IRC-Galleria

Ja apdeittia..Keskiviikko 12.11.2008 05:55

Edelleen painan hommia siellä missä tähänkin asti, eli Kuvaverkolla.. ja edelleen on mukavaa duunia. Tätä jaksais tehdä vaikka pidempäänkin. Valitettavasti tän kuun loppupuolella loppuu duunit, et pitää ettiä itelleen jotain uutta puuhattavaa. :)

Ei täs sitten kummempia.. muuta ku et lähen ilmeisesti uudenvuodenaattona Jenkkilään pariks viikoks haistelemaan sivistyksen tuulia tai jotain vastaavaa.

Adios muchachos!

Kas kehveliäKeskiviikko 08.10.2008 03:17

Näemmä täytin vuosia? Huh, isot kympit ne vaan paukkuu! Sinne jäi teinivuodet tämän jampan osalta.. varmaan tullaan muistelemaan niitä useasti tässä seuraavan 30-40 vuoden aikana (jos siis selviin niin pitkälle..)

Kummasti puun takaa tuli nää synttärit tosiaan, ajattelin asiaa kerran tossa viikko sitten ja äasken sitten huomasin et on 7.10. klo 23:58. :) Kai merkki siit että alkaa tulla vanhaks. Jokohan ois otollinen aika ikäkriisille? Kahenkympin kriisi, onko sellasta? Kai ne 15-19v on keskivertoskidillä muutenkin yhtä kriisiä niin ei tokasta kympistä jaksa enää paljoa puhahtaa..

No, katellaan mitä tapahtuu. Ajattelin herätä huomen, tai siis tänään aamuneljältä kattelemaan jenkkien toista pressanvaaliväittelyä, pukareina melkein kaikille jo varmasti tutut hampuusit McCain ja Obama. :) I sure hope the gloves come off this time.

Joo ei tässä muuta. Adios, kunnes taas jaksan/muistan päivittää tätä saittia.

Eka duunipäiväMaanantai 11.08.2008 20:07

Bulgariankeikka tuli ja meni, ja tänään oli vihdoinkin eka työpäivä Kuvaverkolla.. hauskaa duunia kyllä.

I'm going to like this.

Who needs sleep anyway..Lauantai 02.08.2008 08:17

Kiskastaanpa tästä nyt sitten huomen alkavan reissun kunniaks perinteinen yönyliharjotus mallia siviili, eli allnighteri. Ei oo enää montaa tuntia aamuun. Kahvia, musaa ja simpsoneita, äijän elämää!

Mo!Tiistai 29.07.2008 23:14

Joo, puuh, edellisest merkinnästä onki vähän aikaa, ei oo kotiutumisen jälkeen jaksanu näpytellä mitään kun on muitakin kiireitä piisannut. Oon pitäny vähän lomaa tässä ennen ens kuun alusta starttaavia duuneja. Ennen töitä lähetään kuitenki jamppojen kanssa käymään Bulgariassa viikon pyrähdyksellä vähän nollaamassa. Aurinkoa ja kylmää ohrapirtelöä varmasti riittää, mut tarviiko sitä toisaalta mies ees mitään muuta lämpimänä kesäpäivänä? Hyvä keikka varmasti tulossa. :)

Mitähän muuta.. elämä omas kämpässä on lähteny hyvin käyntiin, tälläseen elämänmuotoon tottuu yllättävänkin nopeasti. Hieman enemmän puuhaa ihan arkiasioissahan tässä tietty on, mut sekin tekee vaan hyvää. Yks pieni ikävyys sattu tossa pari päivää sitten, kun jo vuosia kovassa käytössä ollut EOS350D -järjestelmäkamera sanoi ittensä irti vanhuuttaan. Ei onneks haittaa suuresti koska ei oo mitään projekteja jotka vaatis välitöntä huomiota, ja olin muutenki aikeissa hommata uuden jahka rupee palkkaa kohtsillään saamaan.

Ei täs muuta. Adios!

OHI ON 362!Perjantai 04.07.2008 20:28

TJ NOLLAAAAAAAA!!! *massiiviset tuuletukset*

Reservin aurinko lämmittää!

Booya!

Lyhyt herkistely tähän väliin, eli intin TOP 10 -häppeningit:

1. Viimeinen metsäaamu, paluu maastosta kasarmille, käsittämätön fiilis
2. Osallistuminen maastoammunnan sotilaiden SM-kisoihin (KarPr joukkuekultaa)
3. AUKin täbärimarssilta paluu yksikköön 27 tunnin jälkeen, ryhmä kasassa
4. '07 Joulukuu, Rovajärven ensimmäinen yö / viimeinen aamu. Lapin tunturit.
5. AUK, eka yönyliharjoitus/kalustomarssi (suoraan makuupussista kyynelkaasun täyttämään säkkipimeään metsään sotimaan 00:05. WOOHAH! Kiväärien suuliekit ja valoraketit tarjos ainoan valon.. Au-opp Pasilan kanssa muistaakseni eka sisseiltiin vihollista kohti, ja sit vetäydyttiin tuli perseen alla kun meinas keuhkot kärähtää taistelukaasun yliannostuksesta.)
6. Välisodan viimeinen Taktisen komentopaikan pystytys (EPA-tj 0 ja hyvä olla!)
7. Ensimmäinen aamu ("Voiko ihanammin päivä enää alkaa?")
8. AUK, Taipiksen ampumaleiri (me NIIN jyrättiin :D)
9. Ensimmäinen MuKe-ruokailu Rovajärven jälkeen. Pasta Carbonara oli äärimmäisen ironinen safkavalinta leiriltäpaluupäivälle. (ne jotka tietää mistä puhutaan, tietää mistä puhutaan.)
10. Nojoo, okei okei.. TJ 0. :)

