IRC-Galleria

nebulus

nebulus

"anteeksi, eksyin jännän äärelle"

LinnutKeskiviikko 30.01.2008 10:43

Linnut, nuo äänekkäät taivaankappaleet yllättivät tänään. Pari kuukautta sitten viimeksi kuuli joidenkin laulavan töihin lähtiessä ja lopultakin tänään kuului taas laulua. Piristi mukavasti aamua.

9-11 oluen jälkeen.Lauantai 26.01.2008 03:18

Joopajoo.

(humalainen mies puhuu tunteistaan. Sulkekaa silmät ja korvat)

Oli saunailta, juotiin kaljaa ja puhuttiin töistä ja ihmissuhteista. Nyt olen merkittävän humalassa ja yritän kirjoittaa asioita tässä koneella.

Pari pointtia:

1) Yleisen onnellisuuden kokeminen päihittää taloudellisen hyvinvoinnin 10-0.
2) Yleisen onnellisuuden kokeminen kumpuaa jostain muualta kuin menestyksekkäästä työurasta.
3) Yleisesti ottaen työuralla saavuttaa äärimmäisen harvoin merkittävää onnellisuuden tunnetta.
4) Jos haluat panostaa johonkin tullaksesi onnelliseksi, kokeile ensin lähimpiä ihmisiäsi.

Sitä mitä haluan sanoa, on että tieto siitä, että joka päivä sinua odottaa kotona joku joka rakastaa sinua on aivan äärettömän paljon merkitsevämpi kuin tieto siitä, että joka kuun 15:n. päivän tienoilla sinua odottaa uusi palkkakuitti.
Tuskinpa voin tarpeeksi korostaa näiden kahden asian merkitsevyyden eroja.

Nyt jatkan sorbetin syöntiä ja kohta menen rakastamani ihmisen viereen nukkumaan.
Rehellisesti sanottuna koen oloni hyvin onnekkaaksi.

Tällainen kysely tällä kertaa.Sunnuntai 20.01.2008 01:09

1. Kuka olet?

2. Pidätkö minusta?

3. Miloin tapasimme ekan kerran ja missä?

4. Mikä oli ensivaikutelmasi minusta?

5. Oletko yhä samaa mieltä?

6. Jos saisit antaa minulle jotain, mitä antaisit?

7. Kuvaile minua yhdellä sanalla

8. Uskallatko laittaa tämän päiväkirjaasi ja katsoa mitä mieltä minä olen sinusta?

Levoton olo.Lauantai 19.01.2008 22:45

Käykö itselläsi koskaan sillä lailla, että tekee mieli ajaa kahtasataa viritetyllä mopolla styroksinen pilkkiämpäri päässä väärään suuntaan moottoritietä soittaen speedmetallia täysillä olallaan pitämästään mankasta? Ihan vain siksi, että olisi kerrankin kunnolla hereillä? Tällä hetkellä se tuntuu omituisen hauskalta ajatukselta.
(en luonnollisestikaan tee niin. minulla ei ole mopoa.)

Edit. Katson laajakankaalta predatoria. Alkaa helpottaa.

Hammas!Torstai 17.01.2008 21:30

Ilonaa syöttäessä lusikka kilahti ekan kerran! Eka hammas puhkesi siis tänään aikavälillä klo 16-19.30. :)

Tänään.Torstai 17.01.2008 00:35

Paskin päivä puoleen vuoteen töissä.
Kun tulin kotiin, Katri oli leiponut hyvyyksiä ja laittanut kaljoja jääkaappiin. Antoi ison halin ja pusun siinä samalla.
Hitto että mää rakastan tuota tyttöä. Ei voi olla parempaa mua varten olemassa.

