IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

I don't give a shit about your video.Keskiviikko 27.04.2011 05:24

ai niin.

tässä yks päivä aloin vähä mietiskelemään että jos tekis sellasen elämää-san-diegossa-videon vanhemmille ja sellasta joskus.
ja sit tavallaan unohdin sen idean kunnes eilen ray alko puhuun jostain sen mediaprojektista ja että se alottais sen tekemällä videoita sen suvulle ja kavereille jne ja sit muistin että AHAA! mullahan oli se yks video-idea. ja puhuin rayn kans siitä ja se suostu auttamaan :D
eli meillä on nyt sit sellanen kesäprojekti tehä sellanen pieni "leffa" san diegosta. voi olla ihan hauskaa!ja ei mulla sit ollukkaan muuta kerrottavaa.
yhyy pitää pitkästä aikaa tehä matematiikan läksyjä. ei kivaa.
ja huomenna labran läksyt. vielä vähemmän kivaa ku robertilla on vapaapäivä huomenna taas .___.

<3___________<3Keskiviikko 27.04.2011 04:39

potato tacos <3___________________<3

ei tähän voi muuta sanoa.

-kTiistai 26.04.2011 09:13

ä+0p''p777777777777777775

garbolta terveisiä!

hulluja rottia.Tiistai 26.04.2011 09:11

garbo on kyllä fiksu rotta.
se on tajunnu että ovennupilla aukeaa ovi ja se yrittää kovasti hypätä sitä nuppia kohti. harmi vaan ettei se oikeen ylety sinne asti ku se hyppää :D ja vaikka ylettyiski niin se tuskin osais vääntää sitä nuppia silleen että se ovi aukeaa :D mut kuitenki! hyvin on havaittu :D jee garboli <3

äsken molemmat ois halunnu ajelulle mutta ne kiipeili joka suuntaan niin että jompikumpi ois varmasti tipahtanu kyydistä ellen ois istunu sängylle (ja just ku katoin oikeelle niin garbo roikku mun aamutakista -___-). kumpikaan ei päässy sitte ajelulle ku oli niin kova kiipeily menossa. nixonki alko kiipeemään mun jalkaa pitkin että ois päässy kyytiin :DDDDDDD

nyt nixon kyttää sängyn alta ja garbo sukeltelee vaatekasassa. se on aika hullulla tuulella tänään ja haluaa kiipeillä ihan joka paikkaan. se näyttää nytki siltä että se hyppää tohon aamutakkiin kohta taas (aamutakki siis roikkuu kaapin ovessa olevassa naulakossa ja on siis rotalle aika korkealla. garbo ylettyy sinne ponnistamalla oikeen kunnolla)

jjjaahas ja nyt verhot heiluu. joku on siis ikkunanlaudalla!

ååh!Tiistai 26.04.2011 08:09

jesssssss! VIHDOINKI saatiin olohuoneeseen pöytä!
koska löysin toissapäivänä ikean sivulta halvan tumman pöydän joka sopi meille just hyvin niin käytiin sit hakeen se tänään.
otettiin kyllä vahingossa tumman ruskee ku piti ottaa musta että se ois matchannu meidän tv-pöytää mut oh well .___. kyllä tuoki sopii tosi hyvin ku meidän toinen sohva on ruskee! vähänkö näyttää kivalta olohuone nyt ^___^ ihan vaan noin pienestä asiasta. ootappas vaan ku saan ostettua vähä tukevampia nauloja että saan pari kuvaa seinälle vielä ja sit verhot! ååh. nii ja cd-hyllyjä oon lupaillu robertille. kun sillä on noita levyjä vaikka muille jakaa ja ne on ärsyttävässä paikassa just nyt -___-


koulu alko. ja kiinnostaa tosi vähän. onneks on enää kuukausi jäljellä. kesäkurssit kiinnostaa entistä vähemmän koska ei oo mitään kivoja aineita tarjolla -____- mutta pakkohan se on jos meinaa itteensä elättää kesän yli jollain tapaa. oon onnistunu nostamaan biologian arvosanan c:hen. åhå!

että sellasta. robert menee unille kait nyt ja mä datailen. ja varmaan leikin sitte rotskujen kans <3 ku ne on hereillä ja aktiivisella tuulella!

overheard at the vons deli.Maanantai 25.04.2011 10:24

kuulemma jos haluaa suolakurkkua leipänsä päälle niin on raskaana.
viisauksia vonsin delistä.

[Ei aihetta]Maanantai 25.04.2011 05:15

hain leivän ja robertille pääsiäiskarkkia!

mut nyt en tiiä pitäiskö mun
a) syödä tässä koneella ja kattoo samalla power rangersia
vai
b) syödä sohvalla ja kattoo tv:tä

:o

so many choices.

