IRC-Galleria

nyyti

nyyti

jos et kurkkaa et voi kommata

VarautunuttaKeskiviikko 26.11.2008 14:23

Jee! nyt olis lennot varattu Milanoon uueksvuueks ja Lontooseen mun ja Esan vuosipäiväks :) It's been long time no trips

[Ei aihetta]Keskiviikko 19.11.2008 10:12

lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!
lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!lunta!

just tulin moikkaamas...Perjantai 14.11.2008 21:37

just tulin moikkaamasta kummipoikaa joka osas jo vahingossa seisoa ilman tukea. Nyt siiville parin kaverin kanssa. Hyvä päivä! Hämeenkadun mukulakivet tosin haittaa kirjoittamista..

Päivin kirjain SPerjantai 14.11.2008 16:32

Sulkapallo
on kyl kivaa. eilen käytiin pelailemassa pitkästä aikaa pojun kanssa. Tai siis en mä oo pojun kanssa koskaan käynytkää pelaamassa. sulkapallo on selkeesti vahingoniloisten ihmisten laji. tai ainakin esan kanssa koko ajan kiusattiin toisiamme siin ja naurettiin räkäisesti. Suunniteltiin jo että pitää mennä pian pelaamaan. Mutku poju on pari seuraavaa viikkoa niin kiireinen. Tarvii varmaan varata sen kalenterista aikaa itelleni.

syöminen
On edelleen mukavaa. Piti olla 12h syömättä viime yönä. Tosi rankkaa :D Kävin aamulla labrassa. Ne vei multa 2 verta. Kostoksi menin sen jälkeen syömään aamupalaa. jonka poju vieläkin laittaa mulle valmiiksi joka aamu. vaikka työkaverit on jo pitkään veikkaillu ettei se enää kauvaa jaksa.

sali
siellä pitäis käydä. löytyis täältä nokialtakin pari. Tarvis vaan motivaatioo. Tai sitä pirteyttä. Toisaalta jos sitä alottelis sillä sulkapallolla eka..

sänky
is about my favourite place nowadays. Viime yönäkin tuli nukuttua 9.5h. Lisempää olis pystyny ihan helposti nukkumaan. siellä on lämmintä. ainakin kahden peiton alla.

sukkien parittaminen
on inhokkihommaa. Pitäis olla pelkastään erivärisiä tai kuvallisia sukkia niin pystyis siihen. Mutku taloudessa asuu kaks ihmistä jotka yleisesti suosii mustaa perussukkaa. Joskus ehkä vahingossa sinistä. Se on ihan mahdotonta hommaa. Siksi oon suurimmaksi osaksi ulkoistanut homman avomiehelle :)

seinät
on mulla aikas hienoja. Makkarissa ne on violetit ja olkkarissa kasvaa puu oranssilla pohjalla. Eihän tuolta pysty ikinä muuttamaan poies kun ne on niin ihqui <3

sunnuntaiaukiolot
meinaavat ehkä sunnuntaisin alkaa pitää kauppoja auki. Hyvä! en mä arkisin jaksa mihinkään, tai ehdi. eikä tarvi muistella että onkos nyt sellanen sunnuntai kun on kaupat auki vai ei. ikävä homma kaupan työntekijöille. Mut saahan ne niistä lisiä..


silmäpussit
kasvaa mullakin vaikka nukun palion. jännää.

sukkahousut
on varmaan jonkun sovinistin keksintöä.

sovinistit
tahtois että naiset ei sais niin paljon palkkaa. kun ne joka tapauksessa saa miestensä rahat käyttöönsä. ja sitten ne ei hyväksy sellasia huonompitulosia alemman palkkaluokan miehiä jos ne saa ite paljon rahaa. sit ne miehet ei saa seksiä ja jotku miehet saa sit paremmin seksiä. ja se on ihan niitten naisten oma vika kun hakeutuu heikkopalkkasiin töihin niin ei niille kuulukkaa antaa samaa palkkaa ku miehille. kun ei niitä kiinnosta raha eikä työssä kehittyminen. tai jotain tällaista soopaa oli joku mies tutkinut jossain Jyväskylän lipastossa. huhhuh.. kaikkee ne painaa :D

