IRC-Galleria

nyyti

nyyti

jos et kurkkaa et voi kommata

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.05.2007 02:28

kamat raahattu. enää siivous vanhalla ja tavaroiden uudelleensijoittelu uudella. Uskotteko, että nyt väsyttää?

strange weatherTiistai 29.05.2007 12:31

hassua kävellä ulkona. On niinkuin joku olisi simmoisella sumutuspullolla suihkutellut ilmaa. Silti oli niin lämmintä, että piti ottaa paita pois ja liikehtiä viehkosti topissa töihin.
Viime yönä tuli käveltyä Hervannassa joskus 12 maissa ja oli ihan epätodellinen olo kun oli sumuista ja koko hervanta oli hiljaa ja oli silti suht valoisaa. Kävin tarkistamassa että uuen kämpän pönttö yms ei vieläkään olleet paikoillaan. Prkl.
Tänään muutto... Pitää vielä mennä jossain välissä pakkaan loput kamat. Mut jos taas töitä.

[Ei aihetta]Maanantai 28.05.2007 13:09

Melkein alkais oleen tavarat kasassa. Vaikka kyllähän joka paikassa vieläkin lojuu kaikkea irtotavaraa. Vaatteetkin on jo pakattu ja vain muutama vaate on repussa käyttöä varten. Kuin myös shampoota yms. Vähän kuin olisi retkellä omassa kodissaan. Eväätkin on aika retkellisiä, kun ei tuonne jaksa edes mitään ostaa.
Lauantaina Elmon kummitytön synttäreitten jälkeen kävin ostamassa jotain pientä kivaa iltapalaa citarista. kotiinpäin lähti pullo vimiä, wc-raikastin farkkuhame, juhlapaita, 2 toppia, huppari ja voileipägrilli. Unohdin ostaa iltapalaa.
Eilen käytiin kävelyllä tuolla uudella kämpällä ja vietiin sinne kaikkea todella tärkeää. Nyt sieltä löytyvät siis jääkaappimagneettini, seinävaate, kartta, tratti, biljardikeppi, hillitön kasa henkareita, onnenbambua varten ostettu maljakko, viinipullo, sulkapalloja, suksivoiteita, frisbee, minipetanki, salihanskat, sählypalloja ja tietysti energiajuomatölkkikokoelma. Jotain vaan piti viedä :D
Eilen käytiin myös katsomassa Vaara verkossa -leffa. Ihan mukava oli päästä hetkeksi eroon laatikoiden ja muovipussien täyttämästä kämpästä. Kuten aika paljon tässä lähiaikoina niin nytkin toivon, että ihan vaan pari päivää pääsisin hyppäämään ajassa eteenpäin. Sit olis vaikka jo osa kamoista paikallaan uudessa kämpässä...
Tänään olis futispeli. Toivottavasti tuo sadesää tuosta kirkastuis... Mä oon ehkä huonoimmassa kunnossa ikinä. Jonkun pitäis viijä mut treenaan. Ja juokseen.
Mutta jos vaikka töitä...

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.05.2007 01:31

Kävin kattomassa uutta kämppää. Kuivaimet oli sentään viety poies kylppäristä ja remppaaminen aloitettu. Elän toivossa että siellä pystyisi ehkä jopa joskus käymään suihkussa..
Tuli käytyä parissa tentissä.. eilen ja tänään. Itselleni epätyypillisen runsaasta lukemisesta huolimatta tulokset ei taida olla häävit. Leuka pystyssä kohti uusia pettymyksiä.
Huomenna pitäis mennä Helsinkiin. Se tarkoittais että just nyt pitäis valmistella haastattelua. Mutta ehkä sitten huomenna junamatkalla. :-p Suihku olis kiva ylläri. Död.

[Ei aihetta]Tiistai 22.05.2007 01:00

oispa tää viikko jo ohi. ihan liikaa tekemistä. odottaa vaan lauantai-iltaa. ja sit ens viikolla olis muutto ja vaikka mitä taas. ja pakkaaminenkin väijyy nurkan takana. Jos sittenkin vaikka hypättäis suoraan siihen ens kuun ekalle viikolle. ja siihen vois vaikka pysähtyä hetkeks. Onnistuisko?

vittu kun ei taas jaks...Sunnuntai 20.05.2007 03:46

vittu kun ei taas jaksa.. yhtään mitään. ketään. jos vaikka lähtis johonkin. minne vaan.

[Ei aihetta]Lauantai 19.05.2007 13:05

oltiin Eilen Elwoodien keikalla... meni vaan vähän ohi.. olin turhan kipeä. Nyt pitää sit ottaa vahinko takaisin ja kuunnella kotona.

