IRC-Galleria

"O-m-g" totesin, kun avasin verbaalisen arkkuni eräässä souvenirshöpissä. Vastasin nimittäin että "Bonsuu", kun myyjä tervehti "Bonsuu mädämm". Mittani on täysi ja ranskantunneille on nyt yksinertaisesti mentävä. Saksan kielen opiskelu lähti sen verran lapasesta että sitä ei kehtaa (eikä osaa vaikka kehtaisikin) väläyttää paria sanaa enempää. Vielä olisi mukava oppia yksi kieli jota voisi käyttää kunnolla hyödykseen englannin tavoin.

Ja lyhyesti tapahtumat kun kello on melko paljon jo.

Huristelimme aluksi Monacoon jonka jälkeen Niceen (Nizza näyttää typerältä). Monacossa kaikki oli hurjan suurta ja kallista. Piipahdimme casinolla, vessassa ja kävelyllä ja jatkoimme matkaa. Vähäiset ostokset suoritimme Nicen vanhassakaupungissa. Rantabulevardilla paistoi aurinko melko käheästi ja lämmintä oli parikymmentä astetta ja rapiat. Arskaa oli tarjolla tosiaan koko päivän, eilen kun tuppasi vähän satelemaan.

Pääsinpäs maistamaan muutens punaviinimarjajäätelöä, joka oli varsin raikasta! :)~ Kamalasti on tullut syötyä ja juotua nyt, ei edes aamupalaisin tuppaa nälkä olemaan kun illalla vejetään napa ritinään saakka sapuskaa.

Aamulla olisi syytä kokeilla viimein tuota uima-allasmokomaa kun se nyt kerran on olemassa. Vaan nyt unille jotta jaksaa taasen huomenna kierrellä ämpäriinsä.

PS. Näimme kolme Tamperelaista Monacossa, buah :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.