IRC-Galleria

nyyti

nyyti

jos et kurkkaa et voi kommata

[Ei aihetta]Maanantai 30.06.2008 14:12

Kuten lisääntyneestä kuvien määrästä saattaa päätellä niin viikonloppu meni taas ympäriinsä reissatessa. Oikestaan varaslähtö viikonloppuun alkoi jo torstaina kun oli pari xtrapäivää vapaata töistä ja suunnattiin turkuun leikkimään turisteja. Mentiin yöpymään omppuhotelliin ja pyrittiin kävelemään joka kerralla eri katua pitkiä kun sahailtiin ympäri keskustaa. Ihan täysin tässä ei kylläkään onnistuttu. Löydettiin joen varresta laivoja ja niiltä juotavaa ja joka kulmassa oli Hesburgereita. Suomen joutseneen ja turun linnaan niitä ei ollu vielä laitettu, mutta sen sijaan Karibian kylpylästä löytyi. Sieltä muuten sai ostettua lonkeroa hampparin kyytipojaks. Syötiin hyvin ja kuvattiin turistikuvia ja lähetettiin turistikortteja..

Perjantaina lähettiin ex-tempore ajelemaan pojun kaverille Kankaanpäähän, kun se kerran oli siin ihan vieressä.. Ei se kyllä loppuviimeks ihan niin lähellä ollut. Varsinkin kun valittiin matkareitiksi saariston kehätie. Mutta oli kyl komeita maisemia <3 Vaikka totesinkin, että ei siellä asumaan pystyis... Kankaanpäässä grillailtiin ja pojat pelas autopelei pleikkarilla. Jossain välissä riistettiin Minnan kanssa niiltä se pleikkari ja pelattiin kanssa. Yöllä saunottiin ja lauvantaina otettiin pilveä (aurinko oli sen takana) ja sisäänajettiin mölkkyä ja sit ajeltiin Tampereelle. Päivä meni nukkuessa ja illalla käytiin hetki baareilemassa kavereiden kanssa kunnes iski uni ja ajeltiin Kangasalle yöks.

Sunnuntaista ei jäänyt paljon kerrottavaa jälkipolvelle.. Nukkuessahan sekin meni. Illalla sentään kierrettiin kävellen Kaukajärvi ja saatiin siihen kulumaan 2,5h elämästämme. Ei ollut ihan suorin reitti.. Vaan oli ihanan raikas luonto kun oli satanut koko päivän ja piti välillä leikkiä myös luontokuvaajaa :)

Juhannus oli..Maanantai 23.06.2008 14:20

...hyttysten karkoitusta, grillailua, trampoliinilla pomppimista, uimista kun vihdoin rohkeni, paljon saunomista, drag queenin esittämistä, vanhojen tuttujen näkemistä, veneilyä ensimmäistä kertaa pitkin Kostian virtaa, mökkinaapureiden kanssa höpisemistä, jalkapalloa - amerikkalaisittain ja suomalaisittain, kokkoilua, prinsessajuttuja, korkeiden nuottien laulamista, kummipojan helisevä nauru ja sormet oman sormen ympärillä, kazoopillillä häirintää, ananasta, valssia ja vähän tangoakin, kääröytymistä takkatulen äärellä, sateen pakoilua ja hymyilyä...

[Ei aihetta]Maanantai 16.06.2008 16:24

Viikonloppu tuntui tosi pitkältä kun näki niin monia eri tuttuja eri puolilla pk-seutua. Lisäks tuli tutustuttua kokonaan uusiin tuttavuuksiin, saatua kasalle vanhoja irkkituttuja kasvot (muualtakin kuin galtsusta) ja pidettyä Espoossa ja Helsingissä pälkäneläisten kokoontumisajoja. Jotenkin kummasti onnistui lähes välttämään sateet pihalla ollessaan.. Kaunis, mukava ja rentouttava viikonloppu. Ja niin väsyttävä..

"sä sanoit ne ...Perjantai 13.06.2008 20:19

"sä sanoit ne menee helsinkiin, siellä kadutkin on kultaa ja talot on niin korkeita, että katot taivasta koskettaa"

[Ei aihetta]Torstai 12.06.2008 02:25

jee! nyt olis varattu hotelli ja lennot lontooseen.. seuraavaks sit suunnitteleen seuraavaa matkaa...

no onkos tullut syksy nyt kesän keskelleKeskiviikko 11.06.2008 13:26

eilen mulla oli koko päivän selästä hirveän kylmä. Sit jos sitä selkää ei pidä koko ajan tuolin selkää tai pojan vatsaa vasten niin se kylmyys leviää ja koko kroppa on ihan jäässä. Tänään se on edelleen.. kiva istua töissä koko ajan kaikki vaatteet päällä ja kenottaa omituisesti tuolin selkänojaa vasten, jotta se selkä pysyis lämpösempänä.

