IRC-Galleria

nebulus

nebulus

"anteeksi, eksyin jännän äärelle"

Kuulumisia....Perjantai 12.12.2008 16:48

Eipä ole enää juurikaan tullut kirjoiteltua tänne gallerian puolelle, kun kaikki tuntuvat siirtyneen käyttämään naamakirjaa. Galleria jäänee siten hiljaiseloon, kun vip-oikeus maaliskuussa päättyy. Harmi sinällään, täällä on kuitenkin parempi käyttöliittymä kuin facebookissa eikä tarvi ihmetellä joka päivä niitä perkeleen kutsuja, joita ilmeisestikin singahtaa väärällä hiiren napilla täysin automaattisesti kaikille 150 kaverilistan ihmiselle. Ne nyt voi onneksi ignoroida näppärästi.

Harmi vain, kun facebookissa ei ole kunnollista päiväkirjamahdollisuutta. Olis nääs kiva kirjoitella päivittäin jotain pientä ylös, mutta omaa blogia en kuitenkaan ala pitää. Ei sitä kukaan jaksa lukea. Pitänee yrittää kehittää jotakin.

Mitähän tässä muuten kuuluu? Eilen olin pikkujouluissa, ekaa kertaa elämässäni selvinpäin. Olipa kummallinen kokemus. Kattella kun 55-vuotiaat ääliöt luulee näyttävänsä hyviltä ja yrittävät siksi iskeä kaikkea liikkuvaa. Näyttää muuten tyhmälle. Selvinpäin piti olla siksi, että masukki on päättänyt pitää jännitystä yllä ja oleilee edelleen tyytyväisenä pikku yksiössään. :) Ihan kiva sinällään, koska nyt on oltu masussa jo pidempään kuin Ilona, 36+1 viikkoa! Pylly edellä ollaan edelleen maailmaan tulossa, taitaa olla isin tyttö. ;)

Niin, ja uusia lelujakin tuli! Maastopyörääkin piti päivittää ensi vuodeksi. Kuvaa tulee, kunhan saan loput osat kotiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.