IRC-Galleria

nebulus

nebulus

"anteeksi, eksyin jännän äärelle"

Tiedoite!Maanantai 28.04.2008 00:44

Kesän eka sääski liiskattu! Hähä!

ValokuvaustaSunnuntai 20.04.2008 17:06

Hittolainen, kun repesin pahasti tuossa eräänä päivänä vanhoja kuvia selatessa: Katri oli ottanut kuvaa Ilonasta kaverinsa lapsen seurassa touhuilemassa. Oli vain sattunut mainio tapahtuma kesken kuvan oton, ilman että kuvaaja sitä havaitsi.. kuva liitteenä. ;)

Laiskuutta.Torstai 17.04.2008 18:47

Pitäis varmaankin päivittää tuota kuvapuolta tässä lähiaikoina, kun meinaa olla vanhaa materiaalia kansiot täynnä. Ilonastakin tullut napattua jo muutama sataa uutta kuvaa, josta valita... Mitenhän sitä muka on niin kiireinen, ettei kerkiä?
(Ilona näyttää nykyisin tältä: http://www.student.oulu.fi/~minelo/ilona/IMG_2149.JPG )

EiliseltäKeskiviikko 16.04.2008 19:00

Vähänkö oli ihaninta, kun tulin eilen töistä kotiin: Olohuoneen ikkunasta näkyi, kun Ilona touhuili Katrin sylissä. Sitten hän bongasi minut pihalta, kasvoille levisi hymy, ja ikkunankin läpi kuului innostunut "hiiii" -huuto. :) Hieman oli tervetullut olo. <3

Opettavainen tarina Maanantai 07.04.2008 15:14

Olipa kerran poika, joka kysyi tytöltä: " Menetkö kanssani naimisiin?"

Tyttö vastasi: "En".

Ja näin poika eli elämänsä onnellisena loppuun asti. Hän kävi usein kalassa tai metsällä ja hän pelasi paljon golfia. Hänellä oli aina uusinta mallia olevat elektroniikkalaitteet, nopeimmat autot, moottoripyörät ja veneet. Ja hän joi kaljaa kavereittensa kanssa aina kun halusi.

Sen pituinen se.

(En toki itse ajattele näin, mutta vallattoman hauska tarina siltikin.)

Kävijälaskurin kiihdyttelyä.Lauantai 05.04.2008 22:06

Vähänkö olen säälittävä. Kommentoin päivän kuvia saadakseni itselleni kävijöitä. yy-y. (Mutta toisaalta, kävijälaskurissa on tältä viikkoa kohta 600 kävijää. Ja kirjautumattomia siihen päälle vielä 500. Enemmän kuin omilla nettisivuillani vuodessa.)

Ilonan 1-vuotispäivä!Keskiviikko 02.04.2008 10:45

Tänään on Ilonan 1-vuotissynttärit! Tällä hetkellä kaveri vielä nukkuu autuaan tietämättömänä alakerran lahjapakettikasasta. :)

AprillijututKeskiviikko 02.04.2008 01:38

Täytyypä sanoa, että viime vuotinen käyttöliittymän muutto ruotsin kieliseksi oli hemmetin paljon hauskempi aprillikepponen kuin tuo jäähytyspainikkeen lisäys.

Tuumintaa pohjoisen illassaSunnuntai 30.03.2008 00:07

Sain tuossa jokin aika sitten kuulla eräästä kaverista, että tälle oli tullut syöpä. Ikää alle kolmekymmentä, kaikin puolin terve ja urheillut koko ikänsä.
Syöpä on onneksi ennusteeltaan hyvä, paranemisaste on n. 90%, eli mahdollisuudet ovat isännän puolella. Pisti vain kuulemma elämänarvoja uusiksi.

Pisti vain miettimään: entäpä jos otettaisiin henkilö, joka olisi päättänyt käyttää ikänsä ennen 30 ikävuotta huikean akateemisen tason saavuttamiseen (toisin kuin tämä kaveri, joka haluaa käyttää vapaan aikansa avovaimonsa kanssa matkusteluun ja muuhun järkevään)?
Sitten saisi syövän kolme vuotta ennen tavoiteikää? Entäpä, jos syöpä ei olisikaan noin helposti parannettavissa? Mitäs olisi saanut aikaan elämässä? Valvottuja öitä ja vähäistä aikaa ystävien tai rakkaiden parissa. Tavoittamatta jäänyt mukavampi elämä? Kuolin melkein tohtorina, yksin, alle kolmekyppisenä.

Tuommoiset asiat saavat aika miettiliääksi.

Runosuoli jatkaa supisteluaan!Perjantai 21.03.2008 01:08

Yleisen balanssin hengessä pitänee lisätä päiväkirjaan tämmöinen biisi, jota on tullut työstettyä päässään räntäsateessa polkiessa.


KUN UHOTAAN
NIIN UHOTAAN HUOLELLA
LEKALLA NAAMAAN
JA LADALLA SELKÄÄN
VITTU TEILLE NÄYTÄN
EN KETÄÄN PELKÄÄ

(chorus)
HALUAN VIHTOA KIRVEELLÄ SAUNASSA
HALUAN PASKOA PALAVIA TYKINKUULIA
HALUAN JUODA HAPPOA JA SYÖDÄ SYANIDIA
HALUAN JUOSTA ALASTI
KRANAATTISATEESSA
(repeat chorus)

KUN VITTUILLAAN
NIIN VITTUILLAAN HUOLELLA
NÄYTETÄÄN PERSETTÄ PAAVILLE
TAI POSTIIN BUSHILLE KOKAIINIA
TÄÄLLÄ EI NEITEILLÄ SAATANA!

(chorus)
HALUAN VIHTOA KIRVEELLÄ SAUNASSA
HALUAN PASKOA PALAVIA TYKINKUULIA
HALUAN JUODA HAPPOA JA SYÖDÄ SYANIDIA
HALUAN JUOSTA ALASTI
KRANAATTISATEESSA
(repeat chorus)

Omistettu reservin vänrikki Nykäselle. Respect.