IRC-Galleria

gaktus

gaktus

Before Ashes There´s Fire

SkittaTytiltä vitutuksestaKeskiviikko 16.01.2008 15:34



Tämä on Vitutus-gallup. Jokaisessa asiassa vituttaa joku. Edes jokin pieni asia. Päästä pessimistisyytesi valloilleen ja ala raivota! Jokaiseen on VITTU PAKKO vastata!

MIKÄ SINUA VITUTTAA...

TALVESSA
- Kylmä tuuli, lumen ja lumiukkojen puutos. Nykyiseltään tää aika jolloin aikaisemmin oli talvi on pelkkää vesisadetta, kuraa ja lätäköitä. Se että valoisa aika on niin kovin lyhyt. Tykkään nukkua pitkään, varsinkin töiden jälkeen ja helposti käy niin etten näe päivänvaloa ollenkaan.

KEVÄÄSSÄ
- Heikot jäät heikko rahatilanne, kamalat täpinät tulevaa kesää varten. Toisaalta odotus ja kaipaus kuuluu kesän ihanuuteen. Kamalan lannan haju lannoitteista, joita keväisin ainakin meillä kotipihoilla päin ihmiset laitto

KESÄSSÄ
- HYTTYSET!

SYKSYSSÄ
- Sadekeli, kesäloman loppuminen, ihmisten palaaminen arkeen

KOULUSSA
- Aikaiset heräämiset, liian hidas tai nopea tahti, ryhmätyöt ja tehtävänpalautukset. Elämän aikatauluttaminen on pahinta ja se ei sovi omalle luonteelleni ollenkaan. Täysin luonnon vastaista koko kellon käyttö. Kunpa aikaa ei olis.

CD-LEVYISSÄ
- Ne vie tilaa, poltetut näyttää rumilta ja antaa toimistomaisen tunnelman kotiin, vaikka kuinka tekis hyväm kokoelma levyn sieltä loppujen lopuks löytyy vain pari hyvää biisiä.

LEMMIKISSÄSI
- Nala haukkuu ja puree mun kissaa (onneks nyt ei pahasti). Samoin joutuu jatkuvasti vahtiin mitä se on pureskelemassa. Tietty sisälle pissaaminen on ärsyttävää, mutta sitä nyt en sillä ota, koska se on pentu vielä ja se kyllä oppii aikanaan tavoille. Nekku hakkaa tassullaan Nalaa, raapasisis kunnolla kuonosta, että pentu oppis. Sit se oikein tahalteen ärsyttää Nalaa, ei syö kaikkia ruokiaan ja tietty myös omalta osaltaan hiekkalaatikon siivoaminen. Kaiken kaikkiaan tosi ihania ja rakastettavia otuksia kummatkin.

POLKUPYÖRISSÄ
- Se, että niillä pitää ajaa, se kun joku tulee pyöräiltäessä sun eteen hidastelemaan ja hyvä etten mee päin, missä viedä isommat tavarat mukana.

HAMEISSA
- Ne on liian lyhyitä tai liian mammamaisia.

HOUSUISSA
- Kun ne pitää laittaa jalkaan, ne valuu alas ja joutuu nosteleen.

KORKOKENGISSÄ
- Jotkut ei ole kovin jalkaystävällisiä, täällä Porissa tulee niin harvoin käytettyä kun ei niillä oo kiva käsellä muuta ku asvalttia pitkin...

TENNAREISSA
- Ejvät yleensä näytä hyviltä.

VANHUKSISSA
- Mä tykkään vanhuksista, mutta onhan se sellainen yleistäminen ja valittaminen vähän ärsyttävää. Ja se, että ne mukamas saa etuilla kaupoissa ja kaikkialla kaikkia, etenkin nuoria. Varsinkin joku 65v, joka vaan töykeästi tulee eteen.

PIKKULAPSISSA
- Kun ne kysyy, että kai teen miehelle ruokaa aina ku se tulee töistä. EN TEE! Sillo ku itellä on nälkä tai ku on ruokaa jääkaapissa. Mies on aikuinen ja ite vastuussa omista syömisistään.

SAIRAALOISSA
- Kamala työilmapiiri, laitosmaisuus eli tyhjät yleensä valkoiset seinät ja kamalat lattiat, "lämmön" puute, tehty kiire, juoruilu, tekopyhyys, tyhjät sanat, liika rauhottavien käyttö.

MIEHISSÄ
- Avuttomuus! Missä ihmeessä mies olis ilman naista.

SYNTYMÄPÄIVÄSSÄSI
- Se kun järjestää pippalot ja joutuu niin kamalasti kutsuun porukkaa jotta edes pari ihmistä vaivautuu paikalle, sillä ystävilläni on tapana perua viime tingassa.

RADIOSSA
- Samojen biisien soittaminen, miks ihmeessä yöllä tulee niin masentavaa musiikkia.

TELEVISIOSSA
- Mainokset ja koko ajan odottaminen, että näkee pikku pätkän siitä ohjelmasta mitä haluaa...

ASUNNOSSASI
- Kylpyamme ja se ettei vessassa oo laatotusta. Täällä on aina niin kamalan sotkusta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.