IRC-Galleria

lostboi

lostboi

it was nice to know your name

[Ei aihetta]Tiistai 15.12.2009 04:11

MÄ HALUAN KAIKEN VANHAN TAKAISIN! Oikeasti, itken täällä ja luen vanhoja päiväkirja-merkintöjä. Varsinkin pari edellistä kesää: kertokaa ihmeessä jos jotain parempaa on koskaan ollut tai tulee olemaan? Siis luoja, en mä edes muistanut kuinka paljon ihminen voi kokea lyhyen ajan sisällä.

Eniten tässä vituttaa suuruudenhulluus. Kuten todettiin "tää ei enää riitä!" Miksei, se oli niin hienoa aikaa! Kai se on sitä, että pakko siirtyä eteenpäin, ehkä ollaan jo tarpeeksi vahvoja nousemaan portaan verran ylemmäs. Kiitos oikeasti kun saimme teidät opettajiksi <3 Ei koskaan oltaisi tässä ilman teitä.

Kyllä me vielä joku kaunis päivä saadaan se kirja meistä, jatketaan vielä vähän matkaa: vielä on saavutettavaa ja portaita joita pitkin kulkea. En kyllä haluaisi vaihtaa elämääni nyt mihinkään.

Tässä elämä onTiistai 24.11.2009 21:16

On mulla asiat joskus osuneet kohdalleen.
Se saattoi vahinko olla,
eikä tapahdu uudelleen.
Suru joskus käy, ja ikävää riittää;
kantaa laineet laivatkin.
Mistä mun pitäis ketäkin kiittää?
- Jossain on kai vastauskin.

Siskosta tuli jo äiti asuntolainoineen.
Ostin kadun mieheltä pyörän,
joudun nyt oikeuteen.
Joku toinen aina edellä
ottaa irti kaiken minkä saa.
Mulla kun ei oo mitä oottaa,
ei se paljon haittaakaan.

Tässä elämä on:
oma, kallis, ja tarpeeton.
Joki joutava laineillaan
mua lastuna vie mukanaan,
ja ensin mä vapisin aaltojen alla.
Opin olemaan antautumalla.
Pohjallakaan ei yksinään olla:
alakulo on seurana haikeuden.

Luulin ennen, että jossain
mitataan tarkalleen,
milloin on annettu liikaa jollekin kantaakseen.
Se on pelkkä harha, perätön luulo,
toiset hölmöt uskoo niin.
Jäävät hartiat väkevän, suuren,
pieneksi kuin heikonkin.

Miks kysyt, miten käytän
päivät jotka vielä saan.
Tiedätkö, mitä sieltä jostain sitten edes tilataan?
Enkä opi sanomaan, et kaipaan,
vaikka pyydätkin.

Joka tapauksessa kaikenlaista annetaan.

HuomennaaaaSunnuntai 15.11.2009 00:26

Okei, nyt on pitkästä aikaa pakko tännekin avautua: PLACEBO RAKKAUS APUA JO HUOMENNA!

Nyt tuntuu...Maanantai 09.11.2009 18:39

siltä, että. Turtaatyhjääturhaa, pum.


Jep.

where am I?Tiistai 03.11.2009 01:43

Taas pikku prinsessa istuu ikkunassa, aikuisten rakentamassa vankilassa,
suu pysyy kii, silti apuu huutamassa, ilman rakkautta se istuu ikkunassa.
Taas pikku prinsessa istuu ikkunassa, kohta kaksi kuukautta läähehumalassa,
avuttomalle elämä on paskaa, ilman rakkautta se istuu ikkunassa.

Uuuu, i did it!Tiistai 27.10.2009 03:00

Nu me is happy! Sain kuin sainkin blogspotiin luotua ihka oman blogini! Vaikka ulkoasu vielä tökkii sormiaan silmiini ja pahasti, silti pidän siitä <3 Ystävät hyvät, siirryn siis melkoisen lailla sille puolen maailmaan kirjoittelemaan (jos ketään nyt kiinnostaa).

Osoite on http://blankwhitemind.blogspot.com/ Hii, voiko joku olla näin innoissaan yhdestä blogista? :D

ATTENTION!Maanantai 26.10.2009 20:23

Nyt juuri kun galleriaan saatiin bloggailuhalua hellivä pohja (joka itseasiassa ei minulla tällä hetkellä toimi?), niin Niina haluaa vihdoin ja viimein OMAN blogin. Ajatelkaa nyt, saisin viimeinkin ihan vain kokonaan tekstien leikkikentäksi tarkoitetun alustan, missä vuodattaa kaikenlaisia asioitani, ILMAN että kukaan täällä joutuu tahtomattaa vastaanottamaan kymmeniä uusia päiväkirjamerkintöjä käyttäjältä lostboi. Minusta aivan mahtava idea!

