IRC-Galleria

emmeny

emmeny

"My okays are so okay that they're too okay." ;)

Angst(i) haben.Tiistai 30.06.2009 03:22

Kävin säbäjengini kesätreeneissä, joissa oli ruhtinaalliset 3 ihmistä lisäkseni. Siinä sitten kerroin pakon edestä jättäväni Deriuksen. Valkku kertoi käyneensä jonkin aikaa Deriuksen treeneissä Rovaniemeltä käsin, junalla matkustellut kolmen viikon välein halki Suomen. Kehotti jättämään kokeilematta. On myönnettävä, ettei ole kertaakaan käynyt vakavassa harkinnassani, että jatkaisin Deriuksessa asuen kuitenkin Oulussa. Tosin pari Dee-Teen peliä aion kyllä tulla katsomaan, vollottamaan sitä, miten olen jäänyt muista jälkeen säbässä. Oulussa on Googlen mukaan ruhtinaalliset kaksi seuraa, jossa on naisten jengit (hei, Jäken kokoisessa kaupungissakin on 2 seuraa... yritättekö väittää, että te vain pelaatte lätkää ja futista siellä pohjoisessa?). Toinen onpi OLS ja toinen OSB. Luovaa nimien keksintää. Toivottavasti kuitenkin pääsisin jäseneksi edes johonkin seudun säbäseuraan.

Nyt kun olen kipeänä syyhyttää aivan hirveästi lähteä juoksulenkille, vetää eri temmoilla kaikenlaisia jalkaharjoituksia ynnä muita lihaskunto-osuuksia sekä veivailla mailalla. Sulkapallo ja pesiskin houkuttaisivat. Haaveeksi jäävät. Olen niin romuna, että jouduin perumaan huomisen työkeikan. D: Valitan. Taas. Haa. Caught myself. Again. Hai.

Kun olen kertonut ihmisille vaihtavani paikkakuntaa opiskelun takia, olen saanut pääasiassa kommentiksi "Onneksi olkoon!", mikä on harmittanut aavistuksen. Sitten eräs, joka ei ollut äitini, sanoi kuullessaan: "Eihh!! Etkä mee!! Et saa. :'(" Voinette kuvitella, miten hyvälle tuulelle tulin, vaikka kyyneleet kihosivat silmiini - joku sentään kaipaisi minua. Säbäkapteeninikin reagoi: "Äääääh" Valmentajani yliopistopaikastani Oulussa: "Ei kai voi muuta sanoa kuin onneksi olkoon! Meidän menetys on pohjoisen onni..." Siinä vaiheessa silmäni kohtasivat sumun ja nieluani alkoi kiristää flunssan lisäksi liikutus ja ääneni murtui. Sain kutsun jatkaa kesätreeneissä. Taidanpa tehdä niin, jos vältyn kk-maksuilta. Onhan tässä vielä kuukausi aikaa ennen totaalista hullunmyllyä. En ole koskaan edes käynyt Oulussa ja nyt sieltä pitäisi löytää kämpän lisäksi duunia. Eikä Oulussa ole kuulemani mukaan edes Vilaa. Mur. Sen tiedän, että Oulu on vanha tapulikaupunki. ;)

Kirjoitinpa jälleen kaikkea, mikä ei kiinnosta ketään. Onhan sekin oma taitonsa. Ajattelin koota karkkiaskeista miniatyyrikaupungin. "Ei oo luovuudella rajaa, kun on päästänsä vajaa", liekö noin.

Oulun yliopiston biologianopiskelijat ovat painattaneet kekseliäitä paitoja. Printteinä mm.: "Tunnen kukat ja mehiläiset", "Tahtoisitko rekombinoida kanssani?", "Elämän tarkoitus on geenien kartoitus". AIVAN MAHTAVIA!! Eritoten rakastan tuota keskimmäisenä mainitsemaani. Perinnöllisyystieteessä rekombinaatiolla tarkoitetaan uusien ominaisuusyhdistelmien syntyä, jota tapahtuu suvullisessa lisääntymisessä (jälkeläisen perimä on erilainen kuin vanhempien perimien). Korjatkaa, jos olen väärässä, etten joudu sitten aivan karmiaan häpeään tulevassa opiskelupaikassani.

Haluan pelata salibandya. Sählykin käy - tällä hetkellä. Sulkapallo. Pesäpallo. Koripallo. Lentopallo. Urg. Haluan urheilla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.