IRC-Galleria

nyyti

nyyti

jos et kurkkaa et voi kommata

[Ei aihetta]Torstai 29.11.2007 17:41

Tämmöstä täällä tänään...

[Ei aihetta]Maanantai 26.11.2007 07:34

hmm.. ihan hetkeen ei ole tullut kyllä valvottua näin myöhään.. mutta aina kun koittaa mennä sänkyyn, niin tulee mieleen juttuja, joita haluaa kirjoittaa ylös ja sitten taas noustaan.. ei se uni tuu ku miettii liikaa. sit ens kerralla kun mä teen dippatyötä mä aloitan ajoissa ettei tarvi stressata näin helvetisti.. :-p

[Ei aihetta]Maanantai 26.11.2007 06:27

pitäisköhän sitä joskus nukkuakin?

[Ei aihetta]Perjantai 23.11.2007 03:07

mihin se uni meni tiedä en
täällä sitä ootan ihmetellen

:-o <- ihmetteleväinen hymiö

[Ei aihetta]Maanantai 19.11.2007 21:30

Posket punertavat
minua alkaa runostuttaa
anna paperi
nyt se tulee ulos!

---

En minä sinua kaipaa.
Vain ajatuksia,
jotka solisivat yhteen
kuin metsässä kisailevat purot

---

Sinua vielä odotin
lämmintä ihoasi
ihoani vasten
silkinpehmeä peitto
piti uniseuraksi saada

[Ei aihetta]Maanantai 19.11.2007 01:48

"The book of love is long and boring
No one can lift the damn thing
It's full of charts and facts and figures and instructions for dancing
But I
I love it when you read to me
And you
You can read me anything
The book of love has music in it
In fact that's where music comes from
Some of it is just transcendental
Some of it is just really dumb
But I
I love it when you sing to me
And you
You can sing me anything
The book of love is long and boring
And written very long ago
It's full of flowers and heart-shaped boxes
And things we're all too young to know"
-Peter Gabriel-

Jooh.. katselin vaan elokuvaa ja se on vaan laulu... Nothing happened. mä olen nainen, jolle ei koskaan tapahdu mitään..

Hyvä viikonloppu silti. Paljon hymyä ja naurua ja laulua. Selvisi sekin, kuka haluaisi olla kanssani autiolla saarella, tai ajaa alasti tandemilla. Kuka haluaisi mennä kanssani pornokauppaan ja kuka haluaisi pelata kanssani twisteriä. Väsymystä ja tallottuja varpaita. Päiväunia kesken laulamisen. Saunomista, littaa ja lumisotaa. Krapularinkiä. Pöytäfutista. Voittoisia bilismatseja. Rakkaita ystäviä ja jänniä uusia tuttavuuksia. Ja yrityksistä ja opettajien määrästä huolimatta en vieläkään osaa saksaa.

metsässäLauantai 17.11.2007 19:48

täällä sitä on laulettu koko päivä. käy melkein työstä. voi työkin olla hauskaa! nyt pääsee saunaan.. tänään on aika hyvä elämä..

[Ei aihetta]Lauantai 17.11.2007 06:14

Miten siis baarista voi löytää mitään näin kaunista? :-o

Heihei, heijastin on pop!Perjantai 16.11.2007 15:42

Tuossa kun on tullut autoiltua (niin siis mulla ei oo ennen tätä syksyä ollut autoa), niin on tullu huomattua kuinka huonosti ne ihmiset ihan oikeasti näkyy ilman sitä heijastinta. Ostin isoveljellekin nimpparilahjaks moisen vehkeen, mutta en sit tietty itelel tullu hankkineeks samalla kertaa. Mun kitaraheijastin lähti yhden pojan mukaan Savonlinnaan kun se sopi niin hyvin sen takin väriin ja muutenkin. Aattelin, että kyllä mä sit löyvän itelle sellasseen samanlaisen kun käväsen vaan kaupassa. Mutta.. siel oli vaikka mitä heijastinta.. Hymynaamaa ja pusuhuulia ja peacemerkkiä ja erilaisten bändien logoilla varustettuja. Niin ja muumeja ja oravia ja pöllöjä ja koiria. Mutta ei yhtään kitaraa. Voi pettymysten pettymys! Tästä suuresta järkytyksestä huolimatta päädyin ostamaan peräti 2 heijastinta, ettei tarttee aina vaihtaa takkien välillä, jos vaikka haluukin joskus yllättää ja lähteä liikkeelle eri asussa. Toinen oli sininen kukkanen (muttei siellä ollut hippikukkasia :( ) ja toinen on haamun näköinen. Enköhän mää niittenkin avulla näy. Mutta Savonlinnassa vois kyllä joku käyttää sitä heijastinta, kun oon näin suuren uhrauksen tehnyt ja luopunut täysin katu-uskottavuudestani.. Ja ne jotka ei oo päässeet Savonlinnaan asti mua karkuun... Jos ette muuten vielä käytä heijastimia niin miettikää asiaa siltä kannalta, että mä oon siellä jossain auton ratissa. Jos henkikultanne ovat teille arvokkaita, niin..

Ratiritiralla semmoinen on hallaTiistai 13.11.2007 18:47

Kyllähän sen auton lukon auki saa, kun oikein käyttää kaikki vanhat konstit ja pussillisen uusia.. Vaan sitten kun oli saanut sen oven auki ja lukkosulan sinne auton ulkopuolelle, niin kinkkisempi homma olikin saada se ovi takaisin kiinni. Kilautus isoveljellekään ei auttanut, kun ei se kerran vastannut.. Noh, kohmetuttuani ulkona jokusen hetken se lukko kuitenkin tajus, että mä jaksan sitä kauemmin ja antoi periksi. Voi olla, että tästä lähtien tällä hienolla leidillä on aina aseöljyä käsilaukussaan.