IRC-Galleria

lostboi

lostboi

it was nice to know your name

Uuuu, i did it!Tiistai 27.10.2009 03:00

Nu me is happy! Sain kuin sainkin blogspotiin luotua ihka oman blogini! Vaikka ulkoasu vielä tökkii sormiaan silmiini ja pahasti, silti pidän siitä <3 Ystävät hyvät, siirryn siis melkoisen lailla sille puolen maailmaan kirjoittelemaan (jos ketään nyt kiinnostaa).

Osoite on http://blankwhitemind.blogspot.com/ Hii, voiko joku olla näin innoissaan yhdestä blogista? :D

ATTENTION!Maanantai 26.10.2009 20:23

Nyt juuri kun galleriaan saatiin bloggailuhalua hellivä pohja (joka itseasiassa ei minulla tällä hetkellä toimi?), niin Niina haluaa vihdoin ja viimein OMAN blogin. Ajatelkaa nyt, saisin viimeinkin ihan vain kokonaan tekstien leikkikentäksi tarkoitetun alustan, missä vuodattaa kaikenlaisia asioitani, ILMAN että kukaan täällä joutuu tahtomattaa vastaanottamaan kymmeniä uusia päiväkirjamerkintöjä käyttäjältä lostboi. Minusta aivan mahtava idea!

Olen tässä tehnyt pientä vertailun tapaista eri ilmaisten blogi-sivustojen välillä, ja tullut aikalailla siihen tulokseen, että blogspot voisi olla miellyttävin? Vuodatusta joskus aikoinani käytin, ja sen kanssa en oikein tullut toimeen. Esitelkää toki ideoitanne, haluaisin nimittäin kerralla sellaisen hyvän mestan, ettei tarvitsisi vähän väliä mukavuudenhaluisena juosta paremman elämän perässä blogi-sivustolta toiselle!

Sillä aikaa kun annan blogspot-ajatuksen muhia takaraivossani, on aikaa alkaa keksiä jotain luovaa (tai hyvinkin paljon vähemmän luovaa) nimi-ideaa tälle leikkikentälleni. Tosin kuin blogi-sivustoista otan ideoita vastaan, niin nimiehdotuksia en: eihän se sitten olisi alkuunkaan minua jos joku muu olisi nimen laittanut aluilleen.

Hii, olen nyt koko päivän hykerrellyt erilaisten ja eriaiheisten blogien kimpussa sinnitellen koko päivän hereillä. Tosin nyt kärsin valtavista selkäkivuista, koska tämä makuuasennossa dataaminen monta tuntia putkeen tuntuu luuttavan nikamani inhottavalle mutkalle, mutta samapa tuo. Vajaan parin tunnin kuluttua alkaakin Niinan maanantain televisioputki: Top Model, Täykkärit ja kaksi jaksoa Sinkkuelämää! Ja kaikki yhteen putkeen!

Niina has a party party timeLauantai 24.10.2009 14:33

Ehkä tekisi mieli soittaa töihin ja sanoa, että olen sairastunut. Lame excuse, Niina, we know what you did last night, back to work lazy guy!

Yyy, olen taas syönyt jonkun kilon verran kissan paskaa, hyi. Ainakin maistuu nyt suussa siltä.

Ja opin kantapään kautta seuraavan sananparren: älä koskaan mene työkavereiden kanssa baariin. No joo, mutta hauskaa oli, ja Hannele pelasti <3
> ajattele jotai ihanaa ihmistä jota et saa mielestäsi pois.
> ajattele jos hän tulisi luoksesi nyt, miltä se tuntuisi?
> eikös se olisikin ihanaa?
> mutta kuvittele, että jos häntä ei olisi, tai jos hän lähtisi pois kokonaan tästä maailmasta.
> miltä se tuntuisi?
> et varmaan halua tuntea sitä tunnetta, joten kopioi tämä päiväkirjaasi 1min sisällä niin sinulle
kaikista rakkain ihminen ei tule KOSKAAN häipymään elämästäsi, mutta jos et kopioi tätä, se kaikista rakkain, ihanin ja tärkein ihminen unohtaa sinut ja et tule tapaamaan häntä enää koskaan.

shopping day! part. 2Torstai 15.10.2009 22:03

Mustat housut, lisää SGM:tä, hiushoitosälää ja KAHDET MAAILMAN IHANIMMAT NILKKURIT <3 Laitoin tänään palamaan kunnolla: aamulla vielä ajattelin, että ostan kahdet kengät vain, jos löydän halpoja, mutta DinSkossa oli kahdet sellaiset tapaukset, etten millään vaan raaskinut kumpiakaan sinne jättää, niin tuossa ne nyt on edessäni valkoisissa laatikoissaan. No ei ne edes maksanut kuin 120e, suunnilleen kaksi työpäivää. Eli täysin oikeutettua.

