IRC-Galleria

lostboi

lostboi

it was nice to know your name

Evil LadiesLauantai 31.05.2008 13:58

They are the devils on earth, high heels and little black skirt
They live just for pure pleasure
They are the dolls of doom, black eyes like shine of the moon
They kill just for pure pleasure

Evil they seem those ladies, evil we like our ladies
Evil they are those ladies, evil we want our ladies

They are the cats indeed, their touch is all you need
They live just for pure pleasure
They are the girls of fire, they know the game of desire
They kill just for pure pleasure

<3

Nortti <3Lauantai 31.05.2008 12:30

Eilinen <3

Oli ihan parasta, kaikki! Pittipittipitti! Ja Naildown, voi ei... Oli kiva pitata kun nauratti vain. Mutta entä sitten kun Kotipelto tuli lavalla! Ei kestänyt : DDDD

Tai Sinna taas fiksuna:

Kride: No hei, mites teillä muuten menee?
*hetken hiljaisuus*
Sinna: No... No, no me ollaan oltu tossa jonottelemassa!

No shit Sherlock.

Ja Juhana! Vaikka sekin vaan nauroi meille :< Mutta paras se silti on.

HuominenTorstai 29.05.2008 20:25

You used my heart
So, you killed me again
Because of you I'm crawling back to start
Wicked as you are
I think you could do it again

How can I fly when I fall
I'm losing my ground because of you


Huomenna sitten loppuu taas. Nyt olisi jälleen aika sanoa hyvästit vanhoille ja aloittaa kaikki uudestaan. Niin se aina menee: loman alussa luvataan, tauolla kaikki kuitenkin rikotaan, ja syksyllä mikään ei taas enää ole kuin ennen. Eikä koskaan enää voi ollakaan.

Toisaalta tuntuu pahalta ajatella, että pitää jättää jälkeensä niin paljon asioita ja rutiineja, joista kuitenkin on koko talven ja kevään taistellut irti. Ja toisaalta taas se kaikki tuntuu aivan käsittämättömän hyvältä. Tunne on niin vapaa ja suuri; tuntuu kuin ei olisi mitään mikä voisi mennä pieleen. Vaikka tosiasiassa sellaisia asioita on enemmän kuin kukaan osaakaan laskea.

Huominen on nyt kuitenkin se rajapiikki kaikelle, sen terällä tasapainottelee tuleva ja mennyt. Ja odotan sitä innolla ja kauhulla, en oikein tiedä miten suhtautua kaikkeen, mitä sanoa tai tehdä, miten ottaa vastaan kaikki... Nyt pitäisi vaan ajatella, että sitten kaikki selviää.

Kävi miten kävi, aloitetaan loma Northerin kanssa! Herra K:n kannattaisi nyt jo olla varpaillaan siellä, sillä me tullaan <3 (Ja tällä kertaa herra T, eipäs kyylätä! >:D)

[Ei aihetta]Torstai 29.05.2008 18:12

Ilmeeni ja voi herran jestas!


Tää auttaa paljon luovan kirjoittamisen portfolion kasaamista : DDD

BustedTorstai 29.05.2008 17:35

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=23139806

Kuoltiinko edes pahasti Sinnan kanssa? : DDDD Katsokaa tuolta Pekan kuva, ja no, nii-in!

Amoral, busted, otitte Pekan virallisesti bändiin vaan jotta saatte tuon kuvan tuonne. Mutta Pekan perC ja meidän tissit on kyllä aika kuumaa Amoral kamaa : DDDDDDDD

Ei näin, ei näin.

KissTorstai 29.05.2008 00:55

Jokainen joka tän jälkeen pitää mua järkensä menettäneenä, sanoo hep :DDDD

Jonotin Kissin keikalle 13 tuntia ilman, että olin menossa keikalle, koska mulla ei ollut rahaa lippuihin (ja en edes oikeastaan kuuntele Kissiä, jees musiikkia kyllä, ei siinä mitään). Mutta olisin saanut sieltä yhdeltä mieheltä ostettua 20e kenttälipun, mutta enpäs ostanut. Älä kysy tarkemmin, että miksi.

Hihii, eikä vielä edes kaduta.

Hajotkaa kaikkiKeskiviikko 28.05.2008 00:09

Pää sanoo pum taas kerran... En ymmärrä, koulu loppui tänään, Sinna oli käymässä, huomenna taas pitkästä aikaa kunnon hc jonotusta, eli kaiken pitäisi olla hyvin. Mutta miksi ei ole?

Ehkä kaikki lähtee rullaamaan kun koulut virallisesti ovat ohitse, pääsee keikkailemaan, näkee Amoralin pitkästä aikaa ja sitä rataa. Poikia ole nähnyt nyt kuukauteen, ihme kun alkaakin pää hajoilemaan.

Nytkin vaan sellainen ihme fiilis, kaikki ärsyttää, ei jaksaisi istua paikoillaan, muttei tiedä mitä tekisi. Huoh, ehkä menen vaan nyt suihkuun ja nukkumaan suosiolla, aamulla pitää kuitenkin herätä jo 04:00. Mutta ei se mitään, ainakin saa jonotella <3 yhteensä about 11 tuntia. Jea, tätä olen kaivannut ^^

[Ei aihetta]Maanantai 26.05.2008 16:25

Näin eilen aika kivaa unta. Mutta noh, nyt kun miettii, niin se ei ollut yhtään kiva uni. Ainakaan mun mielenterveyteni kannalta. On se hauskaa kun aina tuo oma alitajunta pitää huolta siitä, että ei pääse eteenpäin <3

Mutta ei se mitään, matikan koe meni kanssa ihan kivasti loppujen lopuksi. Kai jtn 7 ja 9 väliltä tulee numero. Mutta olen kyllä itsemurhan partaalla jos tulee seiska, olisi tosi lohduttavaa jäädä 3 numeroa alemmas tavoitteestaa. Mutta kävi miten kävi, mun pitää alkaa jo nyt psyykkaamaan itseäni siihen, että mun matikan keskiarvo ei tule olemaan yli 9. ANGST! Nyt se on sitten alle 9 ._______.

MUTTA ei sekään mitään, sillä tänään alkoi epävirallisesti loma, sillä huomenna vaan enkun jtn pieniä kokeita. Ja sitten kohta Norsut (ja Naildown : DDDDDDDDDDDDD) Oikeasti, kuollaan Sinnan kanssa sinne, kuollaan!

Hernekesä 2007Sunnuntai 25.05.2008 15:44

Mun pitäisi lukea oikeasti noihin kokeisiin, ja vaikka ihan aluksi katsoa että mikä koe on minäkin päivänä, siivota huone, lähteä ajamaan... ja vaikka mitä, mutta ei jaksa muuta kuin istua tässä dätäämassa. Missä vika?

Kaivoin esille mun ja Hannelen viime kesän "Hernekesä 2007" levyn. Tuliko edes vähän muistoja mieleen? Oli kyllä yksi mun elämän parhaista kesistä, vaikka silloin jotkut asiat tuntuivatkin aivan ylitsepääsemättömiltä. Mutta parhaita muistoja <3

Pidetään se sama "provosoidaan kaikkea ja kaikkia jotka sattuvat vastaan"- asenne yllä tänäkin kesänä. Oi miksi koulu ei voi tältä lukuvuodelta olla jo ohitse?

Katotaan viisujaSunnuntai 25.05.2008 01:59

niinA sanoo:
missä noi viisut nyt on? O.o

Simba sanoo:
jossai molotusmaas