IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

jeee :DSunnuntai 29.05.2011 06:00

pääsin mun matematiikan kurssin läpi!
eli se koe meni siis läpi :D harmi vaan etten pysty kattoo että miten se meni koska nippe nippersson varasti sen mun käyttäjätunnuslapun ja vain rotat tietää missä se on nyt. niiltähän on ihan turha kysyä kun tuo niitten kielitaito on pelkkää squeak ja brux ja sen sellasta :(

oon erittäin ylpeä itestäni sillä matematiikka on mulle ihan pienestä asti ollu se kaikista vaikein aine koulussa. ihan ala-asteelta lähtösin.
en edes lukiossa päässy matematiikan a-kurssia läpi joten jouduin lukion jälkeen lukemaan sen uudestaan että saisin siitä sellasen arvosanan jonka avulla pystyin hakea yli-opistoon. sillon pääsin sen läpi mutta seki oli barely. nytki oli vähä sellanen tunne että barely pääsen tuon kurssin läpi mutta tiedän että oon tämän kurssin eteen tehny paljo enemmän työtä kun minkään muun matemaattisen kurssin eteen. tein aina läksyt ja jos en ymmärtäny jotain niin pyysin apua. sain jopa joissaki quizeissa hyvän arvosanan ja yhdestä kokeestakin kerkesin napata itelleni B:n. B on toisiks paras arvosana ja en oo koskaan saannu noin hyvää arvosanaa kokeesta. eli voin ihan rehellisesti sanoa olevani tosi ylpeä omista suorituksistani tällä kurssilla :)


höh. ja luulin että mun viimenen biologian koe ois nostanu mun arvosanan B:hen. no ei nostanu :( mutta ainaki pääsin senki kurssin läpi. C siis tuli. sosiologiasta en tiedä vielä kun sitä arvosanaa ei oltu julkastu vielä. kattelen myöhemmin tänään vielä ja kyllä se viimeistään sit ku tullaan vegasista kotiin on laitettu sinne webadvisoriin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.