IRC-Galleria

nonote

nonote

harkitsee pohdintaa
Käytiin tänään taas Sheffieldin uimahallissa uimassa, ja mä niin intoilin saunaan pääsystä, ni eikös ensimmäiseks ollu uimahallin ovessa lappu että suihkuista ei tule kuin kylmää vettä... No, eipä siinä mitään, ollaanhan sitä karaistuneita suomalaisia, aateltiin Sallan kans ja mentiin uimaan.

Seruaavaks ilmeni että sauna on poissa päältä!!! Siinä vaiheessa ei enää naurattanut. Hallissa oli muutenkin (ja varsinkin olosuhteisiin nähden) aika paljon porukkaa, ja oli vähän ahdasta uiskennella.

Sitten vielä kaiken huipuksi se ainoakin "lämmin" paikka, eli höyryhuone, päätti lakata toimimasta... höyry tiivistyi vedeksi ja sitten se olikin vaan huone jossa oli tulva. How nice...

että sellainen uintivisiitti. Saatiin silti kilometrin verran kauhottua ja ehkä maailman nopeimmat suihkut otettua.

Muuten oon ollu täysin saamaton tänään (jälleen kerran)... mitä nyt ylläpitänyt ystävyyssuhteita suomeen skypen ja mesen välityksellä... kouluhommat odottaa edelleen tekijäänsä :)

Huomenna ois pakko siivota huone, koska keskiviikkona tulee tarkastajat kattomaan ettei oo mitään ekstraa seinillä tai muuta ongelmaa, josta ne vois meitä sakottaa... kääks.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.