Vekara II/08 362vrk KntoP-AUK hajoaa mm. seuraaviin:

P-kauteen!
->ensimmäiseen aamuun
->aamuherätyksiin ylipäätään
->aamulenkkeihin
->rastikoulutuksiin
->sulkeisiin
->tetsariin
->yksittäisen taistelijan etenemismuotoihin
->suojelukoulutukseen
->ensimmäiseen ginekseen
->majohajoon ("telttaralliin")
->yli-innokkaisiin alikessuihin
->kuivahtaneisiin - tai fanaattisiin - skappareihin

E-kauteen!
->aamuihin
->AuKiin (kannattaa silti toki hakeutua johtajakoulutukseen! :p)
->täyspakkaukseen
->jalkamarsseihin
->pyörämarsseihin
->suunnistusmarsseihin
->pakkaseen
->rättisulkeisiin pakkasessa
->pimeyteen
->sohjoon
->jäähän
->ja kaikkiin kolmeen yhdessä = Rovajärveen
->aamulenkkeihin pimeässä (jäässä tai sohjossa)
->väsymykseen
->leireihin
->hälytyksiin aamulla, päivällä, yöllä, kesken ruokailun, kesken sissip*skan, kipinässä, aluepartiossa, ja erityisesti -juuri- lepovuoron alkaessa
->hermoherkän ja hallusinoivan vartiomiehen tekemiin vääriin hälytyksiin missä tahansa edellisistä tapauksista

J-kauteen!
->aamuihin
->METSÄaamuihin
->metsään
->pitkiin leirihin
->taistelumuonaan
->telttaan
->tilannetietoihin
->ilmahälytyksiin
->vihollisen tiedustelupartioihin
->miinoitteisiin moottorimarssireitillä
->pimeätoimintaan ja sen perusteelliseen harjoitteluun
->runsaisiin siirtoihin
->hälytyksiin siinä missä E-kaudellakin, mutta kylmemmässä, pimeämmässä ja paljon väsyneempänä
->puolen vuoden miesten totaaliseen palvelusmotivaation romahtamiseen kotiutumisen alla

Sekä (ainakin) seuraaviin mainiohin skappareihin: Ylil N, Luut M, Luut V, sekä Evl V:n sloganeihin.

Hajotkaa, mut älkää masentuko. Armeija on loppujenlopuks mukava paikka, kuhan ei ota sitä liian vakavasti. Vähän kannattaa aina eläytyä ja larpata, varsinkin leireillä, mut loppujenlopuks kyse on vaan intistä.
Kettu kuittaa ja siirtyy nauttimaan kesästä ensimmäistä kertaa pariin vuoteen.


TJ 7!Perjantai 27.06.2008 21:23

Jännää.

Tänään lähti palautukseen lomapukua, sadetakkia, kolmea lipasta ynnä muutamaa muuta rihkamanpalasta lukuunottamatta kaikki varusteet mitä kaapista löyty. Meni taisteluvyö, meni sirpaleliivi, menipä makuuupussi ja pakkikin. Mahtavin fiilis oli, kun palas varusvarastolta auringon paistaessa pelkän puolityhjän lomakassin kanssa, kun oli just raijannu sinne kymmeniä kiloja varusteita. :) Tavallaan tajusi kotiutuvansa.

16 tuntia olin kasarmilla. Nyt taas lomilla, kotona.

Ens viikolla.. no, katellaan sitten. Kettu kuittaa. :)

New crib!Keskiviikko 25.06.2008 19:37

Nyt on uus kämppä alla, muutama laatikko viel purkamatta mut muuten tavarat alkaa olla paikoillaan. Heikille todella iso kiitos jelpistä muuton kanssa, ei ois onnistunu itekseen.. no, järkkäily jatkukoon! ->
Tähän on tultu. Vika kymppi käsillä. Jännää, kun näin loppua kohti lakkaa laskemasta aamuja kokonaan, ei enää jaksa hehkuttaa koko kotiutumista..

Huomen ois tarkotus muuttaakin. Ehkäpä just tää koko oma kämppä -bisnes on vieny kaiken aivokapasiteetin, niin en oo kerenny ees kelaamaan inttiä.

Ei toisaalta haittaa, en jaksaiskaan. Nyt Lost pyörimään ja peanut butter -leipiä naamariin. Jes! :)

[Ei aihetta]Sunnuntai 22.06.2008 21:54

Jaah.. another day in paradise. Tänään (kuten aika monena muunakin päivänä tätä nykyä) kävin remppaamassa tulevaa omaa kämppää kohti muuttokuntoa. Uutuutena tuli "olkkarin" kattolamppu, jonka kanssa saikin sitten vähän puuhata erinäisten syiden/ongelmien/hidasteiden/yms. takia.

Loppuaika menikin sitten ikkunoita pesiessä; niitä ei oltu jynssätty varmaan kymmeneen vuoteen, ja tuli rajusti lisää valoa taloon pikku puunauksen jälkeen. Kauheaa kun joutuu aikuinen mies tälläsiä siivoushommia tekemään.. :D

Seuraavan kerran kun kämppään menen, niin vien varmaan kalusteet mukana. Ens viikolla olis tarkotus muuttaa, ja jos vaan mahdollista ennen viikonloppua, ni kerkee ne pakolliset tuparitkin pitämään. Pitääkin ruveta kotivakuutusta miettimään.. ;o

Tämä tässä tällä kertaa. Seuraava merkintä voikin tulla jo uudelta kämpältä. Katellaan..

Adios!