Päivän kirjain LTorstai 13.11.2008 10:50

Päivän kirjain olkoon vaikka L sen kunniaksi, että eilen kävin vähän shoppailemassa

Laskettelusukset ja monot
Tuli sitten ostettua eilen. Aika kallista tuo jäätelölle lähteminen ideaparkkiin.. Eikä nuo vehkeet nyt olleet todellakaan mistään kalliimmasta päästä. Ne vaan maksaa yleensäkin kovin. Piti vaan saada lisempää leluja. Ja ostaa nyt kun oli kovasti halvennuksessa vielä ennen kuin kausi alkaa. Sitä ehkä kyllä saa odottaa.. Käytiin viime talvena pojun kanssa pariin kertaan laskemassa ja tykkäsin kovin. Mä kun olen aina halunnut lasketella, mutta kun ei ikinä ollut varaa nuorempana. Eikös se aikuisuus ole sitä, että on varaa tehdä kaikkea sitä mitä lapsena ei.

Lunta
siis pitää odotella. Se vois muutenkin piristää kun ulkona on niin synkkää ja mua väsyttää ihan älyttömiä määriä. Tai sitten pitää lähteä kauaspois. Ettimään sitä lunta.

Lämpötila
sillävälin lunta odotellessa totutellaan arktisempiin olosuhteisiin. Mitattiin kotimme lämpötila tänään yleismittarilla. pyöri siin 19-20 asteen tietämissä, kun halpis huoneenlämpömittari väitti sentään 21.. Ikävää joutua käyttämään kahta peittoa nukkuessaan.

Leipominen
ei oo kyl tullut kovin leivottua. Ja eilen leivottiin taas. Sämpylöitä, joihin käytettiin gluteenitomia jauhoja, sihtiruisjauhoja, ruishiutaleita, perunamuussia, ja auringonkukansiemeniä.. Ihan on oma resepti :D Eipä tuo miehen vilja-aineallergia leivontaa tunnu kovin rajoittavan.. lähinnä pääsee olemaan luova ;) Tuli muuten tosi hyviä sämpylöitä. Maistuis varmaan sullekin. Mutku ei niit tainnu jäädä jäljelle..

Liikunta
Ei ole tullut juurikaan harrastettua. Tappoväsymys syö ihmistä kovin. Piti eilen mennä salille mut ei jaksattanut. Tänään olis varattu sulkisvuoro seiskalta. Sinne olis paree jaksaa. Se on kyl kivaa hommaa..

Läski
on kyllä musta tullut. Kun ei vaan jaksa lähteä liikkumaan kun aina väsyttää. Tarvis tehrä asialle jotain. Kun vaan ensin otan päiviunet... zzz

Läppäri
Kotona siirryttiin läppärikauteen tuossa elokuulla. Toissapäivänä sain töissä uuden läppärin. Nyt vaan kun onnistuis saamaan sen nettiin muutenkin kuin surkean wlanin kautta.. Vois olla hyödykästä joskus kantaa vaiks konetta mukana jossain kokouksissa. Tai sitten ei.

Lassi
on mun kummipoika. Taas yli viikko jo kun sen on nähnyt, vaikka se asuu siin 700m päässä. Sen vanhemmat kun ei vaan taho olla kotona silloin kun mä haluaisin mennä sinne. Ja toisinpäin. Se konttaa eteenpäin jo lujaa vauhtia ja käveleekin sellasen tuen varassa. Lassi meni juuri perhepäivähoitoon ja siellä on kuulemma sille taistelupariksi Leevi. Lassi täyttää ihan pian 10kk.

Laput
Mulla on nykyään post-it noteja mukana kaikkialla. Siis onneksi vana töissä. Ne toimii mun varamuistina ja mä kirjoitan muille viestejä niille. Välillä tuntuu että täytän niillä puolet työpöydän pinta-alasta..

Loppu
taas tulee tästä kirjoittelusta. Palaveri alkaa kohta. Hei hei.

Päivän kirjain KTiistai 11.11.2008 12:52

Täähän oli hauskaa.. kokeillaan uuestaan..