[Ei aihetta]Maanantai 25.04.2011 03:00

gaaaaaaaaaaaaaaaaahhh.
joku vittupää on koskenu miedän ovessa olevaan nimilappuun -_____-
ei siinä kait muuten mitään mutta arvatkaa onko vähän creepy nähä ku joku on vahvistanu niitä meidän nimiä siinä lapussa kynällään ja vielä laittanu siihen meidän asunnon numeron kans -________-
(vaikka se helvetin numero on ISOILLA mustilla numeroilla siinä ovessa mutta oon huomannu että meidän postimiehet/naiset on ihan helvetin vajaita -_________________________-)
todennäköisesti kyseessä on siis yksi näistä tajuttoman vajaista postityötekijöistä mutta the small child in me haluaa nyt repiä pois sen lapun ja tehä uuden johon joku likanen postimies ei oo koskenu .___.
gaaaaaaaaaaaaahhhhhh.


päivän ongelma siis.


aattelin tänään käydä sandwichillä vonsissa. koska sit kun oon ostanu 7 niin saan yhen ilmaseks :D ja en tiiä montako oon jo ostanu. 4 ehkä?
aattelin myös samalla ehkä ostaa vähä pääsiäiskarkkia robertille :o vähä niinku yllätykseks ja silleen. ku oon tällanen romantiikan mestari :P


pitäis tehä jotain genetic problems tehtäviä. mutta en jaksa. ja ne voi tehä huomennaki. tosin robertilla on vapaata huomenna niin se on vähä sellanen huono läksyjenteko päivä. pitäis ehkä tehä sitä simpsons analyysiä kans. mutta ei kiinnosta. miks just joku the simpsons? -__________________________________- onneks robertilla on aiheeseen liittyvä kirja niin mun ei tarvi kauheesti viettää aikaa netissä ettimässä kaikkee paskaa.


ja häkki pitää siivota tänään. eli tekemistä on siis. eri asia vaan jaksaako tehä mitään .__________________________. on vähä sellanen päivä.

:oSunnuntai 24.04.2011 11:57

nippe nappas mua nenästä ku tungin lärvini liian lähelle sen uteliasta naamaa :o

ja nyt se yrittää urakalla kaataa niitten hiekkalaatikkoa jonka laitoin niille nurkkaan ettei ne kävis wc:ssä sängyn alla.
onneks se kuuntelee ku sille sanoo "NO!" niin hiekkalaatikko on pysyny pystyssä :D

garboki alkaa oleen normaali ja juoksentelee ympäriinsä :) kiva nähä se taas noin pirteenä ja uteliaana. sitä tais vähä pelottaa sillon torstaina ku se pääsi kotiin.

åhå.Sunnuntai 24.04.2011 07:12

kello on jo 6 ja on vitun tylsäääää.
puhuin mamman kans puhelimessa 2 tuntia ja 40 minuuttia :oooooooo
åhå.

en tiiä mitä tekisin.
kait sitä vois vähä päästää tytteröisiä leikkimään tänne makuuhuoneeseen.
me aateltiin robertin kans ehkä leikata kokonaan pois tuo kangas tuosta runkopatjan pohjasta niin on sit helpompi haravoida sieltä niitä rottien jättämiä "herkkuja" (niin siis kun joskus niitten ruoka kerkeää huomehtua sinne...) saa nähä! mullahan on nyt oikeen hyvä veitsi siihen tarkotukseen :D buddy knife!

sanoin äitille että kuuleshhh katja (no en sanonu mutta mun vaari harrastaa tätä aika usein) me aateltiin råbbanin kans mennä naimisiin tässä joskus sitte. niin että se oli vähä niinku sellanen crooked way of saying we're engaged. vähän sellasta tassulla kokeilemista so to say.


ei. nyt mun pitää tehä jotain. on niin tylsää. bläää. syön vähä serbialaista munakoisoleivitettä (<3______<3) ja hapankorppua.
venäläinen mies sano että hapankorppu on vaikee sana. sanoin sille että ei se sunkaan kieles mitään helppoa oo :D


bbbbbbbbbbbbbbbbbbaaa.

ai joo. robert haluaa että oon productive. että käytän aikani johonki luovaan. se ehdotti että alan maalaamaan/piirtämään taas mutta musta tuntuu etten enää koskaan tuu harrastamaan sitä. mä en vaan osaa/pysty/jaksa eikä mua itseasiassa kauheesti kiinnostakkaan. joskus vähä harmittaa mutta yleensä se mene ohi. sitäpaitsi mulla on miljoona kaveria täällä ketkä harrastaa tollasia taidejuttuja. tiedättekö miten masentavaa on kattoo niitten hyviä töitä ja todeta että tuo olin minä joskus mut en todellakaan enää? erittäin masentavaa -____- menee motivaatio vähemmästäki (esim. kaljanjuonnista varmaan?)


niin että meen nyt ja oon epätaiteellinen. ehkä se mun "taiteellisuus" sitte muuntautu siihen kirjottamiseen. ehkä. tai kaljanjuontiin. sehän on nimittäin taitolaji!)