IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Lauantai 11.11.2006 16:44

Palautin eilen ihan paskan saksanaineen.

Illan/yön olin Tiinalla. Jesse sai uuden värin päähänsä. Sen hiukset kirvoitti paljon naurua vaikka niistä tuli ihan hyvät. Sit jotain ihan törkyhuumoria josta en oikeesti tajunnut puoliakaan mut nauroin silti kun nauratti.

Rentouduin alkoholin avulla. Sopiva humaltuminen. Olin onnellinen ja rento ja elämä oli ihanaa. Nyt vähän tylsää.

Katsottiin The Rules of Attraction ( moneskohan kerta oli kun näin sen..? ) ja sit naurettiin ihan vitusti jollekin telkkarista tulevalle ninja-leffalle. Se oli hulvaton.

Only ninzahhhhh can kill a ninzahhhh!!1

Käytiin kuvisvitosen kanssa torstaina Ateneumissa Onko kanto taidetta - näyttelyssä mm. inspiroitumassa seuraavaa työtä varten. Musiikkikone potki musta ilmat pihalle joten valitsin sen. Nyt pitäisi tehdä omaa taidetta ja saavuttaa MUSIIKKIKONE. Musiikkikone kiteytti kaiken mussa möyrivän nihilismin ja vainoharhayksinäisyyden. Sen joka samalla kertaa pelottaa ja kiehtoo/lumoaa vähän vitusti.

Keskiviikkona olin Suvin kanssa leffassa. Marie Antoinette oli IHANA! AH! KREIVI FERSEN! *niiailee kuvitellulle hoville ja tarjoaa kättään suudeltavaksi*

( Ei ehkä kande lukea pidemmälle jos ei halua tietää leffasta enempää )

Ihanin oli kuitenkin Madame DuBarry. Se akka oli niin upea ja kolkko. Ja loppu oli tunnelmaltaan mahtava. Pidätin hengitystä kun Marie Antoinette ja Ludvig istuivat hiljaa hämärässä salissa aterialla ja taustalla pauhasi palatsin ulkopuolelta kuuluva väkijoukon vihainen huuto ja mekkala. Se oli niin mmhmm. Tykkäsin leffasta etenkin siksi että siinä oli niin erilaisia hetkiä. Hiljaista ja tyyntä auringonnousua niityillä ja mielettömiä humalaisia nauravia juhlia. Sofia Coppola on ihana. Ostan dvdn.

*****

Mut akuutti dvd-ostos olis kyl Pieni Merenneito. Ja moni muukin, tietty. Olispa rahaa enemmän. Kengätkin pitäis ostaa. Ja maalauspaperia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.