Hii, voisin ostaa ensi viikolla vielä yhdet, vaikkapa korottomat pitkävartiset, niin sitten voisi riittää (hmm, ehkä neljät täysihintaiset kengät kuukaudessa riittää... EHKÄ). Mulla on nyt niin kova halu uudistaa koko vaatekaappini sisältö, että voisin nyt mennä heittäään vanhoja rätkyjä ja monoja pois, niin saa uusia hyvillä mielin ostella tilalle! ^^

Jos olisin viisaampi
ja sydämeltäni nöyrempi
jos ajattelisin aina selkeästi
heräisin aikaisin

heräisin aikaisin
ostaisin ruusun ja toisenkin

KÄNNYKKÄNI MUN ON RIKKIKeskiviikko 14.10.2009 11:46

Tai siis... se ei mene päälle (taaskaan). Joten ettepä tavoita mua enää mistään.

Miksi otsikkopakko?Tiistai 13.10.2009 02:20

Huh, onneksi tämä päivä loppuu kohta. Tai no onneksi työpäivä loppui jo! Alku oli lupaava, mutta loppu sitäkin paskempi, suoraan sanottuna.

Kotiin oli kuitenkin kiva tulla, kun joku kodinhenki oli siivonnut ja kaikki oli niin putipuhdasta ja kiiltävää, ja kaiken lisäksi se joku kodinhenki oli nukahtanut sohvalle ja taas kerran suloisena tuhisee tuossa vieressä.

Toivottavasti huomenna parempi päivä. Vielä monta tuskaisen pitkää tuntia torstaihin, mutta sitten onkin vapaata ja siskojen kanssa leffailemaan ja syömään!

PS. i <3 MD11

Kaunis päiväLauantai 10.10.2009 14:46

Sotkin sormeni pihkaan, halasin puuta, kastoin käteni purossa, hyppelin puiden juurten päällä, piilouduin vastaantulijalta, rikoin ohuen jääkerroksen lätäköiden pinnoilta, ihmettelin värikkäitä lehtiä, juttelin sorsille. Kun astuin kotiovesta sisään, soi televisiossa Kaunis Päivä. Mikä kaunis päivä!

Lonkero vaihtui limuksiPerjantai 09.10.2009 13:02

Eilen ensin 10:30-19:30 kaupungilla, sitten nopeasti kotona käymään ja uudet vaatteet päälle. Sitten melko extempore reissu Henkkaan katsomaan Stereo Junkseja 21-01. Oli vähän väsy olo kun pääsi kotiin.

Ja jee, nyt ensi kertaa testattiin tätä "kuinka kauan Niina pystyy elämään ilman alkomahoolia": Sinna tilaa lonkeron, Niina tilaa fantan; Sinna tilaa karpalolonkeron, Niina tilaa randomin non-alkohol-drinksun, Sinna tilaa lonkeron, Niina tilaa uuden non-alkohol-drinksun. Eli hyvin meni, eikä YHTÄÄN tehnyt mieli edea maistaa mitään muuta. Ensin oli kyllä pieni kynnys mennä tiskille ja tilata limua (se kuulosti ensin niiin tyhmältä omaan korvaani), mutta onnistuin!

Hahaa, nyt vaan istun sohvalla peittojen ja tyynyjen seassa, katson/kuuntelen radio X3M:in lähetystä ja panikoin tämän päiväisestä ajotunnista lentokentällä. Miten onnistun ohjaamaan isoa pakua, muistaa täysin uudet liikennesäännöt ja tarkkailemaan lentokoneiden liikkeitä samanaikasesti? :(

Shopping day!Torstai 08.10.2009 12:01

Nukuin jottaa 13 tuntia, ja se oli ehkä kamalin yö pitkästä aikaa. Näin niin todentuntuista ja inhottavaa unta, että vieläkin ahdistaa ja vainoharhailuttaa. No, ainakin sain nukuttua.

Kohtapuoliin sitten mutsin kanssa stadiin vähän viettämään kaupunkipäivää. Jos vaikka onnistuisin ostamaan itselleni jotkut unelma nilkkurit! Ja vaatteita ja vaikka mitä, mun lista on nyt kuulkaas pitkä!

//EDIT

Ja on tässä uudistuksen väriskaalassa jotain hyvääkin: yksityiset kommentit on pinkillä, jee jee, sopii minun tietokoneen värimaailmaan :D