Viime yönä sit näin unta, että menin tästä vaivasta lääkäriin. Se määräs tähän vaivaan erilaisia vaihtoehtoisia hoitokeinoja, joita oli about 10. Siin oli jättisuuren sikarin polttoa (tää tuli varmaan futuramajaksosta, jota kattelin eilen), miniviinapullojen juomista (siis sellasen ison kasan), aamulehden lukemista, tupakoimista ja kovien ananaskarkkien syömistä.. Näistä valitsin sit tupakoimisen, koska se oli vähiten inhottava vaihtoehto. don't ask miksen valinnut aamulehteä esimerkiks.. Kysyin, että miks tällaset hoitokeinot selän kylmyyteen, niin lääkäri vastas, että näillä keinoilla mä saan itteni pysymään enemmän pois internetistä mesettämästä. Mielenkiintoisia unia mulla indeed.

vähiin käyPerjantai 16.05.2008 13:23

eilen kiidin töistä suoraan kotiin ja vetelemään pohjamaalia keittiöön. Aika hyvin ne jotkut seinät vetää sitä.. toiset seinät taas tuntui hylkivän koko maalia ja aina, kun koitti paikata jotain kohtaa niin loputkin maalit lähti seinästä.

Pohjamaalin kuivumista odotellessamme lähettiin käymään Prismassa shoppailemassa tupareita varten (ja vähän muutenkin). Piti maksaa silmät kiinni, kun kummasti nous se summa aika korkeeks... Löyty sieltä onneks kaikkee muutaki ku ruokaa.. esimerkiks uuet sandaalit ja parvekkeenpöydälle liina.

Shoppailuiden jälkeen palailtiin takas remppailemaan ja pääsin takas keittiön kimppuun. Osasta seinistä puuttu vielä kolmas kerros pohjamaalia joten tappelin taas niitten kanssa ja sit vielä kerkis iltamyöhään maalaamaan pariin seinään pintamaalin, että niihin vois tänään kiinnitellä hyllyjä ja kaappeihin ovia yms. Maalaan ne pari jäljellä olevaa seinää ku pääsen kotiin, niin ne ehtii jopa kuivua huomiseks. Tänään olis lisäks hommailtavana aika paljon reikien porailua seiniin ja kattoon (ja tavaroiden sijoittelua peittämään niitä reikiä). Sit pitäis ehkä leipoa ja siivota ja kaikkee.. noh, eipä käy aika tylsäks. Luulen että nukahhan huomenna jossain vaiheessa iltaa omissa tupareissani, ku oon säätäny taas muutaman päivän ihan täysillä :-S Mut hei.. siit tulee hiano :)

Kiva nähhä huomenna taas kasa vanhoja kavereita, joita ei oo nähny aikoihin. Ja muutenkin on tullut vähän laiminlyötyä niitä ei niinkään vanhoja kavereita ku on remppaillut, niin mukava päästä taas välillä tekemään vähän muutakin ja näkemään ihmisiä :) Onneks päätin jättää sen keittiörempan sinne jonnekin syssymmälle. Just nyt ei enää jaksais.

Vaan tänään mulla on ihan oikeesti hommaa, kuten oli myös eilen iltapäivällä. Jatkamaan ->

[Ei aihetta]Torstai 15.05.2008 11:33

Aamuherätykset alkaa taas pikkuhiljaa olla aika tuskasia... Ei olis juurikaan napannut lähteä töihin, mutta täällä taas oon - tekemättä mitään.

Eilen karkasin taas vähän etuajassa kotiin ja menin laittamaan paikkoja kuntoon. Kuljettelin taas tavaroita edestakaisin ja järjestelin hyllyille, tällä kertaa vähän lähemmäs oikeita paikkojaan. Tuli huomattua jälleen kerran miten arsesta sen vaatehuoneen hyllyt on. Tai siis lähinnä se, että on kovin paljon tankoa eikä juurikaan sitä hyllyä. Ei ihan täysin pysty ymmärtämään, miten siellä on esimerkiksi joku lapsiperhe pystynyt asustelemaan...

Käytiin isoveljellä kahveella ja ne oli nähneet kovasti vaivaa ja tehneet gluteenittoman kakun, jotta Esakin vois syyvä.. Olin ihan otettu. Vietiin sitten lahjaks Artolle 3D palapeli, josta pitäis muodostua karttapallo. Siin oli palojen takana nummerot että mitkä menee vierekkäin. Ihan lällyä :D Lassi on kasvanut kovin. Se osaa jo hymyillä kovasti. Suloinen. Parasta ehkä on se, että se osaa kannatella ite päätään, niin mun ei tarttee pelätä ihan niin hirveesti ku otan sen syliin. Ens viikolla Lassi saa kuulemma alkaa syömään soseita. Kumman nopeesti se kaveri kasvaa... Onneks asun nyt lähellä niin voin nähdä useammin.

