IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Torstai 03.11.2011 13:28

Tänään on tärkeä päivä. Minulla on jälkitarkastus ja saan todennäköisesti naimaluvan ;P mutta vielä tärkeämpää on saada lupa alkaa tekee vatsalihaksia ja että saisin rehkiä enemmänkin, kuin vain reippaita lenkkejä vaunujen kanssa.

sunnuntaina on toinen tärkeä päivä. ristiäiset. meidän pikku prinsessa saa nimen. kyllä, se on jo päätetty. tai ainakin melkein. eilen vielä mietin muitakin vaihtoehtoja pää punaisena, mutta en keksi sen parempaa. tuo nimi on niin kaunis ja ihana, että mitä suotta enää miettimään muita vaihtoehtoja. :)

eilen oli huono päivä. koko viikko on ollut vähän huono viikko. mutta eilen ihan itketti. tyttö roikkuu tissillä koko ajan, valittaa masuaan, joka on kipee ja siellä vaan ilma kiertää, neiti on niin väsynyt, että silmät on ihan punaset, mutta kun ei saa nukuttua. ja äitiä hermostuttaa, kun toinen kitisee mahaansa, itkee tissiä, pulauttelee puolet maidosta ulos.. argh! olin eilen illalla niin hermostunut.. nyt meni yö jo paremmin ja nyt on paljon parempi olo ja mieli. ja neiti nukkuu vieläkin yöuniaan tuolla meidän sängyssä. söi vähän tuossa kymmenen aikaan lisää ja taas uni vaan maistuu.. parempihan se näin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.