IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Lauantai 11.11.2006 22:20

Nyt kun tragedia on jo ohi, voin kirjoittaa siitä. En uskaltanut aiemmin, kun pelotti niin vitusti, että tuntui kuin joku olisi kaapinut multa sydäntä rinnasta.

Tätä kirjoittaessa Myy istuu mun sylissä koneen ääressä ja kehrää ja pussailee mua viattomana. Mutta huh kuinka pelkäsin vielä äsken..

Myy on varsinainen unikeko. Se katosi joskus päivällä kahden aikaan eikä sitä löytynyt mistään. Tää nyt ei sinänsä ole yllättävää, se menee aina ammeen alla olevaan koloon nukkumaan. Kuitenkin siinä vaiheessa, kun ilta alkoi jo pimetä ja Myy oli ollut lähes KUUSI TUNTIA kadoksissa, aloin olla tosi hermostunut. Myy kun alkaa jo olla niin läski, että mua pelottaa että se tunkee itsensä sinne koloon mutta ei onnistu enää luikertelemaan ulos. Oon yrittäny tukkia sitä teipillä ja ties millä, mutta se on repinyt teipit ja kaiken maailman ämpäritkin työntänyt sivuun ja onnistunut kerta kerran jälkeen tunkemaan itsensä sinne.

Anyway, yritin huudella ja houkutella sitä raksuilla ja ties millä, mutta sieltä kolosta ei kuulunut pihaustakaan, ei purinan purinaa tai maukaisua, ja lopulta olin jo ihan varma että se perkele on mennyt tukehtumaan sinne. Sitä ei saisi sieltä pois millään, jos se ei omin avuin pääsisi ulos. Mä en saisi edes sen raatoa ulos sieltä, jos se kuolisi sinne. Oikeasti olin vähän aikaa jo varma että se on oikeasti kuollut sinne, ja pyörin vain ympäri kämppää itkun partaalla.

Mutta sitten kun olin vähän aikaa taas istunut vessanpöntöllä ja inissyt surkena "Myy, Myyyyy? Myyyy-yyyy! Myyyyy? Myy! Myyyyy!!!" niin kuului ihana tuttu purina ja vähän ajan päästä Myyn pää pisti sieltä kolosta esiin niin kuin aina ennenkin, ja ach, kaikki on taas hyvin.

Siellä ammeen alla on oikeasti joku vitun suuri viemärimesta tai jotain, koska sinne näkee vain hyvin pienen alueen taskulampulla. Voisin kirjoittaa siitä kissakirjan lapsille. "Ammeenalainen maailma". .. Tai sit en. Anyway, olisi oikeasti kiva tietää miten suuri se loppujen lopuksi on, ja mihin se johtaa. Järjen mukaan Myyn ei pitäisi mahtua siellä näkymättömiin, mutta niin se kuitenkin tekee. Wtf!

Vittu että toi katti säikäytti mut hengiltä. Se on mulle niin rakas ja tärkeä, et en kestäis jos sille tapahtuis jotain.

Kuulostan aika perinteiseltä kissamummelilta. Mutta kun Myy on Myy.

Mun pitää oikeasti keksiä jotain jolla saan estettyä Myyn pääsyn siihen koloon. En vaan haluu ottaa mitään riskejä. Enkä pelätä enää näin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.