IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

it ain't easy being whiiiitee.Torstai 23.06.2011 04:05

:''D


olipas mukava huomata eilen ettei ne mun läksyt ollukkaan due eilen :D vaan tänään :D tein niistä puolet eilen, ja tälle päivälle jätin vielä 2 tehtävää. jee :D


kohta matkaan kohti postia ja sitte farmers marketille normal heightsiin.


ja jee! saatiin paulalta kolmet lakana-setit. tosin kahesta setistä puuttuu tyynynpäälliset. nå. niitähän voi aina ostaa lisää ja kun ostaa pelkät tyynynpäälliset niin ei pitäis edes maksaa kauheesti. mut kiva! kun meillä ei ollu kun yhet sellaset punaset pornolakanat jotka aina liukuu pois patjan päältä ja sen takia meillä ei oo koskaan lakanoita sängyssä -____- muttan nytpäs on! nää on hyvän kokosetki että pitäis pysyä tuossa patjalla hyvin :D oli mukava nukkua lakanoissa for once.
näyttää tää huonekki heti kivemmalta ku tuo ruma patja on lakanoiden alla piilossa :D


blölöö. sarah pyysi mua sen uima-altaalle, aika sopivasti kun satuin tänään laittamaan bikiniyläosan päälle rintaliivien tilalta. mutta koska mun täytyy käydä siellä postissa ja olin jo päättäny että meen tänään, niin en nyt pääse nauttimaan kylmästä altaasta. no, kerkeehän sitä vielä.

nixonin naamassa oleva rupi näyttääki pienemmältä nyt :o jee! toivottavasti ne sen suun ympärillä on kans ollu siinä yhtä kauan, mutten ois vaan huomannu niitä aikasemmin. ainakin kaikki ne pahimmat ruvet on nyt paraantunu, niin varmasti nuo pienemmätki paranee :)


mulla on ollu ärsyttävä olo nyt pari iltaa ja välillä aamulla. poskiontelot on tukossa (muttei oo räkää) ja keuhkot on välillä sellaset karheen oloset. tai kurkku, whatever part it is. en osaa oikeen osottaa sormella että missä osassa se karheus on :P ja tuntuu että on joku klöntti kurkussa. spekuloin tässä että on tupakoinnin suhteen mennyt vähän liian lujaa viime päivinä, joten sehän voi johtua siitä. kun ei mulla muuten oo mitenkään sairas olo, eikä tää tunnu sellaselta flunssan alulta ollenkaan. ja sit tietty voihan se olla osittain sitäkin että täällä pitää ihan oikeesti siivota kunnolla, muutenki ku viemällä roskia. jos musta tuntuu tältä niin miltä rotista tuntuu? :S saako tällasella slobilla olla edes eläimiä? .___. tosin robertilla ei tunnu mikään missään ja kyllähän nuo pikkusetki näyttää voivan ihan hyvin, ja nippekki nyt kun se syö tuota terveellisempää ruokaa. ja mä nyt oon vähän tällanen. joskus pitää pitää paussia röökaamisesta.


mutta nyt ois syytä laittaa hiusta kuntoon jos meinaa ulkona näyttäytyä. täällä on kesä! ihanaa :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.