IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Sunnuntai 01.01.2012 15:07

Onpas aika taas vierähtänyt! Joulukin oli ja meni ja uusi vuosi. Olivia on nukkunut jo monen monta viikkoa täysiä öitä. Itsenäisyyspäivänä tyttö oli flunssassa, joka ei ollut yhtää kivaa, mutta positiivista siinä oli se, että rytmi muuttu niin, että neiti menee 21-22 yöunille nykyään. ja nukkuu 8.30 aika tarkasti joka aamu. muutamana aamuna on heränny 05-06 syömään, mutta nukahtaa viereen samantien ja nukutaan sitten vierekkäin aamuun. eikä tässä vielä kaikki! :D Olivia nukahtaa ihan itekseen yleensä sänkyyn. Annan iltamaidon, röyhtäytän ja isken tytön sänkyyn. kuluu 5-15min ja lapsi vetelee sikeitä. tosin, joinakin iltoina itketään mahaa, kun kipristelee ja sattuu niin kamalasti. silloin annan nukahtaa syliin.
Mutta on tässäkin huono puoli ja se on se, että tottakai oma maito rinnoista loppuu, kun ei 12 tuntiin imetä yöllä ollenkaan. Nyt oonkin kahden viikon aikana antanu tosi paljon korviketta lisäks. Mieli on maassa, kun ajattelin, että olisin vielä pari kuukautta imettänyt ihan kunnolla. Äiti sanoi, että onhan tämäkin 3kk tosi hyvä aika ja saan olla tyytyväinen, että pystyin niinkin pitkään. Jotkut ei pysty imettämään ollenkaan. Joo, tiedän. Silti tuntuu pahalta. Sen takia päätinkin, että zemppaan nyt viikon ajan. Syön ja juon ja juon ja juon! Ja juon sitä saamarin mammateetä, sen pitäisi auttaa. ja pidän tuota lasta tissillä, lutkuttaa sitten vaikka tyhjää tissiä. Voin sitten lisäks antaa korviketta vielä, mutta että jaksaisin vaan enemmän antaa tissiä. ja pumppailen ja jos öisin herään, niin pumppailen silloinkin. Enhän mä nyt lasta ala herättämään syömään, sehän olis ihan hullua!
Katotaan miten mun käy ja mitä terkka sanoo torstaina kun Olivialla on lääkäri. voisko sitten alottaa ja perunan ja porkkanan, kerta korvikettakin menee jo melkein litra parhaimpina (tai huonompina) päivinä..

Nyt alkaa seinätkin kaatumaan päälle ja tunnen itseni aika yksinäiseks välillä. Ajattelin, että jos ilmoittaisin meidät nyt tammikuussa muskariin. Ja olisi kiva jos se mun terkka alottais sen eka vauva -ryhmän. tai sitten täytyy vaan mennä jonnekin seurakunnan vauvaryhmiin. Eihän tästä muuten mitään tule. Tarviin jonkun, jonka kanssa keskustella niistä kakkavaipoista, ja kuinka monta päivää teillä pantataan sitä kakkaa ja mitkä vaipat on parhaita ja nukkumisesta, ja siitä että millon ne soseet pitäis alottaa ja millä ja teenkö ite vai ostanko kaupasta ja mites se imetys nyt onkaan ja millanen rytmi kenelläkin on. paljon on tullu painoa ja pituutta, minkä kokoiset vaatteet menee.... huoh. ketä muuta tälläset asiat muka kiinnostaa, kuin toista vauvan äitiä..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.