IRC-Galleria

lostboi

lostboi

it was nice to know your name

[Ei aihetta]Sunnuntai 01.07.2007 02:16

[Hannele] aka prinsessan kantojuhta sanoo:
miksi me ei eilen kidnapattu noita poikia?

(Niina)- prinsessan kantojuhta nro. 2 sanoo:
No niinpä, olis pitänyt! ja laittaa lasipurkkiin hyllylle ^^

[Hannele] aka prinsessan kantojuhta sanoo:
juu ^^ sitten niitä voi katsella 24/7

[Hannele] aka prinsessan kantojuhta sanoo:
tai ei.. me oltais vaan voitu pitää ne meidän omina priva orjina: "janne, soita meille jotain ihanaa<3" "Homoilua, kiitos"

(Niina)- prinsessan kantojuhta nro. 2 sanoo:
Dihii ^^ Se olisi ollut aika tosi jees

[Hannele] aka prinsessan kantojuhta sanoo:
niin ois no koitetaan ens kerralla josko onnistuttaisiin

(Niina)- prinsessan kantojuhta nro. 2 sanoo:
joo, tehdään näin

(Niina)- prinsessan kantojuhta nro. 2 sanoo:
"äiti, kato mitä mä löysin!"

(Niina)- prinsessan kantojuhta nro. 2 sanoo:
"Voinko mä ottaa ne kotiin, joooookoooo? Saako niitä ruokkia? Äiti anna niille kaljaa"

[Hannele] aka prinsessan kantojuhta sanoo:
xDDDDDD

[Hannele] aka prinsessan kantojuhta sanoo:
bodomin pojut elää kaljalla

(Niina)- prinsessan kantojuhta nro. 2 sanoo:
Joo xD Mutta välillä tarvitaan viskiäkin

[Hannele] aka prinsessan kantojuhta sanoo:
" äiti saanhan mä ottaa nää mun unileluiksi etten näe painajaisia? ja pari viskipulloa kans" xD

(Niina)- prinsessan kantojuhta nro. 2 sanoo:
xDDD "äiti jooko?" xDDDDD voi kyynel

[Hannele] aka prinsessan kantojuhta sanoo:
xDDD

[Hannele] aka prinsessan kantojuhta sanoo:
ois aika mahtia


Ei me mennä nukkumaan, ei väsytä xD

[Ei aihetta]Sunnuntai 01.07.2007 00:28

Mä en voi ymmärtää miksi kaikki menee aina vituiksi. Onko olemassa edes yhtä kokonaista siedettävää päivää? Sellaista ettei tarvitsisi tuntea mitään vitun pelle angstia tai muuta vastaavaa. Voi vittu. Mä oikeasti luulin että tää päivä olisi sellanen mistä selviäisi edes jotenkin kunnialla lävitse.

[Ei aihetta]Lauantai 30.06.2007 22:30

Sain taas kohtauksen. HENKKA JA JASKA, VOI ELÄMÄ ÄÄÄÄÄÄWWWWSSHVGHsavvghGCS :WWWWWW !!!!!11 Sekoaaaaaan

DIIIIUUUUAJHBAJBCFASKDNKLNVJK.BCAJKBVCBV Ampukaa mut niin ei tarvitse kuuunneelllaaaaa. En voi tälle mitään, kiittäkää onneanne että on loma, teidän ei tarvitse kestää mua koulussa. Eikä opiskelusta tulisi yhtään mitäääään.

Huomenna töihin, tykkäävätköhän virolaiset jos mä sekoan niille sen koko 6 tuntia plus iltatyöt? Vai tunkeekohan ne mulle jos herneet poikittain suuhun? MUTTA OIKEASTIIIII!!!111 EIKESTÄÄÄÄÄ

[Ei aihetta]Lauantai 30.06.2007 21:05

Ja musta tuntuu kuin olisin jäänyt jyrän alle :DD Kädet, jalat, selkä ja niskat himo kipeät, kurkkuun sattuu helvetisti kun yrittää puhua, ja muutenkin aivot tuntuu jumittuneen kokonaan. Ihme fiilis.

