IRC-Galleria

nyyti

nyyti

jos et kurkkaa et voi kommata

[Ei aihetta]Tiistai 27.01.2009 00:10

hahaa.. taas oli hauskaa tanssia! oli jo toiset kerrat fuskun ja buggin alkeiskursseja. Viime torstaina käytiin katsomassa myös, miltä näyttää Lindy Hop, mutta päädyttiin sitten käymään noilla kahdella, kun ne on mukavasti samana päivänä peräkkäin eikä niille tarvitse varata kahta erillistä iltaa. Ei ne nyt ihan vielä nappiin suju, mutta kuulemma on koko kevät aikaa opetella :)

Tuollaisessa seurassa siis käydään harrastelemassa http://www.swingteam.fi/

[Ei aihetta]Tiistai 20.01.2009 00:04

Tultiin juuri rock & swing tanssitunnilta (eka fuskua ja sitten buggia) pojun kanssa. Kovin jäi hyvä fiilis siitä. Pompahteleva ja iloinen :)

[Ei aihetta]Sunnuntai 18.01.2009 15:48

mies on poissa kotoa. Kerrankin on aikaa tehdä yksikseen ihan mitä vaan.. ts. nukuin sitten 3.5h. Sit tuliki veisti että se on tulossa jo takaisinpäin.

Tänään on Lassin 1vee synttärit. Nopeesti on aika kulunut. Sehän syntyi vasta... no.. vuosi sitten. :) Lisäksi pian Lassin syntymän jälkeen kävin myös ekoilla treffeillä pojun kanssa. Siitkin kohta jo vuosi.

LentoonTiistai 30.12.2008 12:18

tänään mentäis taas :)

[Ei aihetta]Lauantai 27.12.2008 14:30

muutaman viimeisen päivän sisään tullut nautiskeltua lomailusta oikein urakalla.. käyty näkemässä perhettä, serkkuja, kummeja, mutta kaimoja ei sentään, kävelty hautausmaalla ja rannoilla, syöty hyvin (siipiä ja jouluruokaa), saunottu pariin kertaan, jaettu ja saatu lahjoja..

Eilen käytiin laskettelemassa ja testailemassa uusia vehkeitä. Ei alkuun meinannut sujua kun jalkapöytään sattui ihan törkeästi, mutta taukojen kanssa se sitten asettui vähän ja laskemisesta alkoi jopa jo vähän nauttia. Eipä oo ennen tullut käytyä Himoksella. Eikä monessa muussakaan laskettelupaikassa..

Illemmalla Jampe tuli käymään ja sitten onkin sen aikana ja jälkeen tullut pelailtua joululahjawiitä. Esa pelaili myös uudella ps ratillansa autopeliä.. Tänään ei ohjelmassa paljon mitään.. ehkä hiukan shoppailua ja kavereiden kanssa istuskelua.

Ehkä parasta kaikesta että lomaa on vielä yli viikko edessä. Tää on niin uskomattoman hieno tunne, kun voi vähän löysäilläkin vapaa-aikana eikä koittaa tehdä kaikkea järkevää!

Vaan nyt takaisin wiin ääreen. Harjoitukset on kesken :)

[Ei aihetta]Maanantai 22.12.2008 17:30

tuli lunta tupaan! tai no ulos ainakin. väsymystä on monta, mutta onneks työpäivä ei oo enää kovin pitkä. veljenpoika oppi kävelemään! kohta pääsee nukkumaan ja sitten syömään viimeiset siivet ennen jouluruokailua. tänään kirjoittaminen ei ole ihan luovimmasta päästä... aivot ei rullaile. örp.

