IRC-Galleria

nebulus

nebulus

"anteeksi, eksyin jännän äärelle"

LenkkipolullaMaanantai 21.05.2007 01:55

Jännä homma, miten erilaisiin asioihin oppii reagoimaan. Sanotaanpa vaikka, että ajat fillarilla reipasta hölkkävauhtia mudakon päälle viritettyä pitkospuuta, jonka leveys on luokkaa 20 cm. Fillarin eturengas lipsahtaa pois puulta ja pysähtyy siihen paikkaan törmätessään pitkospuiden poikittaistukeen. Tästä lähtötilanteesta seuraa, että fillari heittää kaksi kuperkeikkaa pituusaksellinsa ympäri, itsesi poistuessa tangon yli. Kaikesta huolimatta lopputilanteena oli, että laskeudut hallitusti tasajalkaa kuivalle kohdalle pitkospuiden vieressä, fillarin lyödessä itseäsi ainoastaan kevyesti reiteen.

Luonnollisestikaan ketään ei ollut näkemässä, kun tekee jotain tyylikästä. Varmasti sitten kun tekee frontflip with avec to faceplant -kombon asfaltilla, se päätyy puoli yhdeksän uutisiin. Viime kerrasta onkin jo kahdeksan vuotta.

Yhtä kaikki, kiva tunnin lenkki taas; hieman vammautumisen pelkoa, hieman ilmalentoa, kivoja polkuja, hieman mutaa ja paljon kunnollista hengästymistä. Siitä mää tykkään. Kokeile vaikka ite.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.