IRC-Galleria

lostboi

lostboi

it was nice to know your name

A Shade of GrayPerjantai 27.02.2009 16:10

Kuulostaa niin tutulta ja hyvältä <3 Nuudeli nyt on vielä vähän nuudeli, mutta aina ei voi voittaa.

http://www.myspace.com/amoralweb

My fuckin' sweet shadowPerjantai 27.02.2009 00:46

Okei, ehkä tää riitti todistamaan kaiken.

Tai no, esim minkä?

VITUNHOMOPERSESAATANANAPINANPASKARUPA mene pois, jooko? Oi miksi, oi miksi juuri tämä biisi? Miksi juuri ylipäänsä tämä bändi ja miksi ylipäänsä koko juttu? Miksi?

bang, bang, bang, katoa, k-a-t-o-a

löysin ongelmani ytimenTorstai 26.02.2009 05:57

Olet 0% optimisti.Torstai 26.02.2009 02:15

Ja jos olisin eläin, olisin mahdollisesti varpunen. Jaahas. Mielenterveys rakoilee, kun teen näitä ihme testejä.

Ja muuten, meille tulee rottia <3 Mr. Rotta ja Kaarle Toinen

beautiful dirty richTorstai 26.02.2009 00:41

Social sicknessKeskiviikko 25.02.2009 03:13

Minuu kyllästyttää niin paljon vaan olla jokin keskinkertainen, normaali, tavanomaisia asioita tekevä tallaaja. Lue ylppäreihin, kirjoita hyvin, hae työpaikkaa, hae jatkokoulutukseen, etsi kämppä, tee ruokaa, lenkkeile, katso salkkarit, mene kymmeneltä nukkumaan, herää aamulla töihin... Pää halkeaa ton painajaisen kanssa!

Mutta toisaalta: mitä sille voi muka tehdä. Jatkan tätä "en tee mitään" asennetta, enkä saa sen enempää aikaiseksi? Pienenä mulla oli jotenkin selvempi kuva tästä 'olemisesta' kuin nyt kun se on kohdalla. Menenkö sossulle itkemään rahaa, kun en osaa mitään, ja koska olen kykenemätön työelämään? Koska olen kykenemätön ajattelemaan ja kykenemätön elämään tätä maailmaa koskevien säännösten mukaan. Koska vaan olen niinkuin muutkin.

Mulle vaan ei riitä se, että sanotaan "mutta kun on pakko, ei tässä muutakaan voi!" Miksi tuohon pitäisi tyytyä, miksi pitäisi tehdä vain koska muka 'pitää tehdä'? Ei siinä ole järkeä. Tajusin tuossa vaan taas kerran kuinka saatanan keskinkertainen olen kaikessa. Ei sellaisena enää kauheasti pärjää tässä maailmassa, ainakaan jos sattuu olemaan minä joka ei tyydy mihinkään, ja joka haluaa koko ajan isompaa ja enemmän.

Nyt on taas niin "inhoan elämää ja kaikki on paskaa, I'll kill myself to make everybody pay" fiilis. Paskaa.

i'm sure that sex will always sellKeskiviikko 25.02.2009 02:38

F**k me
I'm a celebrity
Can't take your eyes off me
I'll make you f**k me just to get somewhere

F**k me
I'm a celebrity
Can't take your hands off me
I know you wanna suck me what you waiting for

Lip gloss and lollipop
Let's rock our water pop
Can't take your eyes off me
I'm all that you can see

Lip gloss and lollipop
I'll make your booty drop
Can't take your eyes off me
I'm everything you wanna be

mmm , hot damn.
here i come.
tell me how you want it done.
at the mall , in the hall.
on your momma's bedroom wall.
you can choose , either way.
you will end up on the news.
(ha , yeah, just like you want it right?)

OMG , LOL , i'm sure that sex will always sell.
now it's time for you to go.
(so what , so what)

oh my god , can't you tell.
my mmmm makes you wanna sweat.
am i all set?
(not yet , not yet.)

Jeffree starKeskiviikko 25.02.2009 00:24

Haluan ne Jeffree kengät sieltä itiksen yhdestä kaupasta. Ja haluan uudet hiukset, olen niin kyllästynyt tähän. Voisin vihdoinkin aloittaa sen projektin "hiukset niin vaaleiksi kuin mahdollista", niin voisi aloittaa ihan puhtaalta pohjalta. Huooh.

