IRC-Galleria

gaktus

gaktus

Before Ashes There´s Fire

TerveysasemistaTiistai 14.08.2007 19:08

Menin uusimaan pillerireseptini Pihlavan terveysasemalle ja olin saanut ajan "Karalle". No hänpä oli 20min myöhässä. Olin puhelimessa sanonut, että pitäisi tehdä papa-koe ja vaihtaa pillerimerkkiä. No kumpaakaan ei mies suostunut tekemään ja miksi edes naikkonen antoi ajan sille äijälle (tosin en olis sen sitä papaa antanut tehdäkään). Se uusi saman reseptin ja passitti ulos. Siitä valehtelematta 5min käynnistä pulitin 11e enkä saanut edes palvelua mitä halusin. Taitaa tämä neito siirtyä vallan yksityiselle.

Lisäksi lääkäri valehteli, että kaikki e-pilleri merkit on sentilleen saman hintaisia ja kun kysyin apteekista niin hän antoi listan jossa saattoi yhden laatan erona olla yli 5e. Puolessa vuodessa se tekee ison tehtävän.

Kun rupeaa miettimään tätä koko hommaan niin mihin ihmeeseen se raha menee valtiolta terveydenhuoltoon, kun terveyskeskuksessa nyhdetään tollanen raha viiden minuutin palvelusta. Mihin se raha oikein valtiolla meni; musteeseen kun kirjoitetaan resepti? Reseptipaperiin? Kertakäyttömukiin, josta join vettä aulassa odotellessa? Vai onko lääkärin ja vastaanottovirkailijan palkka muka niin kova että siitä täytyy ottaa 11e? Tai siivoojan, joka siivoo meidän kengänjäljet. Kyllä pitäisi saada terveyskeskuksissakin, sitä palvelua mitä asiakas haluaa. Muuten kohta käy niin, että terveyskeskusten "normaalit" ja helpot asiakkaat siirtyvät yksityisille ja kunnallisesta terveydenhuollosta muodostuu ns. köyhäinhoitoa (lainaten Miran ajatusta). Sitten kun minusta tulee sairaanhoitaja, en kyllä missään tapauksessa halua jäädä kunnalle töihin

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.