IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

call me animal.Sunnuntai 15.08.2010 03:36

tänään aattelin uskaltaa olla yksin kotona illalla.
eilen olin tulla hulluks ja istuin pimeässä puristaen pesäpallo mailaa siihen asti että paula ja phil tuli .____. ei oo kauheen terveellistä.
joku oli tuolla pihalla mutta tulin sit siihen tulokseen että se oli naapureitten kaveri koska kuulin ku ne avas oven ja jutteli sille tyypille ja on ennenki käynny niin että niitten kaveri ei oo löytäny niitten kämppää ku nää on numeroitu niinku talot nää asunnot.
sitäpaitsi laitettiin nää makuhuoneen verhot eilen :D nää on aika siistit. mustat joissa on vihreitä lepakkoja :D on aika pimeet oltavat nyt mut ihan sama. ainaki uskaltaa olla makuhuoneessa taas ^____^ paula lupas kattoo kotoa jos niiltä löytyis ne kiinnitysosat tohon toiseen verhotankoon että sais vielä ruokailuhuoneen verhot ylös. sit tarviin enää pitkän verhotangon niin saan olkkariinki verhot! jee.

andy soitti liian aikasin tänä aamuna ja kysy halutaanko mennä sd brewing companyyn syömään niitten kans. eli paulin ja lanin ja andyn ja litan kans. ei haluttu koska meitä nukutti :D mut veikkaan että jos ne ei tee mitään tänä iltana niin ne saattaa vaikka soitella tänne meille. mikä ois tietty kiva. mut jos ei niin yritän pärjätä tänään yksin ja normaalisti.

nyt meen täytteleen swappeja ja sit syön jotain tylsää ja köyhää.
ku ei oo rahaa taaskaan ku csn ei oo vastaillu vaikka laitoin AJOISSA kaikki paperit -_____- vittu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.