Mutta joka tapauksessa, Jefree saa ainakin hyvälle tuulelle, hyvää vastapainoa tuolle lukemiselle. Haluan sen Suomeen.

myspace on uskollinen kaveriTiistai 24.02.2009 15:56

Tänään on periaatteessa ollut tosi jees päivä, kaksi oppituntia. Mutta toisaalta taas kaikki on ollut taas päin sitä itseään. Tuntuu että seinät kaatuu päälle, ja kaikki kusee. En edes jaksa enää toivoa että milloin tää kaikki loppuu.


Tällä hetkellä kuuntelee:
How to Start a Fire
Ehto: Further Seems Forever
Julkaisupäivä: 11 February, 2003

Tuntuu hassulta, että tuostakin blogimerkinnästä on jo 6 vuotta. Siis ihan tajutonta, kuusi vuotta muka? Meneekö seuraavatkin 6 vuotta yhtä nopeasti?

// Mutta nyt menen takaisin lukemaan filsaa. Vielä n. 30 sivua tieto-oppia jäljellä, sitten on vielä etiikka ja yhteiskuntafilosofia niin kaikki filosofian kurssikirjat on luettu. Sen jälkeen pääseekin mielenkiintoisempiin teoksiin, kuten Popperiin, Sartreen, Hegelin, ja tietenkin Wittgensteniin. En kyllä tiedä miten aika tulee riittämään, mun tämän hetkisen suunnitelman mukaan "pakolliset" oppikirjat on luettuna ensi tiistaihin mennessä. Sitten olisi viikko aikaa paneutua muihin kirjoihin. Mutta missä vaiheessa sitten ehdin treenata äikän esseeseen ja englantiin?

Ja kaiken kukkuraksi, missä vaiheessa teen Taikin ja Kuvataideakatemian ennakkotyöt/portfolion?

Ässä hihassa, saatanaMaanantai 23.02.2009 17:30

Huokaus, ja mä luulin että ylppärit stressaa, mutta ei, kouluihin hakeminen on vielä kamalampaa >.<

Jos joku omistaa yliluonnolliset opinto-ohjaus skillit, niin voi tulla neuvomaan mua. Mä en jaksa ravata lukiolla vaan todetakseni, ettei opo ole paikalla. Murgh. Haluaisin tietää, että

pitääkö mun hakea nyt maanantaihin mennessä saatanan kasvatustieteellisen pillin mukaan, vai
perjantaihin mennessä Taikin mukaan,
ja koska sitten haen ammattikorkeisiin?
Ja kuinka moneen mestaan voin edes hakea, onko hakujärjestyksellä väliä (siis yliopistojen ja amkoiden välillä), mihin nyt kannattaa panostaa eniten, miksi edes haen noihin kouluihin, miksi en hae Kuvataideakatemiaan, mua ei kiinnosta pakkohaku enää pätkääkään, en kohta hae yhtikäs mihinkään.

Ja ei mulla edes ole kuin pari hakuvaihtoehtoa, pitäisi vaan tietää mihin järjestykseen ne laitan. On Taikin valokuvauksen koulutusohjelma, Humanistisen teoreettinen filosofia ja ehkä Kuvataideakatemian kuvataiteiden koulutusohjelma. Mutta toisaalta mua ei toi akatemia kauheesti innosta, ja filsan kanssa en oikein tiedä mitä tekisi. Kun jos haen filsaan, haluan filsan maikaksi, ja jos haluan filsan maikaksi, niin missä vaiheessa mun pitää valita pedagokiikka sivuaineeksi?

Ja siis edellyttäen, että pääsen edes lukiosta pois. Huoh, en ymmärrä miten onnistuin paskomaan enkun kuuntelun näin totaalisesti! Luulin oikeasti että se meni hyvin... Auttakaa mut pois tästä helvetistä, kiitos...

Ja nyt pitäisi muka vielä tehdä jotain ruokaa. Kaikki menee päin jotain ihan muuta kuin pitäisi. En edes löytänyt kirjastosta sitä Tractatusta! Voiko oikeasti olla mahdollista, että joku muukin haluaa lukea sen kuin minä? Nyt vaan vedän ihan himosti karkkia naamaan, kun ei ole edes varaa tupakkaan, kun paha kirjastotäti nyhti mun vikatkin rahat myöhästymismaksuihin, joiden olemassa olosta en edes ollut tietoinen. Saatana...