IRC-Galleria

lostboi

lostboi

it was nice to know your name

Filosofinen haihattelijaTorstai 27.11.2008 23:53

Ekstrovertti
*
Introvertti
Käytännöllinen
*---- Intuitiivinen
Ajattelija
*
Tuntija
Impulsiivinen *
Harkitsija

Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi:
Olet rauhallinen, luova ja huomaavainen henkilö. Saatat usein vaikuttaa ujolta, varautuneelta tai viileältä. Sinulla on harvinainen kyky omistautua syvästi sekä ihmisille että asioille. Ihmistyyppisi ohjaa käyttäytymistään vahvoilla sisäisillä arvoilla, eikä niinkään logiikalla tai järkisyillä. Jos sinut pakotetaan toimimaan faktojen ja logiikan tasolla, sinusta syntyy vaikutelma toiselta planeetalta tulleesta olennosta. Sovellut ammatteihin, joissa voi ihmisten kanssa soveltaa empatiaa ja keskustelua. Kaltaisesi ihmiset ovat usein uskonnollisia, hengellisiä tai filosofisia, ja näkevätkin oman elämänsä matkana tai tehtävänä. Järkeilyyn taipuvaiset ihmiset saattavat pitää sinua mystikkona tai haihattelijana. Ihmistyyppisi elämää leimaa usein puolison, ”sielunkumppanin” etsintä. Etsit kaiken aikaa tasapainoa, koska kaipaat yhtä aikaa rauhaa ja yksityisyyttä, sekä kontaktia toisiin ihmisiin. Tästä syystä sinulla on taipumus vaipua alakuloisuuteen.

Hmm hmm hmmTorstai 27.11.2008 22:01

Oikeastaan, nyt melkein tuntuu naurettavalta tuo alkureaktio asiaan. Tosin siis pysyn päätöksessäni siinä suhteessa, etten koskaan tule täysin hyväksymään tilannetta. Mutta silti, se on ihminen vaan.

Ihminen, ihan normaali ihminen.
Vai ollaanko jotain virallisia "mitä vittua" tyttöjä Sinnan kanssa, kun kaikkien pitää meiltä sitä kysyä, vaikka osaavat itsekkin lukea. Ja kyllä, on perseestä. Ja kyllä, Ben joutuu kärsimään. Ja kyllä, kunnioitan poikien päätöstä. Ja kyllä, en aio koskaan hyväksyä Aria bändin jäseneksi. Se tulee aina olemaan mulle vain ja ainoastaan Amoralin laulaja, ei osa Amoralia. Se ei ole se palanen joka Nikon paikalle kuuluu. Se ei täydennä porukkaa ainakaan mun näkökulmasta katsottuna. Mutta kyllä, pojat ovat tehneet päätöksen jota aion tukea. Joten yhtä turha kysymys on se, aionko lopettaa Amoralin perässä kiertämisen. En todellakaan aio jättää hommaa vain sen takia, että en satu pitämään "keulahahmosta". En edes missään vaiheessa ole harkinnut sitä, joten ihmettelen, miksi edes vaivaudutte kysymään.

Amoral-tytöt pääsevät taas pienen tauon jälkeen vauhtiin. Frostbitea odotellessa, ja jos joku uskaltaa sinne jättää tulematta sen takia, että Koivunen on kuvioissa, niin haistakoon paskan. Ei yksi ihminen voi pilata kokonaista bändiä, joka on pelannut yhteen niin loistavasti jo pidemmän aikaa. Ja tottakai pojille pitää antaa mahdollisuus näyttää, mitä ne haluaa tehdä.

Ps. Viiden V:n Vagina sai juuri uuden tanssitytön:

Anus Koivunen!

Käykää tsekkaamassa uusimmat uutiset, sinkkua pukkaa jälleen kerran :DDDD

Lähden muuten Saksaan...Perjantai 21.11.2008 00:10

...ihan puolivahingossa.

Taas joku opintomatka, tällä kertaa kulttuurimantsa aiheena. Hmm, voi olla jopa ihan jees. Mutta mikäs siinä jos pääsee koulun kautta matkustelemaan, en valita. Ensin Kiinaan ja sitten Saksaan.

Tosin siihen Saksan matkaan mennessä mulla on koko koulu jo ohitse, mutta ei se menoa haittaa.