Illalla kun päästiin kotiin tehtiin vielä hommia. Esa tasoitti ja hioi keittiön seinät ja laittoi liukuovikomeroon ovet paikoilleen. Kuulostaa helpommalta kuin on.. Mä kiskoin ikkunalaudan irti, kehystin palapelin, kokosin hetken hyllyä ja sitten maalasin niitä tasoiteltuja seiniä. Tänään pitäis maalata ne uusiks heti kun pääsee kotiin ja sitten illalla jos kerkiää niin vielä pintaväri. Sitä sun tätä pitäis vielä kiinnitellä seinille sen maalauksen jälkeen ja listat puuttuu joka paikasta ja säkki katosta, taulut seiniltä ja jonkun pitäis vielä siivota ja leipoa. Hyvä kirjoittaa itelle nettiin tällaista muistilistaa, että mitä vielä on tekemättä :D Ainiin.. muista kiinnittää keittiön kaappeihin ovet.

violetti huone (aka makuuhuone) pieneni huomattavasti, kun sinne tuli vaatekaappi. Olkkari taas alkaa näyttää kumman isolta, kun sieltä on saanu vietyä tavaroita oikeille paikoilleen. Ehkä ne siit sitten tasoittuu...

Kah... kahvitauko. Täytynee lopettaa hetkeksi tämä hillitön työnteko.

[Ei aihetta]Keskiviikko 14.05.2008 13:40

Taasen töissä.. kotona ei oo aikaa oikein blogitella, mut täältä on. Kun ei oo mitään tekemistä.. Eilen lähdin puol 2 kotia ja mulle luvattiin, että tänään olis hommia mut vähän hiljaselta näyttää.. Ehkä sit iltapäivällä.

Eilen sit käytin ylimäärären vapaa-ajan lähinnä nukkumiseen, mutta ei se oikeestaan ihan hirveesti auttanu. Edelleen väsyttää. Yöllä sit luin yhhen kirjan loppuun, ku päivällä nukku nii ettei si yöllä saanut unta. Sitten kerkesin vähän kasailemaan yhtä hyllyä ja kantamaan makuuhuoneen vaatekkaappiin tavaraa. Jonka jälkeen tietysti huomasin, että eihän niitä vaatteita siellä kannata pitää, joten tänään aamulla kiikuttelin sitten vaatepinoja edestakaisin vaatehuoneen ja makuuhuoneen välillä. Teen työtä jolla on tarkoitus - nyt myös kotona.

Eilen oli kuoropäivä, eli ei tullut rempailtua. Kumman nopsasti se kuoron Saksanreissu on lähestynyt. Johtunee ehkä siitä, että tuparit tulee liian nopeasti ja Saksanreissu on alle viikon päässä siitä. Laulut pitäis kuulemma osata ulkoa. Tuli vähän yllätyksenä. Ei sillä, että olisin muutenkaan taaskaan jaksanut ottaa oikeita nuotteja mukaan reeneihin. Joten kyllähän ne tavallaan meni ilman nuotteja, tosin piti naapurilta kurkkia välillä.

Tänään olis isoveljen 30v-synttärit. Tai no maanantaina ne oli, mutta tänään pitäis mennä kahveelle. Hyviä lahjaideoita otetaan vastaan. Hassua, että sekin täyttää jo 30. Joskus ajatteli, että 30v. on ihan älyttömän vanha. Ja nyt Arto on sitten ihan älyttömän vanha ja mäkin 2 vuoden päästä. Don't feel like it.. galtsuirkkaan ja kaikkea :D

Parin päivän rutistus olis eessä remontin kanssa. Että sais edes jonkinlaiseen kuntoon kämpän ennenku tulee vieraita lauantaina. Sit sen jälkeen voikin vähän löysätä... Jos jättäis kaiken säätämisen sen asunnon suhteen vaikka ens viikon ajaks kokonaan. Kaipaa lepoa. Kaipaa viikonloppuaamuja jolloin herätyskello ei soi. Kaipaa vapaa-aikaa. Kaipaa kavereiden näkemistä. Kaipaa kiireettömiä hetkiä sohvalla röhnöttäen. Ja rullaluistimia! Ja lenkkipolkuja! Ensi viikolla...

[Ei aihetta]Tiistai 13.05.2008 13:05

toim huom. huomasin muuten, että viimesin kuva tuosta kämpästä on tuo kun makkari on ihan täynnä tavaraa. Siit on tultu aika monta harppausta eteenpäin. Ehkä niitä kuvia vois tosiaan vähän lisäillä, näyttää se jo aika paljon valmiimmalta :)