IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Torstai 17.11.2011 13:05

Olivia täytti eilen 2 kuukautta <3 Hän on jo iso neiti, maanantain lääkärissä punnittiin painoa ja 5490g ja pituutta 55.5cm, päänympäryskin jo 39cm. Mun patukka<3 taas jäi kahdet potkarit kokonaan käyttämättä, koska en tajunnut, että ne olikin niiiiin pienet, nyt ei mene enää päälle.
piti lähteä aamupäiväunille ulos, mutta otin sitteristä lapsukaisen, laitoin sängylle ja ehdit villasukat iskeä jalkaan niin toinen oli jo sikeässä unessa. ei otettu tissiä, eikä lähdetty uloskaan. tuolla tirppana tuhisee, omassa sängyssään. mennään sitten iltapäivästä ulos, ellei päätä nukkua kerralla koko päivää.

Huomenna lähdetään Hämeenlinnaan Kirsti-mummille ensimmäistä kertaa. Otetaan mummi Joutsasta kyytiin. Täytyy varmaan pysähtyä kerran matkalla. Käydään ensin vain näyttämässä tyttöä isomummillekin, kun lupasin kesällä. ja täytyyhän siitä vielä kuva saada, kun on mahdollisuus. (:
lauantaina sitten me vanhemmat päästään päivällä viettämään muutama tunti kahdenkeskistä laatuaikaa, kun Olivia jää mummin huomaan. Mennään ehkä Aulankoon uimaan, tai sitten jotain muuta.

Meillä on alkanut menemään oikein hyvin Olivian kanssa. Tai alusta astihan meillä on hyvin mennyt, neiti on niin tyytyväinen ollut. vaikka välillä vähän masuvaivaa on ollutkin. imetyskin on sujunut vielä tosi hyvin, iltaisin vaan ennen nukkumaan menoa annan jo suosiolla pullosta, joko korviketta tai omaa pumpattua maitoa. muuten yritän tissitellä kome neljä tuntia iltaisin useaan otteeseen, ettei maidon tulo kokonaan lopu. nyt jo tuntuu, ettei enää niin reippaasti maitoa tule, kun tyttö nukkuu yöt niin hienosti. saattaa herätä neljän viiden aikaan syömään, joskus nukkuu sen seitsemän tuntia putkee kuuteen tai jopa seitsemään asti aamulla. pari viikkoa sitten rinnat oli tuollaisten yöunien jälkeen räjähtämispisteessä, muttei enää. nopeesti se elimistö huomaa, ettei ole kysyntää maidolle niin paljon..minulle kun kävisi oikein hyvin, että maitoa tulisi enemmänkin, että saisin pumpattua sitä talteen. mutta kun mun tissitkin on niin jääräpäät, että vaikka maitoa olisi vaikka kuinka, sitä ei pumpulle anneta, vain Olivialle. :D
näitä äitiyden pulmia, ja kaikkia kiinnostaa imetyksen salat! :D

naapurista alkoi kuulumaan mieletön koiran ulina! mitä ihmettä?!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.