Kännykkä
unohtui tänään kotiin.. tavallaan sitä olis tarvinnut, koska siin on mun kalenteri ja pitäis tänään ehkä myös kyetä pitämään yhteyttä erinäisiin ihmisiin. Aika kädetön olo ilman sitä. Tänään pääseepi kotiin ehkä illalla puol 10 maissa. Plääh :-p

Kirja
Kulkee lähes aina mukana kassissa jos vaan mahtuu. Tällä hetkellä edelleen työn alla Friday Night knitting club, joka kaivettiin kaapista uudestaan esiin, ku muutakaan käsveskaan sopevan pientä ei ollut. Lisäksi yöpöydältä löytyvät keskeneräisinä Viimeinen Harry Potter ja Marian Keyesin Charming man. Viimeksi tuli viimeisteltyä vaihteeksi kotimaista eli Raija Orasen Sulo Raitis ja muita käänteentekeviä kertomuksia. Aika mielenkiintoinen lukuelämys... Kotimaista vois kyllä koittaa lukea enemmänkin. vois olla hyvää vastapainoa enkunkielisille työjutuille lukea suomeksi, jottei ala kotomaan kielioppi himmenemään mielestä.

Kuoro
Tänään olis taas kuoroilta! Kovin usein kyllä väsyttää, kun pitäis sinne lähteä, mutta yleisesti ottaen kovin kivaa on aina ollut kun on saanut sinne asit raahauduttua. Ja pitäähän sitä ihmiseläl harrastuksia olla, edes yksi. Jostain syystä menin myös ilmoittautumaan kuoron ekskutoimikuntaan ja tänään olis moisesta eka kokoontuminen.

Kylmä
Kotona on ihan prkl kylymä. Eilen mittari livahti jo 20:een ja muuten on nyt ollut 21 suunnilleen. Lämpötila on tippunut pikkuhiljaa salakavalasti ja alkaa kohta mennä sietämättömäksi. Mun mielestä kun kotona ei pitäis joutua käyttämään sisällä jatkuvasti villasukkia ja villapaitaa. Pitäis ehkä jaksaa soitella Kaukajärviosuuskuntaan ja ärjäistä...

Koti
on kiva paikka. Olis vielä kivampaa jos sinne kerkeis vähän useammin. Tai siis olemaan siellä kauemmin. Eilenkin kotonaoloaika meni lähinnä nukkuen kun pieni väsy painoi päälle.

Kirkasvalolamppu
Ostin viime syksynä piristämään Päiviäni (hihii), kun meinasi väsy painaa. Pesiytynyt nykyään työpöydälleni, mutta en kyllä jotenkin tunne nykyään siitä niin kovin piristyväni. Pitänee pitää välillä taukoa sen käytöstä...

Koulunkäynti
ei vaan onnistu multa. Taas eilen meni tentti reisille. Mikä helvetin unkarilainen kuljetusmalli. Seuraava tentti aiheesta on joskus loppukeväällä. Voipi olla, etten valmistu hetkeen.

Katuvalot
mun lempparia pimeellä. Tai siis yleensäkin tykkään siit kun on pimeetä, koska silloin ulkona on paljon kivampi katella kaikenlaisia valoja. Kuulostaa fiksulta.. että haluu että olis pimeetä että voi nähdä valoja. Tää on selkeesti maalta kotoisin olevan syndrooma.. Kun eihän meillä maalla mitään katulamppuja ollut ;) Oon aina tykännyt niistä. Kun kaupungin valot heijastuu märkään asfalttiin..

Kidutusta
On herätä aamuisin herätyskellon inhottavaan sointiin. Nousta peiton alta lämpimästä pojun kainalosta. Asetella tassunsa kylmälle lattialle. Juosta nopeasti kylppäriin yli kylmän parketin ja laittaa inhottavan kirkkaat kylppärinvalot päälle. Väistellä suihkun ensimmäisiä kylmiä vesipisaroita. Koittaa herätä samalla, jotta selviytyisi ajoissa siihen bussin, joka on myöhässä ainoastaan silloin kun itse olen ajoissa. Onneks seuraava tulee jo 20 min päästä...