Haluan barbin joululahjaksi.Torstai 20.11.2008 16:56

*jotain epämääräistä keskustelua bändeistä ja bändäröinnistä (Simba&Niina normi stuff)*

joku mies: hei tota... ootteks te koskaan ollut miehen kanssa sillain?
me: wtf?
mies: niin siis, miehen kanssa.... sillain?
me: ja mitäköhän se sulle kuuluu?
mies: kun teidän juttuja on niin kiva kuunnella tossa. kun te ootte niin ihania kun kikatatte.

*random keskustelua*

mies: mä kutsun teidät meille hyppimään sohville
me: öööö....

*mies häipyy*

Simba: mennääks karkkikauppaan?


Ja jea, tammikuu buukattu Stam1nalle <3 Ihanan ihanaa. Ja Tursaalle maaliskuun alku on pyhitetty. Ja tammikuun 17. päivä. Ja sitten onkin vielä vaikka mitä kivaa... Ei jaksa odottaa ^^Ja DOPE STARS INC.! Ei herran jestas, onneksi on keikkoja.

Mutta koulua sitten saakin inhota ihan vapaasti. Onneksi enää yksi jakso jäljellä, eli siis viisi viikkoa ja joululoma. Sitten se on ohi. Tosin kirjoitukset vielä, mutta ei sentään tarvitse koulussa stressata. Ja nyt pitäisi mennä himaan kirjoittamaan pari esseetä. En varmaan ikinä saa niitä valmiiksi. En ikinä.

Ja niin, vielä btw merkintänä: Joey on monen monen monen monen monen sydämen arvoinen <3<3<3

Ja vielä: rakastan Amoralia.

Wo shì...Maanantai 17.11.2008 11:52

Suomessa taas. Ja jotenkin taas niin kauhean paljon epävakaampana kuin ennen. Tai en tiedä, ehkä se sitten on totta. Se ettei psyyke kestä elämää enempää kuin on tarkoitettu.

"Elä pliis." Ehkä se en ole minä etkä sinä, se ei voi olla kukaan muu. Mutta mihin se sitten on tarkoitettu? Pelkotila. Pelkotila. Pelkkä pelkotila.

Kouluun taas pitkästä aikaa ja hyvää päivää. Hei.

Ja se laulu kertoo
masennuksesta, alkoholista
heikkoudesta, rakkaudesta
alemmuudesta, pelkotilasta
tappohalusta, itsemurhasta
vihan tunteesta, vihan tunteesta
Taalla sita ollaan, on ihan jarjettoman siistia! Taalla on ihania vuoria, meh loves them ^^ Mutta siis niin, kirjoitan loppu viikosta kaikkea kivaa hehkuttamisen arvoista, antakaa tulla toiveita siita mita haluatte, taalla on ihan sairaan halpaa ja kauhean isoja ostoskeskuksia O.o Ihanaa

[Ei aihetta]Lauantai 08.11.2008 11:30

Eilen Bodom, MH, Knotit ja kuolema. Tänään Kiinaan. Joten moikka ^^

Nyt sain syyn oikeasti itkeä ilosta!Keskiviikko 05.11.2008 12:57

Amoral tulee frostbiteen! Ei herran jestas, olen ihan... tosi järkyttynyt. Hyvällä tapaa. En tiedä ymmärtääkö kukaan muu tätä kuin Sinna, mutta ei mitään väliä. Luulin ettei poikia näe lavalla ainakaan vuoteen, mutta nyt tämä!

Puolen vuoden tauko ollut elämästä, ja nyt se palaa taas takaisin!

[Ei aihetta]Perjantai 31.10.2008 10:31

There's a little creepy house
In a little creepy place
Little creepy town
In a little creepy world
Little creepy girl
With her little creepy face
Saying funny things that you have never heard

Do you know what it's all about
Are you brave enough to figure out
Know that you could set your world on fire
If you are strong enough to leave your doubts


Ps. Kerli on sitäpaitsi tosi suloinen. Ja saan tänään vihdoinkin Epäilyksen! Kukaan tässä maailmassa ei tule kestämään mua sen jälkeen kun olen lukenut sen, rakastan Edwardia koko sydämestäni <3