IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Sunnuntai 12.11.2006 20:34

Eilen illalla:

Maia ja makuunista vuokrattu The Island. Mulla on siitä leffasta sanottavana vain yksi lause, vaikka päässä saattaa olla ehkä useampia.

Älytön hyvä tuuri voi olla mahdollista tosielämässä, mutta se ei vain toimi fiktiossa.

Tänä aamuna:

Million Dollar Hotel ja seroquelin tuottama tyhjän tyytyväinen olo. En tarvii seroquelia, mutta kun huvittaa olla onnellinen lahna niin niitä on kiva napsia. Sitten mun naamalla näkee hassun vakavan hymyn ja kuulee typeriä kysymyksiä (joita saattaa kuulla myös silloin kun olen hysteerisessa tiistai-iltapäivän kuvistunti-tilassa) kuten "Oletsä koskaan hakannut haarukkaa ja veistä pöytään ruokaa vaatien vain siksi että näit niin tehtävän teeveessä?". Lyön muuten vetoa että kaikki keskiluokkaset paskat ovat tehneet niin ainakin kerran elämässään. Ja nimenomaan siksi että joku teki niin teeveessä.

Oon ihan äärimmäisen onnellinen nihilistinen surkimus ja Schopenhauer on ihana. Tom Tom - Tom - myös.

Arvatkaa mistä kirjasta.

"On varmasti olemassa melkoinen määrä asioita, joita kuuma kylpy ei paranna, mutta minä en tiedä niistä montaakaan. Aina kun suren omaa kuolemaani tai olen niin hermostunut etten voi nukkua tai rakastunut johonkin ihmiseen, jota en tapaa viikkoon, minä ensin lysähdän kasaan ja sitten sanon: 'Minä otan kuuman kylvyn.'
Minä mietiskelen kylvyssä. Veden täytyy olla hyvin kuumaa, niin kuumaa, että siihen tuskin sietää panna jalkaansa. Sitten täytyy vain laskeutua tuuma tuumalta alemmaksi, kunnes vesi ulottuu kaulaan asti."

Meen kylpyyn (vielä tänään).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.