IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

kaksi tapaa olla pilvessä.Maanantai 03.05.2010 12:36

sitä ei ihan joka päivä tarvi netistä ettiä tietoa jostain marijuanasta yms aiheeseen liittyvistä asioista.
ei kyllä kiinnostaa kauheesti kun on näin fixed opinion, mutta pakkohan se on jos meinaa vääntää seittemän sivua tästä aiheesta.
oon aika tyytyväinen siihen kuitenki että oon edes alkanu kattoon että minkälaista mielipide tarjontaa on netissä, pari sivua jota päätin käyttää esseeseen on menny bookmark listalle.
nyt kun vielä löytäis näille mielipiteille vastakohdat nii ois vähä enemmän mistä kirjottaa sitä esseetä, tosiaanki seittemän sivua pitää kirjottaa. VÄHINTÄÄN. mutta nyt alkaa jo tuntua siltä että se on, niinkun täällä meilläpäin sanotaan, piece of cake.
introki voi varmaan olla sivun mittanen, kun asian esittelee jotenki professionally :o
en tiiä montako lähdettä seittemän sivun pituseen esseeseen oikeen pitäis tunkea, mutta varmaan aika monta? meille ei oo nimittäin kerrottu yhtään mitään. tai jos on muutama sellanen tosi hyvä mistä riittää kirjotettavaa niin sit ei varmaan tarvi kovin montaa? :o
en tiiä. jos joku kokeneempi pitkien esseiden kirjottaja osaa sanoa tähän jotain, niin you're more than welcome to do so!


robertin pitäis olla kotona ihan just, ja sit jatketaan lentojen metsästämistä. löysin halvan lennon ja oltiin ihan innoissamme kunnes paljastu että se oliki vaan yhteen suuntaan niin halpa, ja sit ku siihen valitsi samanhintasen, halvan paluulennon, nii se yhteissumma oli sama ku kaikki muutki lennot mitä tähän mennessä ollaan katottu. näyttää siltä ettei me kovin halvalla päästä täältä mihinkään tänä kesänä (nii, paitsi kuule lakesiden rodeoon, vittu. tämä oli sitten se sellanen pakollinen mua-vituttaa-kommentti) -__-
viimeks ku robert tuli käymään ei hinnalla ollu merkitystä. mulla oli vielä kivasti rahaa tallella ja asuin kotona, no problemo. sitä edellisellä kerralla saatiin liput 886 dollaria per nokka, ei yhtään paha. mut nyt ne ois sellaset 1200+ dollarin pippalot että alkaa vähä kaulus kuristamaan. kun nyt ei oo sitä rahaa ihan loputtomiin ku on vuokrat sun muut maksettava, robertille tulee palkka joka viikko ja siltä menis sit kolmen viikon palkka ohi, ja mulla on just ja just rahaa että selviän kesän, jos nyt edes selviän muuten. kaljarahaa ei taida olla enää heinäkuussa.

HUOH.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.