IRC-Galleria

nebulus

nebulus

"anteeksi, eksyin jännän äärelle"

Voi saatana!!!Keskiviikko 29.10.2008 23:35

Varmin tapa ottaa pois elämästään muutama ylimääräinen vuosi:
1) Hanki Scneiderin diVision B8800 -digiboksi
2) Hajoa sen kaatuiluun puoli vuotta, ennen kuin huomaat, että siinä on takuuseen oikeuttava mekaaninenkin vika: kaatuiluhan korjautui aina kun otti johdon seinästä. Ainakin päiväksi, siis.
3) Yritä siirtää jollain ilveellä siitä saatanan paskakoneesta tallentamasi leffat uuden laitteesi kovalevylle. Arvatkaas, pitääkö ne tiedostot siirtää yksitellen? Ja meneekö yhden puolituntisen ohjelman siirtoon yli puoli tuntia? Voi saatanan vitun paska. Ja tuo peltilaatikollinen natsi-saksan ajan valuvikaista tekniikkaa pitää vielä palauttaa kolhimattomana huoltofirmalle. Juuri tällä hetkellä tekee meinaan mieli juoda viinapullo tyhjäksi ja hakata sillä pullolla tuo vitun matolaatikko takapihalla maan sisään. Mutta kun ei voi: sievästi vain painella nappuloita kaukosäätimestä, että siirräppäs nyt tuo kill billi sun muut sellaiset.

Digi-digi! Syökää perkeleen vitun ylen mulkut päänne!
Saatana!


Edit: tiedot sai siirrettyä ulkoiselle kovalevylle talteen. ARVATKAAS KAKSI KERTAA, SIIRTYYKÖ NE SIELTÄ ENÄÄ MIHINKÄÄN??? ARVATKAA!!!!

Internet-meemeistäKeskiviikko 29.10.2008 12:34


http://naurunappula.com/62204/

Kaikki jotka tajusi, sanokaa hep!

Ilonan kuulumisia myösTiistai 28.10.2008 10:32

Ilona osaa nykyisin pyöriä: tassuttelee siis paikoillaan pyörien. Kun pää menee sekaisin, se onkin sitten hirveän hauskaa. Hoippuu ympäri alakertaa ja kikattelee... välistä pitää kulkea perässä ottamassa koppia, jos jalat lähtee yhtäkkiä alta.
Nykyisin leikitään myös piilosta. Vielä ei ole peilin merkitystä näkyvyyteen nurkan taakse ihan sisäistetty, mutta kivaa on silti. :)

Hyvän päivän jatkoTiistai 28.10.2008 10:18

Katri oli ostanut pikkupullon kuohuviiniä kotimatkallaan. :) Skoolattiin siinä sitten perheen kesken, isi ja äiti viinillä ja Ilona maitomukilla. On ne tytöt ihania. <3

Hyvä päivä!Maanantai 27.10.2008 13:05

Sain Ilonalta pusun kotoa lähtiessä!
Tänään oli työhaastattelu!
Sain paikan!
Oli kivaa!
Nauroin!

Tänään pari kaljaa ja pihvit kaupasta!

(hemmetti, homman piti olla vain haastattelu, mutta veijarit ilmoittivat juttutuokion lopuksi, että kyllä he minut töihin ottavat. Hyvä kun en halannut haastattelijoita :)

Eli tämä veijari lähtee ens keväänä syntetisoimaan hiilinanoputkiin kaikkia kivoja pikku ulokkeita ja ryhmiä. :) Neljä vuotta piti odotella, että pääsin tekemään ihan oikeaa kemiaa!

Tällä hetkellä on niin hyvä ja helpottunut olo, että tekisi mieli halata kaikkia vastaantulijoita. L eikä K, lopultakin. ;)

Päivän tietoisku!Maanantai 20.10.2008 13:29

12 prosenttia suomalaisista: Kuorsaus pilaa seksin!
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1603568

Vinkkiviitonen näille 12 prosentille: partnerin hereillä olo parantaa seksin laatua jopa useita prosentteja!(Tiedän kyllä, ettei tuosta ole kyse. Olisivat vaan voineet otsikkoa hieman hioa.)

Musta listaPerjantai 17.10.2008 12:06

Tässäpä on minun musta listani!

(jooooo, on tylsää töissä)

Ilona muuten heräsi tänä aamuna n. 5:15, halusi myös leikkiä.
Nukahti kuitenkin jo hieman kuuden jälkeen, kun pidin sylissä sohvalla. Tuntuu muuten aika hyvälle, kun pikkukaveri nukahtaa rinnan päälle. <3

Positiivisia uutisia!Keskiviikko 15.10.2008 13:25

Huono päiväTiistai 14.10.2008 13:28

Tänään täällä meillä jaetaan irtisanomislappuja. Tunnelma on jokseenkin kuin hautajaisissa, koko työikänsä täällä työskenneillekin ilmoitetaan, että firma ei tarvitse enää heitä. Että heidän poisjäämisestä aiheutuva tiedon vajaus korvataan vuodessa. Eilen tuossa laskettiin oman ryhmämme kesken, että toiselle toimipaikalle siirtyvät ihmiset vievät mukanaan 6 vuotta työkokemusta. Kelkasta putoaa 113 vuotta... Noh, vuodessa sekin on korvattu.

Tämmöisinä päivinä mietityttää kovasti, että elämä Tyynellä valtamerellä helmenkalastajana sadan euron kuukausiansioilla ei loppujen lopuksi olisi lainkaan pöllömpää.

NimpparisankariTorstai 09.10.2008 11:37

Tänään on Ilonan nimipäivä. Aamulla pöydällä odotti uus nukke ja hauvakortti... kovin somaa, kun ilona huusi jo portaista "Vauva!", kun huomasi nukkepaketin pöydällä. Taitaa isosiskosta tulla oikein tomera äitin (ja isin) apulainen, kun pikkusisko syntyy. <3