IRC-Galleria

gaktus

gaktus

Before Ashes There´s Fire

Tu-tu-tupakkaPerjantai 17.08.2007 17:05

Eilen käytiin katsomassa Pikku-Karhun isää sairaalassa. Kuukausi oli mennyt ilman polttamista ja juomista ja ei ollut edes halunnut polttaa. Hän on polttanu 37vuotta ja sillon iski tajuntaan oikein kunnolla mäkin haluun. Ms. Kovanaama ja Varaisoveljen sisko molemmat veti askin päivässä ja lopetti ennen Juhannusta. Ms.Kovanaama aloitti lähes samana päivänä kun minäkin tupakoinnin noin 7 vuotta sitten.

Mäkin haluun.

Mentiin ostaan laastareita. 21 laastarinpaketti maksoi 44e. Hui ku kallista lopettaa. Sit rupesin miettiin: Se on 2.10e/ laastari ja jos polttaisin n.10 tupakkaa päivässä ja polttaisin tehdasvalmisteista Mallua niin se on saman hintaista, sillä yks laastari kestää 24h. Niin moni on kehunu, että pakko oli kokeilla. Ajattelin kyllä, että en ota laastaria muuta kuin riskitilanteissa kuten baarissa, töissä ja noh ehkä maanantaina alkavana koulu päivänä. Eilisen siis olin ilman laastaria ja yö oli ihan hirveä. Oon tottunu just polttamaan iltaisin ja yöllä tuntu kun ei sais henkeä ja joutuis laittaan välit poikki todella rakkaan ja hyvän ystävän kanssa. Mökötin jostain ihan turhasta Pikku Karhullekin. Noh... On se kyllä totta, että olis ihan kiva jos se vähän tukis mua tässä asiassa. Jos ite oon lopettanu tupakan polton, niin ei musta oo odottaan ja katteleen ku toinen polttaa.

Noh... Kyl vähän tekee mieli polttaa, mutta ihan suht hyvin on menny. Joten kaikille tiedoks... Kun mun lähellä poltatte älkää antako mulle tupakkaa. Oon paljon iloisempi siitä, että kiellätte multa kuin että ootte avuliaita ja annatte tupakan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.