IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Ultra Bra - Sokeana hetkenäTorstai 25.05.2006 04:46

Minusta tuntuu että en osaa olla oma itseni. Minusta tuntuu että sisälläni on niin monta Emiliaa että heitä on mahdotonta nivoa yhteen. Haluaisin joskus kyetä olemaan jollekulle se Emilia joka itse kuvittelen itseni olevan. Mutta kaikkeen pätee aina subjektin määrittämät lait.

Minusta tuntuu että yritän kaikin tavoin vakuuttaa itseni siitä että en välitä asioista joista tiedän sisimmässäni itseni olevan aivan äärimmäisen neuroottinen.

Minusta tuntuu että alan vastaisuudessa nukkua enemmän kuin 2h/48h. Joka paikkaa särkee ja kolottaa, tunnen oloni hiukan yksinäiseksi ja hiukan turhautuneeksi, suurimmaksi osaksi on kuitenkin aika neutraali olo, ei hyvä eikä huono, jossain rinnassa kuristaa ja pää on kupla.

En haluaisi antaa itselleni lupaa haltioitua liikaa. Been there, done that: en enää aio sietää sitä katkeruutta tai sitä miten sellainen tunne muokkaa minua.

Haluaisin omatuntoni takaisin, se voisi tulla ja potkia minut hereille. Jos jatkan vielä pitkään tätä samaa rataa, en saa elämässäni mitään (yhteiskuntakelpoista) aikaiseksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.