IRC-Galleria

Huh mikä keikka.Torstai 27.10.2005 02:49

Setti oli paras IKINÄ. Itse keikan päättymisestä on nyt jo 40 minuuttia, ja oon vieläkin pahasti pilvessä. Ajatella, että oli vähällä etten edes päässyt koko keikalle.. olin nimittäin puoli tuntia ennen Kulttuuritalon ovien aukeamista jonottamassa ensimmäisten joukossa kun huomaan, että olin unohtanut LIPPUNI KOTIIN!! Argh. Ei sellasta käy.. vaan tänäänpä kävikin. No, ei muutakun hirveellä kiireellä julkisia hyväkskäyttäen himaan ja tsägällä faijan kyydillä lippu kourassa takas jonoon, jossa majailevat kaverini päästivät kiitollisen meikäläisen takas vanhalle paikalleni.

Olin keikkapaikalla täsmälleen keskellä, ja lähes eturivissä.

Illan aloitti reipasta synavoittoista powermetallia soitellut Wingdom kello 19.00, he rimputtelivat puolisen tuntia. Ihan perusmukavaa ja menevää musiikkia.

klo 20.00 lauteille röntysteli illan "toinen" pääesiintyjä, ruotsalainen sankariheviyhtye Hammerfall. Olin alun alkaen melko skeptinen tätä bändiä kohtaan, koska levyllä musiikki kuulosti tottapuhuen täysin munattomalta möngerrykseltä. Livenä bändi kuitenkin loisti, ja tempasi minut jopa rockpoliisijörötyksestäni mukaan riehuntaan aika ajoin.

Vasta varttia vaille kymmenen tienoilla pääsi itse illan orkesteri aloittamaan kauan odotetun settinsä. Klassisen musisoinnin täyttämä pimeä halli räjähti perusteellisesti, kun Stratovarius ryntäsi lavalle runttaamaan kasaan ensimmäistä puolentoista tunnin täysmittaista keikkaansa sitten vuoden 2004 Ankkarockin, jonka jälkeen yhtye kerkesi pahimmillaan lähes hajoamaankin.

Keikka oli, kuten odottaa saattoi, fantastinen. Vielä parempi kuin edellinen keikka Ankassa - täydellinen sekoitus uutta ja vanhaa. Yleisökin oli mukana, ja itseltäni lähti ääni lähes kokonaan. (Mikä oli illan tavoite, kuten arvata saattaa..)

Lopuksi tuhlailin 15 ekiä stratojen t-paitaan ja lähdin kaverini kanssa painamaan syystalven ensimmäisessä lumipyryssä kohti lähellä odottavaa kyytiautoa.

Kiitän ja kuittaan. \,,/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.