MuisteluaMaanantai 14.01.2008 23:00

Tuossa Ilonaa kylvettäessäni tuli mieleen, miten pikkuisen kasvun seuraaminen alkoi: Olin Antin kanssa Italiassa käymässä ja olimme vuoren rinnettä puskemassa ylös fillarien kanssa. Korkeutta semmoiset 2000 m ja maisemat niinkuin tuossa kuvassa ( nebulus ).
Siinä sitten alkoi kännykkä soimaan, ja Katri kertoi, että on ihan sellainen olo, että on lopultakin tärpännyt. Juttelimme pienen tovin puhelimessa, hieman liikuttuneeseen äänensävyyn kumpikin. Aurinko lämmitti kasvoja ja ympärillä levittäytyi alppimaisema. Nousimme isäntien kanssa vielä pienen tovin ja pysähdyimme vetämään henkeä. Nostin siinä aurinkolasit silmille, että eivät näkisi niiden kastuneen.
Hetken päästä pääsimme välietapillemme ja jäimme katselemaan maisemia. Puhuimme, että fiilikset ovat harvoin niin kohollaan kuin sillä hetkellä. Antti kysyi, että olisiko parempi fiilis, jos saisi oluen? Oli kutale tuonut repussaan kolme tölkkiä kaljaa mukanaan. Kaljaa juodessa iski tunteet kovasti pintaan, ja piti sitten kertoa, mistä olimme Katrin kanssa jutelleet.
Hittolainen, helposti liikuttuu vieläkin, kun miettii noita tapahtumia.

Terveellisyyttä hipova drinkkivinkkiLauantai 12.01.2008 00:50

Näppärä raikas juoma:

Purista mehut parista-kolmesta klementiinistä ja yhdestä appelsiinista. Laita lasiin 5 cl Cointreau, muutama jääpala ja vastapuristettu mehu. Sekoita ja juo heti.
Versio 2: lisää sekaan spriteä.

Ja ihan toinen: Ota 6cl mustaherukkamehutiivistettä, 4 cl jägermeisteriä ja pari desiä karpalovichyä. Sekoita keskenään ja lisää jäitä.

IrinaMaanantai 07.01.2008 01:43

Mää olen alkanut fanittaa Irinaa: Jo kahdesti biisi on soinut täysin sattumalta juuri fiilikseen sopivasti:

Ensin Tahkon kisoissa maaliin ajaessa soi kymmenen kirosanan kohta: "Mun täytyy olla masokisti, mielipuoli kun oon vapaaehtoisesti tässä..."

Ja tässä aiempaan viestiin liittyviä asioita selvittäessä Irina laulaa radiossa: "Voinko puhua suoraan, vai täytyykö teeskennellä? Sanoa, et on hauskaa, vaikka kaikki menee päin persettä? Ja jos ihan totta puhutaan, en haluu puhuu ollenkaan..."

Nojoo, ihan hyvin (taustamusiikista huolimatta) meni selvittelyt. Ei sinällään paha. Pittää varmaankin hankkia se uudempikin levy Irinalta.

Uuden vuoden settiä...Perjantai 04.01.2008 12:44

Oltiin kavereiden luona uutena vuotena. Siinä sitten raketteja säätäessä kerroin eräästä ankeimmasta uudesta vuodesta ikinä: Olimme Jyväskylän keskustassa mummolla, ikää minulla taisi olla neljäntoista. Kävimme katsomassa kaupungin ilotulitusta ja järjestimme omamme TÄHTISADETIKUILLA. Heiluttelimme siis niitä pirun tikkuja ja toivotimme hyvää uutta vuotta. Traumatisoivaa, eikös?

Kaveri onnistui kuitenkin heittämään pahemman: eräänä uutena vuotena jäivät raketit ostamatta. Isä korjasi tilanteen tökkimällä palavia tähtisadetikkuja PERUNOIHIN ja heittelemällä niitä katolta. Mitähän naapurit ovat miettineet? Isäntä heiluu katolla pottusäkin kanssa ja heittelee palavaa tavaraa pihalle? Aika eeppistä.;)