Kotiruoka
Se se on kuulkaas hyvää! Eilen tehtiin perunamuussia ja jauhelihakastiketta.. Sit jos olis jaksannu ni olis viäntänny sämpylöitä vielä mutku ei jaksatus riittänyt..

Kuviosaha
sellaista ei olekaan tullut käytettyä.. huomaako mitenkään että mulla alkaa mielikuvitus loppua näiden sanojen kanssa :D

Kalenteri
Prkl ku se kalenterikin jäi sen kännykän kanssa kotiin. Onneks sellainen löytyy myös tietokoneelta.. Outlookista työversio ja ja googlekalenterista henk. koht. kalenteri. Sen on kyl kätevä kun pystyy yhhistämään sen pojun kalenterin kanssa ja lisäämään igooglen etusivulle. Molemmat tietää missä toinen menee noin suunnilleen, jos tarttee sopia jotain menoja. Lisäks päivän piristeenä on työpöydälläni insult of a day - pöytäkalenteri, jonka jenkkilästä ostin kun käväsin.. Siinnä on toisinaan jopa ihan hupaisia lausahduksia..


Ja nyt kun olen miettinyt että miten kummassa näitä K sanoja sais kymmenen kasaan niin huomaankin niitä olevan kaksitoista. Tätä tää on kun ei pysty kirjoittamaan merkintää heti valmiiksi vana tässä työnteon lomassa. Loma.. mm.. mikä ihana sana. Mistä tulikin mieleeni lounas... jepjep.. joko me mennään Jasu?

[Ei aihetta]Maanantai 10.11.2008 17:01

On tullut pidettyä niin paljon radiohiljaisuutta tässä, että ehkä tänään sa vielä kirjoittaa lisempääkin...

Etsiskelin äsken (tai tunti sitten) jonkin laulun sanoja, jotka soivat mielessäni ja niiden laulunsanojen kautta eksyin sitten jonkin blogin sivuille. Utelias kun olen niin lähdin lukemaan kyseistä blogia (Tarinoita harmaan puun kylästä), joka kertoi perheestä, johon kuului kaksi äitiä ja pieni tyttö ja akateemisia pätkätöitä. Oli jännä lukea tuota blogia. Jotenkin niin selkeästi ja mukaansatempaavasti kirjoitettu, että vallan jäin koukkuun. Olisi hienoa osata kirjoittaa niin luomoavasti arkipäiväisistä asioistaan. Nimien vaihtaminen joiksikin satuhahmojen nimiksi muutti koko blogin jotenkin sadunomaiseksi ja silti tiesi sen olevan totta. Mitä enemmän vaikeuksia tarinamme sankarilla Eintelilla oli, sitä enemmän hän kirjoitti.

Ehkä mun on vaivannut juuri se... Kaikki on mennyt niin hyvin, ettei ole tullut kirjoiteltua. Diplomityö tuli uunista ulos. ei ehkä niin hyvällä arvosanalla kuin olisi voinut tulla, mutta enpä kyllä jaksanut siihen panostaakaan. Elo miehekkeen kanssa sujuu sopuisasti ja mukavasti. Työpaikka järjestyi.. Koulun loppua ei vielä kyllä näy. ei sitä vaan halua kirjoittaa aina pelkkiä positiivisiä juttuja... jotenkin "kel onni on hän onnen kätkeköön" ajattelu on iskostunut johonkin selkärankaan. Positiivisia juttuja ei millään tavalla ainakaan hehkuteta. Toisaalta taas paskoistakaan jutuista ei jaksa kirjoittaa kun ne vituttaa liikaa, eikä jaksa jakaa niitä kaikille. Kun tenttiin lukeminen ei suju eikä tentit onnistu, ja silloin kun työn kanssa oli epävarmaa ja vitutti.. ei niitäkään ajatuksia halunnut jakaa.

Ehkä ongelmana onkin se, että tää ei ole kovin anonyymia kirjoittamista. Tästä blogista näkee heti, kuka sen on kirjoittanut ja tämä linkittyy myöskin kovin helposti blogikirjoituksissa kuvattuihin ihmisiin. Ei aina halua, että kaikki saavat tietää minusta ja lähipiiristäni kaiken. Tai siis saisivat tietää jos kirjoittaisin kaiken. Ehkä tähän olis ratkaisuna joku anonyymimpi blogi jossain muualla. Mutta ei toisaalta jaksa alkaa säätää.. This will do for now.

