IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

terve ja heipähei.Maanantai 28.11.2011 10:06

ajattelinpa tulla tännekki kirjottelemaan että tiedätte tekin sitten miten surkeesti menee nykyään :D

no ei nyt muuten, mutta nää kouluun ja tulevaisuuteen liittyvät asiat on ihan hanurista. menevät päin vittua. jne.

niin että en sitte meekkään yliopistoon syksyllä. ei mee hakemus läpi. en oikeen tiedä että miten sen selittäisin suomenkielellä, että miksei se mee läpi, mutta jos joku tietää mitä lower division application meinaa, niin se on se syy miksen nyt saa laitettua hakemustani sinne helvetin kouluun. ne ei kuulemma ota sellasia enää vastaan. luulin koko ajan että hakuaika päättyy 30:s päivä tätä kuuta, mutta näköjään lower division haku loppuu aikasemmin. kiva, kun mullekkin kerrottiin, vaikka oon ravannu opinnonohjaajalla niska limassa ja kyselly kaikki mahdolliset kysymykset. se kirjotti sen mulle ylöski muistaakseni, että 30 päivä on viimenen päivä. NO EI NÄKÖJÄÄN OLLU.

asiahan ei muuten vaivais ollenkaan, mutta mä en saa rahotusta ku enää joku 2 vuotta. yliopistoa mainostetaan 4 vuoden instituutiona. eli mä en sitten voi käydä yliopistoa loppuun asti, kun ei sellaseen ole varaa, jos ei kerran rahotusta riitä niin pitkälle. robert kyllä oli sitä mieltä että ei se kestä ku 2 vuotta, mutta mä tarviin vielä kesälle ja syksylle rahotusta, ettei mun tarvi lähtee täältä mihinkään -__- mutta ehkä se ois parasta vaan mennä isukin ja äitin nurkkiin kesäks roikkumaan ja unelmoimaan kesätyöstä? ei kiinnosta kyllä yhtään. ja robert ei varmaan halua hoitaa yksin noita rottia koko kesän?

niin että... saan kyllä ton mun korkeakoulututkinnon keväällä, mutta joudun sit syksyllä takas samaan kouluun, just sen takia että saan rahaa ja voin jatkaa täällä asumista. töitä ei voi hakea kun ei ole työviisumia, ja saa olla vaan 1 viisumi kerrallaan.

meinaa nyt sitten sitä että koska kaikki mun suunnitelmat on ihan vituillaan, niin tässä joutuu sitten menemään naimisiin tyyliin ens vuonna tms. hirveen romanttista ku JOUTUU menemään ennen ku oli alunperin suunnitellu. monet naiset varmaan hihkuis innoissaan että AH KUN IHANAA KUN EI TARVI OOTTAA, mutta hyvää kannattaa odottaa. ja ei ois sustakaan varmaan kauheen romanttista tieto siitä että sun asumisolot vaikuttaa sun naimisiinmenoon.

no. mun suunnitelmat ei oo muutenkaan koskaan menny ihan niinku pitäis, aina on saannu lykätä jotain ja blaa blaa blaa. että eiköhän tämäki järjesty, ku tämäkin on nyt menny tälleen.

että siinä teille viimeisimmät kuulumiset.
tää matematiikkaki menee ihan päin helvettiä.
nää viimeset pari päivää ollu yhtä itkemistä ja stressiä ja vaikka mitä helvetin paskaa.

onneks on sentään enää vaan 2 viikkoa jäljellä ja sitte joululoma.
en aio miettiä koulua yhtään lomalla. ei mulla oo sellaseen aikaakaan ku tytti & tomi tulee käymään!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.