[Ei aihetta]Lauantai 30.06.2007 20:58

Mä sekoan aivan totaalisesti gfgascvjhbKHAWSASnjnk

Kuolen, kuolen, laitoin kuvia koneelle, ja sitten yhtäkkiä muistin taas sen koko keikan niin elävästi, että ei kestä. Haluaa takaisin!

Ja aloin jo miettimään, että jos petäisin joko
a) Sonatan ja menenkin Ruissiin perjantaina katsomaan Bodomia
b) Bodomin ja menenkin Rusiin lauantaina (kuten jo päätetty) katsomaan Sonataa vai
c) lompakkoni ja menenkin molempina päivinä.

Muuten tuo c vaihtoehti olisikin tosi kätsy, koska mulla on ihan riittävästi rahaa, mutta siinä on se ongelma, että äiti vähän kuin synttäri lahjaksi sponsaa sen yhden päivän, ja tulee itse mukaan niin pääsen sitten kyydillä kotiin. Ja jos menisin jo Perjantaina, missä mä voisin yöpyä mahd. halvasti? Kun en mä viitsi pistää telttaakaan pystyyn yksinäni, eikä äiti varmasti ilahtuisi asiasta. Toisaalta voisin mennä Hannelen ja niiden luo naantaliin, mutta musta tuntuu että tuo yksi haluaa että kuljen samalla kyydillä, eikä se antaisi varmaan edes mennä enää akhdeksi päiväksi kun olen kaiken jo suunnitellut yhdelle päivälle. Voi göggö. Pakko päästä taas Bodomia katsomaan. Ja olisi perjantaina Pain ja Poisonblackin. Joten... No jaa, ehkä odotan kiltisti talvea ja kevättä, jospa Bodom alkaisi taas kunnolla keikkailla. Juup.

Mutta silti, sekoaaaaaan. Pumpoikldchvcnjkdcb

EDITTIÄ//
Joo, äiti ei oikein näköjään innostunut mun lompakon raiskaamisesta. Tai ei se suoraan kieltänyt, yritti taas vaan epätoivoisesti vihjailla että yksi päivä on ihan ok sen mielestä. Mutta kun minä haluan!

[Ei aihetta]Lauantai 30.06.2007 06:55

Oooookkei, totanoinsiisniinkuinolenkovaantyhmävaimikäonongelmannimi? Kun miksi musta tuntuu etten ole saanut vastausta mihinkään'? Taisiisjooantaaollaeienääkiinnostajoojooolejohiljaamäenjaksaoikeastienää.

[Ei aihetta]Lauantai 30.06.2007 04:50

Äsdagvjb, pää, mitä edes voi kertoa? Joo olin Tuskassa, oli kivaa.No okei. Mä olin Moonsorrown keikan eturivissä, oli mieletön meininki. Ja sitten eturivissä Bodomin aikana, sama meininki kuin Moonsorrown aikana. Kertaa tuhat.

Oikeasti, se oli mieletöntä. Kaikki vaan olivat ihan täysillä mukana ja porukka huusi ja laulo, ja hyppi ja pomppi. Onneksi siinä miun edessä oli sellanen kiva hevisetä, joka kietaisi kätensä mun hartioiden ympärille jotta pysyisin pystyssä eikä virta veisi mukanaan (ja enhän minä nyt keikoilla ole happi vajaa ja meinaa pyörtyä!). Ja muutenkin siitä sai aina kaapattua kiinni jos meinasi kaatua. Mutta toka viimösen biisin aikana se lähti ja kysyi tulenko jatko klubille, ja että hää lähtee nyt kun on nähnyt Bodomin jo viisi kertaa livenä. Noo, hyvin se jatkui ilman tukisetääni.