Päivän kirjain NMaanantai 10.11.2008 16:00

Koska tänne ei tule nykyään paljon kirjoiteltua, niin matkitaan vähän Venlalta.. koska se on itse reissussa eikä ole antamassa mulle kirjainta niin valitaan summanmutikassa itse. 10 N-asiaa pitäs koittaa kehitellä...

Nokia
Työpaikkani, josta vihdoin väännön jälkeen sain vakkarityöpaikan tämän kuun alusta.

Nukkuminen
Asia jota en taas oikein osannut viime yönä. Pysyy väsymystaso koko ajan kohtuullisen korkealla, kun ei uni ihan aina tule. Nytkin juuri tahtois vaan kotosalla uinailla.

Näppäimistö
Sen ääressä tulee nykyään vietettyä turhankin paljon aikaa. Työpaikan lisäksi kotosallakin tulee kaivettua heleposti läppäri esille ja istuskeltua sitten teeveen ääressä läppäriä läpytellen. Varsinaista moniajoa.


Nappikset
Jäivät ähestulkoon naulaan tänä kesänä. Iltaisin pidettävät matikan kesäkurssit takasivat sen, ettei tarvinnut paljon lähteä nurmikolle juoksentelemaan. Heikko kunto varmasti myös auttoi asiaa.. ja toisaalta kun ei lähtenyt juoksentelemaan niin se vai huonontui entisestään. Ehkä sitten ens kesänä uuella yrityksellä taas ilvesleideilemään.

Nostalgia
Meinas päästä pintaan viikonloppuna, kun kaveriporukan kanssa piettiin gaalailta ja kateltiin läpi kaikenmaailman wanhoja kuvia. Toinen noiden kuvien nostattama sana oli Nolous, koska Esa oli mukana ja näki osan niistä ihanista kuvista ihan ekaa kertaa :D

Nuotit
Kuoroilua on taas tullut harrasteltua. Jo pitemmän aikaa ollaan harjoiteltu joululauluja. Ei mitään sellaisia ällöttävänhilpeitä tontturalleja vaan mukavia rauhallisia joululauluja jotka saavat hyvälle tuulelle ja jäävät päähän hymisemään.

Nääspeksi 2008
Se tulee taas! On kyllä ollut aina niin hauskaa käydä katsomassa, että varasin täksikin vuodeksi liput. Vieläkin viime vuodelta soi päässä toisinaan biisi henkinen espoolainen

Nemo
Näin eilen ekaa kertaa serkkuni soilen koiran Nemon ja sen kaverin Wandan. Ne on kääpiöpinsereitä eli sellasia pienoismallidobbereita. Aikamoisia riiviöitä olivat. Aina välillä meinaa koirakuume iskeä, kun näkee kavereiden koiria mutku ei tuonne kerrostaloon oikein viitsi.. Ja allergiat on syvältä.

Naisellisuus
Kun oli viikonloppuna Gaala niin tuli pukeuduttua taas kerran oikein kunnolla naisellisesti. Ostin uuden pitkän mekon ja maalasin kynnet punamustiksi puvun mukaisesti ja hiuksetkin oli kikkarassa. aikamoista panostusta meikäläiseltä :D

Neiti
Ei ole suunnitelmia hankkiutua ihan hetkeen rouvaksi. jostain syystä useampikin ihminen on kysellyt naima-aikeistani lähipäivinä. Come on people.. ohan tässä jo seurusteltu 9kk ja 1 päivä... Jos me vaiks hetkinen saatais eka asua yhessä... Menkää ite kihloihin ja naimisiin.. juhulat on aina kivoi :)

[Ei aihetta]Maanantai 10.11.2008 09:01

Yhdessä päivässä kerkiää vaikka mitä jos herää aikaseen ja on auto alla..

[Ei aihetta]Lauantai 01.11.2008 01:08

voitin bullshitbingosta sateenvarjon. on se hienoa olla nokialainen <3