Olen tässä tehnyt pientä vertailun tapaista eri ilmaisten blogi-sivustojen välillä, ja tullut aikalailla siihen tulokseen, että blogspot voisi olla miellyttävin? Vuodatusta joskus aikoinani käytin, ja sen kanssa en oikein tullut toimeen. Esitelkää toki ideoitanne, haluaisin nimittäin kerralla sellaisen hyvän mestan, ettei tarvitsisi vähän väliä mukavuudenhaluisena juosta paremman elämän perässä blogi-sivustolta toiselle!

Sillä aikaa kun annan blogspot-ajatuksen muhia takaraivossani, on aikaa alkaa keksiä jotain luovaa (tai hyvinkin paljon vähemmän luovaa) nimi-ideaa tälle leikkikentälleni. Tosin kuin blogi-sivustoista otan ideoita vastaan, niin nimiehdotuksia en: eihän se sitten olisi alkuunkaan minua jos joku muu olisi nimen laittanut aluilleen.

Hii, olen nyt koko päivän hykerrellyt erilaisten ja eriaiheisten blogien kimpussa sinnitellen koko päivän hereillä. Tosin nyt kärsin valtavista selkäkivuista, koska tämä makuuasennossa dataaminen monta tuntia putkeen tuntuu luuttavan nikamani inhottavalle mutkalle, mutta samapa tuo. Vajaan parin tunnin kuluttua alkaakin Niinan maanantain televisioputki: Top Model, Täykkärit ja kaksi jaksoa Sinkkuelämää! Ja kaikki yhteen putkeen!

Niina has a party party timeLauantai 24.10.2009 14:33

Ehkä tekisi mieli soittaa töihin ja sanoa, että olen sairastunut. Lame excuse, Niina, we know what you did last night, back to work lazy guy!

Yyy, olen taas syönyt jonkun kilon verran kissan paskaa, hyi. Ainakin maistuu nyt suussa siltä.

Ja opin kantapään kautta seuraavan sananparren: älä koskaan mene työkavereiden kanssa baariin. No joo, mutta hauskaa oli, ja Hannele pelasti <3
> ajattele jotai ihanaa ihmistä jota et saa mielestäsi pois.
> ajattele jos hän tulisi luoksesi nyt, miltä se tuntuisi?
> eikös se olisikin ihanaa?
> mutta kuvittele, että jos häntä ei olisi, tai jos hän lähtisi pois kokonaan tästä maailmasta.
> miltä se tuntuisi?
> et varmaan halua tuntea sitä tunnetta, joten kopioi tämä päiväkirjaasi 1min sisällä niin sinulle
kaikista rakkain ihminen ei tule KOSKAAN häipymään elämästäsi, mutta jos et kopioi tätä, se kaikista rakkain, ihanin ja tärkein ihminen unohtaa sinut ja et tule tapaamaan häntä enää koskaan.

shopping day! part. 2Torstai 15.10.2009 22:03

Mustat housut, lisää SGM:tä, hiushoitosälää ja KAHDET MAAILMAN IHANIMMAT NILKKURIT <3 Laitoin tänään palamaan kunnolla: aamulla vielä ajattelin, että ostan kahdet kengät vain, jos löydän halpoja, mutta DinSkossa oli kahdet sellaiset tapaukset, etten millään vaan raaskinut kumpiakaan sinne jättää, niin tuossa ne nyt on edessäni valkoisissa laatikoissaan. No ei ne edes maksanut kuin 120e, suunnilleen kaksi työpäivää. Eli täysin oikeutettua.

Hii, voisin ostaa ensi viikolla vielä yhdet, vaikkapa korottomat pitkävartiset, niin sitten voisi riittää (hmm, ehkä neljät täysihintaiset kengät kuukaudessa riittää... EHKÄ). Mulla on nyt niin kova halu uudistaa koko vaatekaappini sisältö, että voisin nyt mennä heittäään vanhoja rätkyjä ja monoja pois, niin saa uusia hyvillä mielin ostella tilalle! ^^

Jos olisin viisaampi
ja sydämeltäni nöyrempi
jos ajattelisin aina selkeästi
heräisin aikaisin

heräisin aikaisin
ostaisin ruusun ja toisenkin