IRC-Galleria

nyyti

nyyti

jos et kurkkaa et voi kommata

Päivän kirjain NMaanantai 10.11.2008 16:00

Koska tänne ei tule nykyään paljon kirjoiteltua, niin matkitaan vähän Venlalta.. koska se on itse reissussa eikä ole antamassa mulle kirjainta niin valitaan summanmutikassa itse. 10 N-asiaa pitäs koittaa kehitellä...

Nokia
Työpaikkani, josta vihdoin väännön jälkeen sain vakkarityöpaikan tämän kuun alusta.

Nukkuminen
Asia jota en taas oikein osannut viime yönä. Pysyy väsymystaso koko ajan kohtuullisen korkealla, kun ei uni ihan aina tule. Nytkin juuri tahtois vaan kotosalla uinailla.

Näppäimistö
Sen ääressä tulee nykyään vietettyä turhankin paljon aikaa. Työpaikan lisäksi kotosallakin tulee kaivettua heleposti läppäri esille ja istuskeltua sitten teeveen ääressä läppäriä läpytellen. Varsinaista moniajoa.


Nappikset
Jäivät ähestulkoon naulaan tänä kesänä. Iltaisin pidettävät matikan kesäkurssit takasivat sen, ettei tarvinnut paljon lähteä nurmikolle juoksentelemaan. Heikko kunto varmasti myös auttoi asiaa.. ja toisaalta kun ei lähtenyt juoksentelemaan niin se vai huonontui entisestään. Ehkä sitten ens kesänä uuella yrityksellä taas ilvesleideilemään.

Nostalgia
Meinas päästä pintaan viikonloppuna, kun kaveriporukan kanssa piettiin gaalailta ja kateltiin läpi kaikenmaailman wanhoja kuvia. Toinen noiden kuvien nostattama sana oli Nolous, koska Esa oli mukana ja näki osan niistä ihanista kuvista ihan ekaa kertaa :D

Nuotit
Kuoroilua on taas tullut harrasteltua. Jo pitemmän aikaa ollaan harjoiteltu joululauluja. Ei mitään sellaisia ällöttävänhilpeitä tontturalleja vaan mukavia rauhallisia joululauluja jotka saavat hyvälle tuulelle ja jäävät päähän hymisemään.

Nääspeksi 2008
Se tulee taas! On kyllä ollut aina niin hauskaa käydä katsomassa, että varasin täksikin vuodeksi liput. Vieläkin viime vuodelta soi päässä toisinaan biisi henkinen espoolainen

Nemo
Näin eilen ekaa kertaa serkkuni soilen koiran Nemon ja sen kaverin Wandan. Ne on kääpiöpinsereitä eli sellasia pienoismallidobbereita. Aikamoisia riiviöitä olivat. Aina välillä meinaa koirakuume iskeä, kun näkee kavereiden koiria mutku ei tuonne kerrostaloon oikein viitsi.. Ja allergiat on syvältä.

Naisellisuus
Kun oli viikonloppuna Gaala niin tuli pukeuduttua taas kerran oikein kunnolla naisellisesti. Ostin uuden pitkän mekon ja maalasin kynnet punamustiksi puvun mukaisesti ja hiuksetkin oli kikkarassa. aikamoista panostusta meikäläiseltä :D

Neiti
Ei ole suunnitelmia hankkiutua ihan hetkeen rouvaksi. jostain syystä useampikin ihminen on kysellyt naima-aikeistani lähipäivinä. Come on people.. ohan tässä jo seurusteltu 9kk ja 1 päivä... Jos me vaiks hetkinen saatais eka asua yhessä... Menkää ite kihloihin ja naimisiin.. juhulat on aina kivoi :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.