IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 18.04.2007 21:00

oih.. ihanaa viikon vapaa! jee.. ei tarvitse töissä olla!!!! IHANNAA.. ma naamaki ja kaulaki palo ku tehtii severin kaa halkoo 9 tuntia auringon paahteessa, nyt sit sataakii vettä. haravoitiin pihamaita tänään.. ei kaikkea saatu, kädet sano yhteistyön irti, pitkästä aikaa haravoiminen on aika kinkkistä.. eilen käytii severin kaaa lenkillä!! kyllä luit oikein, severin kanssa ja ihan lenkillä... herran isä..severi meni rullaluistimilla ja minä hölkkäilin perässä ja kävelin kun en jaksanu hölkätä.. :)

huomenna kotiin. käydä vielä enne etelään lähtöä.. lenkillä vois kotona käydä, hmm.. kuitenkii tulee vaan syötyä.. siinä on joku kun kotii pääsee niin ekana jääkaapille ja sit sieltä vetää kaikkea mitä löytää.. ja sit unohtuu ähkyssä hyödyllinen liikunta.. he. no ei tule niin usein kotona nyt käytyäkkää..

pakkailtiin eilen jo matkalaukkuja.. onhan lähtöön vielä pari viikkoa, mutta naiset ymmärtää; pitää pakata tarkasti ja huolella ettei mitään vaaaan unohdu.. kaikkea pitää osata ajatella mitä vois tarvita jossain tilanteessa.. :)

mitähän sitä keksis.. severi lomittaa ja minä lomailen :) ei mene onnen lahjat tasan. pitänee hakee puita ja vähän lämmittää mökkiä... vaan moro!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.