IRC-Galleria

lostboi

lostboi

it was nice to know your name

[Ei aihetta]Lauantai 31.01.2009 16:24

Olipa risteily

Huomenna lähteeKeskiviikko 28.01.2009 11:05

Jeaa, huomenna lähdetään mereilemään. Viinaa, bändejä, viinaa. Tulee kivaa.

Katsotaan tulenko hengissä takaisin. En tiedä, kunhan pysyn laivassa enkä lennä mereen, niin kaikki on hyvin. Whihii, ei malta odottaa!

Ciao bellas, VLC on taas tien päällä

HuohTiistai 27.01.2009 17:31

Tuli sellainen villi ajatus mieleen, että jos sittenkin hakisi kämppää vaikka Tampereelta? Ehkä vaan mulla alkaa pää jo sanoa pum räks ja poks kun tuollaisia ajattelen, mutta hetkellisesti se tuntui mielenkiintoiseltä idealta. Mutta njääh, ei, en tiedä. En tosin ole tuolle toiselle puoliskolle mitään ilmoitellut (että hei vaan Teemu!)...

...toisaalta tarkemmin ajateltuna en edes halua Tampereelle. Haluan vaan kaikkialle, olla jokapuolella ja ei missään samaan aikaan. Olla vaan. Huoh, ehkä pidän taas pienen tauon näistä systeemeistä, kuulen jo huolestuttavaa kitinää päässäni.

Ammun kohta jonkunMaanantai 26.01.2009 18:21

Tai no, pikemminkin kuolen kohta. Viimeinen pisara on se, että kun kerrankin suostun edes vilkaisemaan työpaikkahaussa "siivooja" kohtaa, niin vastaan tulee:

"Edellytämme teiltä alan koulutusta ja/tai pitkäaikaista työkokemusta vastaavalta alalta."

Siis woat, pitääkö kouluttautua siivoojaksi O.o Mutta entä minä joka kouluttauduin työttömäksi? Siitä alasta olisi sentään kokemusta ja koulutuskin vielä. Huoh, en kestä kohta enää.
Kierrän, kuljen ja iloitsen, pelkään, nauran ja itken
Tiedän tietoni pienuuden, siks tarjoan sydämen
Tiedän tuskan ja rakkauden, sielua jäytävän sairauden
Vain sinusta eroon pääse en, lohtuas tarvitsen

Hassisenkone, eilis illan bileet. Oli vaan jotain hienoa. Oikeasti en edes tykkää banaaneista, mutta mitäs siitä! :D
Mauh, oli aika railakas ilta jälleen kerran. Humala on kaveri, tosin darra ei. Yksi harrastaa pikajuoksua vessaan, toinen jumajaa ja angstaa ja kolmas on hyperaktiivinen hassu. Oli silti tosi kivaa hengata pitkästä aikaa vaan poikaporukalla: siinä on aina omanlainen fiilis.

Ja näin btw, tykästyin Karanteeniin, ja oli Kakkahätäkin ihan jees, tosin en jaksanut siinä vaiheessa iltaa enää keskittyä siihen kunnolla. Useammin pitää alkaa käydä punk-keikoilla, mahtava meininki!

"Miksi aina kuuluu omnomnomn?" No koska se on niin omnomn.

Ja ps. loppuun mun vitutuslista:

-Mua vituttaa ihmiset, jotka keräävät listaa asioista, jotka vituttavat.
-Simba sanoo:
muista laittaa p.s. mua vituttaa ihmiset joita vituttaa että en muka innostu niiden unelmista, kun mun sormi on niiden mielestä poikki, eli siis ne ei edes voi lukea mun viestejä kunnolla, MÄ VAA KIRJOTAN YHEL SORMEL!
Simba sanoo:
p.p.s. mua vituttaa että kaikki lahtelaiset on kääpiöitä

kyllä mäkin sittenTorstai 22.01.2009 23:42

http://servut.us/ZuiGe/Misc./insulter/ ja kopioi kymmenen ensimmäistä faktaa itsestäsi päiväkirjaasi.

<Niina> on vähän Sepon näkönen Mauriantero.
<Niina> on kuohaistu kultaranne.
<Niina> on rasistinen pedofiili.
<Niina> on munaton homopoika.
<Niina> on uusrikas hetero.
<Niina> on agressiivinen valkonaama.
<Niina> on angstaava pahis.
<Niina> on lahjaton kasvissyöjä.
<Niina> on steriili runettaja.
<Niina> on kertakäyttöinen himovemputtaja.

Hmm, no eikös noi kaikki periaatteessa pidäkin paikkansa mun kohdalla? :D Ainoa kohta jota epäilen, on tuo uusrikas hetero. Olisinkin uusrikas, olisin onnellinen. Ehkä tämä onkin joku generaattori, joka näkee tulevaisuuteen? I hope so.

InssipämenipäsekinsittenläpipäTorstai 22.01.2009 18:33

Nyt liikenne on virallisesti vaaravyöhykettä, vihdoinkin pääsen kruisaamaan ympäriinsä. Hmm, tai no heti kun armas rouva uskaltaa luovuttaa autonsa käyttööni. Hah, minäkö muka törppöilisin liikenteessä? En ikinä.

Alfred J. KwakMaanantai 19.01.2009 23:48

Lagaan varmaan koneella nyt koko loppu yön katsomalla vanhoja kunnon piirrettyjä. Ensin löyty Prätkä Hiiret, sitten Vili Vilperi, sitten Barbababa, sitten Alfred J. Kwak, seuraavaksi vuorossa Maija Mehiläinen, Tohtori Sykerö... Miksen enää voi olla pikkunen ja vaan istua sohvan nurkassa katsomassa piirrettyjä, miksi pitää olla tietoinen maailmasta ja ajatella kauhean monimutkaisesti ja hankalasti?

Koulupäiviä jäljellä neljä. Koeviikolla kaksi koetta ja sen jälkeen vielä yksi. Keskiviikkona tekstitaidon kokeen jälkeisenä päivänä nukun ensin yli puolen päivän, sitten idlaan, katson piirrettyjä ja juon kaakaota, sitten käyn ajelemassa (no tietenkin ollaan optimisteja ja mun inssi tänä keskiviikkona menee läpi), käyn suihkussa ja linnottaudun sänkyyni lukemaan kaikkia niitä kirjoja mitä en ole ehtinyt koulun takia lukemaan. Ja luen niin pitkään kunnes nukahdan.

Ja kirjoituksiin alan lukea vasta muutaman lomapäivän jälkeen. Ah, odotan sitä hetkeä niin paljon. Ja sitten tietenkin löhöämisen lomassa toivon, että jostain ilmestyy duunipaikka ja kämppä ja kaikki paperiasiat hoituu itsestään. Toiveajattelua? Njääh.

HUOMENNA HUOMENNA !!!Keskiviikko 14.01.2009 20:05

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

//No ihan sama, luulin et eilen oli torstai :DDD