[Ei aihetta]Sunnuntai 21.12.2008 11:13

tänään on vuoden pimein päivä. näkyyköhän se jotenkin käytöksessä?

käytiin eilen teerenpelissä pelailemassa lautapelejä ja juomassa glögiä (ja teetä ja kaakaota). Multa kysyttiin paperit. Naurukohtauksesta toivuttuani näytin ne sitten.. mä olen siis virallisesti nuore(kkaa)n näköinen ;)

[Ei aihetta]Torstai 18.12.2008 17:34

jos on paikallaan niin ei yskitä juuri ollenkaan.. tai jos ei puhu. onneksi ei ole tapana puhua yksin.
mä pesen pyyhkeitä. ainoa mitä jaksaa tehdä. niitä on kertynyt pyykkikoriin kaikki -1. lukenut koko päivän sängyssä kirjaa. kerran kaivoin jo työkoneen esille mutta se oli selkeästi erehdys.
Järjestelin kuluneen vuoden kuvia koneella. Kaikkea mahdollista on ehtinyt tapahtua tänä vuonna. Enemmän kuin ehkä koskaan elämässä. Vaikka aina kaikki ei sujukaan niin perusvire on silti ollut onnellinen.

tänä vuonna tapahtunutta:
palasin new yorkista
sain veljenpojan, pääsin kummiksi
löysin uskomattoman mukavan poikaystävän
ostin ja remontoin asunnon
ja ostin tiskikoneen!
sain maalata seinälle puun!!
järkkäsin isot tuparit rakkaille ystävilleni
kävin saksassa laulelemassa
vein pikkuveljen ja poikaystävän lontooseen
kiersin autolla eurooppaa
vaelsin ihan pikkuisen pikkualpeilla
kävin Päivikerhon retkellä Lahissa
yllärimatkailin Turussa
ostin läppärin joten minusta tuli melkein nykyaikainen
minusta tuli avovaimo
pidin pienemmät tuparit avokkini ystäville
osallistuin kaveriporukan gaalaan helsingissä (sain vuoden puuhapete-palkinnon)
sain vakituisen työsopimuksen ja parempaa liksaa
olin jollain lailla hauskimmissa pikkujouluissa ikinä

tänä vuonna vielä mahdollisesti odotettavissa:
monenmonta lomapäivää
pikkuveljen kyläilyä
joulunviettoa parin perheen parissa pälkäneellä
laskettelua uusilla laskettelusuksilla
ystävän esikoisen syntymä
ja uudeksi vuodeksi olisi liput milanoon..

olotila: päänsärkyinen, kurkkukipuinen, pieniä yskänpuuskia ja aivastuksia, ajoittaisia nenän vuotamisia, ympäristön lämpötila selvästi melko viileä...

Maksettu mainosTorstai 11.12.2008 12:31

Teekkarikuoro esiintyy joulu- ja kisailumielellä lauantaina 13.12. Tampereen keskustassa. Kuoro esiintyy kello 12 - 16 välisenä aikana reitillä Vanha kirkko – Stockmann – Koskikeskus – Sokos – Anttila – Joulutori (Keskustori).

Teekkarikuoro osallistuu Aamulehden Moro-liitteen järjestämään laulukuorojen joululaulukilpailuun yhdessä seitsemän muun kuoron kanssa. Alkukilpailut pidetään 13.–14.12. ja 20.–21.12.

Lopputulos ratkaistaan kahden eniten ääniä saaneen kuoron välillä Tampereen Vanhassa kirkossa maanantaina 22.12. kello 18. Loppukilpailupaikka heltiää eniten yleisön matkapuhelinääniä saaneelle, joten kännykät laulamaan Teekkarikuoron puolesta!

Teekkarikuoro kilpailee numerolla 1. Kuoroa äänestät lähettämällä tekstarin VOTE 1 numeroon 17145. Viestin hinta on 0,99 euroa.

(lähde: TTY, tiedotus)

ja videoita pääsee katsomaan osoitteessa http://www.aamulehti.fi/moro/uutisellista/119417.shtml

[Ei aihetta]Torstai 11.12.2008 12:07

kovin on vaikeaa tehdä töitä, kun silmät painuvat väkisin kiinni. liikaa töitä. Vielä 10 päivää pitäis jaksaa ja sit 12 päivää lomaa <3 yöllä on tullut paljon lunta. näyttää ihan talvelta taas. laskettelusuksien pohjaa kutkuttelee jo..