Henkka näytti ihan mielettömän hyvältä, vaikka sillä lurjuksella ei ollut maastohousuja ja vaimonhakkaajapaitaa, mrrrrrrr. Ja Jaska näytti kivalta, se oli ihan fiiliksissä. Ja Roopekin näytti ihan Roopelta, just sellaselta joka muistuttaa 24/7 ettei sen mökillä homoilla. Vaikkakin sillä oli viikset, ei saisi olla. Ja Allu näytti hyvältä, samoin sen uusi kitara, se oli aika ihQ (pinkki musta). Ja Janne. Multa meni oikeasti puolet keikasta ohitse kun vaan tuijotin Jannea, sen sormia, kasvoja, kaikkea! Kun aluksi ne tuli siihne baarisysteemiinsä, niin näin vaan Jannen, joka näytti niin syötävän lutuiselt ja reppanalta, että meinasin pyörtyä, tai vähintään alkaa itkemään ilosta. Eikä asiaa auttanut yhtään Jannen rumpukapuloiden keikutus, tai päivän paras:
Alexi: Jannee (ei vastausta)... Jamppe (ei vieläkään vastausta)? HINTTARI!
Janne: Ni mitä?
Repesinkö, en toki.

Ja ennen Bodomin keikkaa, siinä helvetinmoisessa tungoksessa, me ruvettiin meikkaamaan jotain ihan randomia jätkää. Se oli aika, öh, outoa. Se oli muutenkin ihme hemmo. Puhuttiin kaikkea järkevää, ja se sanoi mm. että jos se saisi edes pienen pusun Alexilta, niin sen päivä olisi pelastettu, että se makaa (en nyt kuollaksenikaan muista bändiä) kitaristin kanssa (mies kitaristi kyseessä) niin se saa alennusta skitastaan, että se ei halua aiheuttaa sydänsuruja Jannelle makaamalla Alexin kanssa, joten se vaan pussaisi sitä, ja että Bodomissa on oikeasti maailman parhaan näköiset tyypit. Ja kyllä me jotain muutakin järkevää ja hehkeää keskusteltiin.

Mutta sitten olikin kiva kun huomattiin että Hannelen laukku oli polkeutunut koko keikan ajan siinä jalkameressä, kaikki hyppinyt sen päällä, puhelin ja meikit lentänyt ulos sieltä, eikä mitään kadonneista tavaroista löytynyt. Puhelin jäi sinne, samoin kaikki Hansun meikit.

Ja kuinkakohan moni oikein pyysi meitä jatko klubeille tai muille jatkoille joita alaikäiset järjesti? Yksikin lupautu tarjoaman koko yön juomat. Jos ei oltaisi kotona odotettu, niin varmasti olisin vetänyt niin perseet, että en olisi selvinnyt siitä moneen viikkoon. Ja olisikin ollut ihan hyvä, koska heti kun pääsin koneelle, niin iski sellanen paskafiilis. Noo,sellasta se on, pakko koittaa kestää, ei sille kukaan mitään voi.

Ja nyt mun kurkku on ihan helvetin kipeä, ja ääni mennyt, äiti kysyi että olenko itkenyt koko päivän, kun kuulostan ihan siltä. Ei äiti, olin vain Bodomin keikalla.

[Ei aihetta]Perjantai 29.06.2007 00:00

Muah, huomennaaaaa <3 Vittu vaan kun sataa, vittuvittuvittuuuuuu... Ja Eeva ja Heini eivät tule, vittua. Ja en tiedä monelta mun pitää huomenna olla Hesassa, vittu sillekkin. Ja vittu kun Hannele joutuu hautajaisiin, ja myöhästyy Tuskasta kaksi tuntia, vittu. Mutta heei, äiti käy huomenna ostamassa Ruissin liput, jeah!

Oikeastaan, nyt on niin hassu olo, kun vituttaa ja ei vituta, ne kumoaa toisensa jännästi, joten ei vaan tunnu oikein miltään. Ok, paitsi tosi teiniltä, mutta mitäs siitä, eikö 17 olekkin vielä teini?

[Ei aihetta]Torstai 28.06.2007 16:19

Ok, musta alkaa jo tuntua etten ole ihan täys päinen

[Ei aihetta]Torstai 28.06.2007 05:42

Mä haluun beibi kuolla sun käsivarsille, mutta en oikeasti kun mä vaan yritin hämätä.


jkgvjvjkhfddfjj piupoks.


Joo, hei, miksi mua katsottiin tänään tosi oudosti Jokelan asemalla? :DDDD Mä voisin tosiaan opetella pitämään pienempää ääntä edes joskus