IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

-___-Perjantai 29.07.2011 01:31

vitun csn.
eilen tuli taas viestiä että "vi saknar uppgifter i din ansökan" ja mietein että mitäköhän niiltä nyt vois puuttua kun lähetin kolmen lukukauden arvosanat niille jo ja lukujärjestyksen. no, viime kesän arvosanatpa tietenki. neki pitää laittaa niille. blargle. mutta luulis tän jälkeen olevan kaikki tiedot. muuten vähän vituttaa.

ku ne rahat ois ihan jees, ku en oo maksanu kursseista vieläkään -___- ja nehän maksaa aina ihan järkyttävästi.


meinasin eilen muuten tilata shortsit. en sit tilannukkaan. en muista että miksen. tiedän että mun pitäis olla vähän varovainen rahojen kans siihen asti että saan syksyn rahat, mutta tarviin ihan oikeesti vaatteita. mulla ei oo kohta enää mitään hameita mitä voin käyttää. ja omistan yhet housut (toiset meni pieneks) ja shortsejakaan mulla ei oo. huomasin toissapäivänä että mun sellanen samettinen musta huppariki on ihan liian tiukka .__. oon hitaasti yrittäny päästä eroon kaikista liian pienistä vaatteista ja korvata ne oikean kokosilla, mutta jotenki tuntuu ettei se oo oikeen onnistunu kauheen hyvin. ja kun en saa ikinä lähetettyä lindalle & jessicalle niitä mitkä oon niille luvannu. mut ehkä sit kun rahat tulee niin voisin laittaa pienen paketin.

huåh. ja kun en tiedä mistä täällä ostaa vaatteita kun en ikinä käy. en halunnu kirjottaa sitä helvetin s-sanaa mitä kaikki akat käyttää kun käyvät vaateostoksilla. hrrrrr.

ei, kyllä nyt käyn kattoon netissä niitä shortseja taas mitkä meinasin ostaa. nehän voi lähettää takas jos ei ne sovi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.