IRC-Galleria

nyyti

nyyti

jos et kurkkaa et voi kommata

Blogimerkintä

- Vanhempi »
Tänään en jaksanut sitten mennä edes koululle asti. Oli ysiltä hallituksen kokous, vaan totesin, ettei siellä ois kuitenkaan ollut mitään mua koskevaa, niin aattelin, etät samapa tuo. Päivittelin sitten CafeCarbon kotisivuja ja kirjoittelin jotain näin päivität firmasi kotisivut itse -opasta. Muuten päivä onki mennyt lähinnä tv:n ääressä ja koneella säätäessä.

Tai no sain mä sentään sen verran lähdettyä tuonne pakkaseen, että kävin ostamassa uuden näppiksen tähän vehkeeseen ja sellasseet pitkävartiset hianot talvikengät. Kun siellä kerran talvi uhittelee kovasti. Tai no pariks seuraavaks päiväks luvataan kyllä taas jotain likemmäs kymppiastetta, mutta eiköhän se talvikin jossain vaiheessa ennen helmikuuta tule.

Ne hullut myi siellä kaupassa jo joululjuttuja ja suklaita. Musta se on aika sairasta. Noh, oli sentään lunta maassa.. Kuorossa on jo vähän aikaa veivattu joululauluja, mutta se nyt on vähän pakko, kun muuten niitä ei ehdi oppimaan ennen joulua. Tiistaina tosin sattu kurkkuun niin, etten laulanut harkoissa ollenkaan kun kiusasin vaan muita ja irvistelin ja osoittelin pumpum-stemman aikana vastapäätä istuvia sopraanoita tähtäillen tarkasti.

Jaakon piti tulla joskus kasin maissa Tampereelle kun ne oli exculla Raumalla. Piti nähdä ja mennä johonkin. Sit ku soittelin sille puol ysiltä, että joko ne on tullu ni se kerto että ne lähteekin sieltä vasta ysin maissa ajeleen. On se niin mukavaa, kun on huomioonottava poikaystävä, joka välittää ja jaksaa ilmoitella, että saattaapa tuossa pari tuntia vielä vierähtää.. Ai miten niin pissed off?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.