NurinaaPerjantai 18.05.2007 11:20

Selvittyäni hengissä taudista siirryin työpaikalle toipumaan. Ei tää tauti nyt vielä ohi ole, muttakun ei siellä kotonakaan taida saada ikuisesti olla. Mulla kun on aina joku kiva tauti päällä. Heräsin viideltä ja tulin sitten tänne hengailemaan (ei siis heti viideltä vaan kuintenkin vasta vähän vaille seiska). Nyt kellon lähestyessä kahdeksaan kaipailen taas tänne sitä riippukeinua tai makuupussia, johon voisi käpestyä somasti pöydän alle nukkumaan. Vaan sen verran jäi tällä viikolla työtä tekemättä, jotta kai sitä pitää jotain tehdä. Ens viikolla kun pitäis vissiin oikein matkustaa Helsinkiin asti hommia hoitelemaan. Sitä varten pitäis varmaan tavallaan tänään jo valmistella jotain.

Eilen kävin katsomassa, onko sen uuden kämpän remontti edistynyt yhtään. Eipä siltä näyttänyt. Muuttoon aikaa 12 päivää. Joko saa ahdistua? Ei ne kuitenkaan saa sitä valmiiks ja sit mun pitää elää siellä kivojen työsetien kanssa. Noh, ainakaan ne ei voi yllättää mua sieltä kesken suihkun, koska siellä ei ole moista vielä... Ei kyllä juurikaan oikeastaan jaksa tuo muuttaminen kiinnostaa. Pakkaaminen ja siivoaminen on perseestä. Kuin myös sen kämpän sijainti.

Jos kävis ostamassa sen grillin, nii sit vois vaikka ajatella, että sentäs voi sitten grillailla siel parvekkeella... Ja parveketuoleja. Ja sit jonku pöydän. Ja keittiöön sen punaisen voileipägrillin. Ja ja ja.. Mun palkka on käytännöllisesti katsoen siis jo tuhlattu, vaikka se tuli vasta tiistaina. Tavallaan olis kiva käydä myös Ikeassa. Sitten mennäänkin jo Visan puolelle... Vai pitäiskö sittenkin läteä liikkeelle siit, että heittäis vanhaa kamaa pois sen sijaan, että haalii kovasti uusia?

Alkaa uuvuttamaan. Jos joisin kahvia niin nyt voisin ehkä kupillisen, pari ottaa. Kuinkahan paljon sitä ihminen taas kuulis kuittailua kun hakis batterytölkin? keskimääräisen määrättömästi varmaan. Päätäkin alkaa särkemään.

Viikonloppuna ei pitänyt olla mitään muuta kuin tenttiinlukua. Kuitenkin tälle päivälle ollaan jo sovittu treit kaiman kanssa ja illalla pääsee vihdoin monen vuoden jälkeen Sir Elwoodin Hlijaisten värien keikalle (nyt onkin sit hyvät edellytykset laulaa äänensä kokonaan pois, miten mä muka pystyn oleen laulamatta mukana...) ja lauantaillekin olis jo kahdet bileet tiedossa. Saa nähdä, missä välissä sitä ihminen ehtisi nukkumaan.
Mutta jos niitä töitä.

Päivän ajatelmaKeskiviikko 16.05.2007 21:22

Toisinaan on syytä istua miettimään hetkeksi, kannattaako avata limsapullo näppäimistön päällä, kävellen tehdyn kauppareissun jälkeen.

[Ei aihetta]Tiistai 15.05.2007 23:01

lääkäri sano vaan, että se on virus, ei voi mitään, hauskaa toipumista... Tais se kurkata olisko ollut angiina mut ei ollut. Nyt katselen jotaa tosi huippuja jenkkikomedioita kotosalla.. Pari päivää täs nyt on vielä armonaikaa lepäillä ja sitten taas töihin. Tänään nukuin noin 6h päiväunet. Vähän ihmistä väsytti :D
Ei ole mun näyttöä vielä näkynyt. Tilailin verkkokaupasta simmosseen 22" littunäytön kokonaisedulliseen hintaan sen kunniaks, että mun ei tarvii maksaa yhtään vuokria päällekkäin tässä muuttovaiheessa. Sen pitäis tulla tuohon lähimmälle ärrälle. varmaan ehkä sit huomenna, kun ei tänään näkynyt, vaikka se on eilen jo lähetetty.
Vähän ahdistaa pelkkä ajatuskin muutosta. Tai siis.. pakkaamisesta ja siivoamisesta. Täällä on ihanan sotkuista. Ja pitäis varmaan kaikkea tavaraa heittää menemään. Kun sais aikaseks. Jos joku haluaa tulla tänne siivoomaan ja tiskaamaan (tai lainata siivoojaansa) niin tervetuloa :-)