IRC-Galleria

Lisää duunia. :)Torstai 01.06.2006 00:47

Kyselin tossa ruokaillessa faijalta josko jollain sen työkaverin yrityksellä olis ehkä jotain työtä tarjolla ja se soitti yhen puhelun jonka seurauksena pääsin Honkanummen hautausmaan raksalle maanrakennushommiin.. jes! :D Pitäis olla ihan hyvät rahat kesän lopussa taskussa kun ottaa huomioon että on jo nyt yks duuni käynnissä.. :) Ei tässä muuta, täytyy palata ahertamaan. Adios!

Huh, se on kesäloma nyt!Keskiviikko 31.05.2006 16:04

Yyyyyyeeaah! Vihdoinki se alko! Ruotsin koe oli pitkä ja hikinen mut lopussa kiitos seisoo, luokasta lähtiessä oli 100% voittajafiilis koskapa ei meikäläisen tarvitse koululle palailla ainakaan kolmeen kuukauteen.. eilen tuli viel illalla vähän flipattua pahemman kerran ja päätettiin ton Jozin kanssa lähteä sittenkin Assyille, onneks sai viel lippuja.. ja tänään tietty tuli nukuttua taas enemmän ku laki sallii, nyt pitäis tehä vähän duunia ja lähtee ostelemaan noita festarilippuja (Ilosaari & Sauna Open Air) ettei vaan pääse loppumaan kesken ennen aikojaan. Ekat palkat tulee siis arviolta kestämään mun käytössä sellasen reilu 30min siitä ku ne rapsahtaa tilille.. :D Nojaa, raha on sitä varten et sitä käytetään. Nyt ei muuta ku pari päivää lepoa alle ja perjantaina juhlimaan lisää!

[Ei aihetta]Maanantai 29.05.2006 23:08

Tulinpa tässä matsista juuri.. voitettiin vihdoinki kunnolla, loppulukemiks myllytettiin niinkin ihmeelliset numerot ku 4-2, joka kieltämättä maistuu aika hyvältä pikkasen vaisumman kauden jälkeen. Peli kulki heti parin kankean alkuminuutin jälkeen kaikilla oikeen hyvin ja hallittiin muutamaa hetkellistä paussia lukuunottamatta loppuun asti. :) Nyt pitäis viel ruveta sitä pirun ruotsia lukemaan, fiilikset ei jostain syystä oo oikeen sen puolella.. ehkä suihkun jälkeen svenska maistuis paremmin. Tjoo, ei tässä muuta tällä erää.

[Ei aihetta]Sunnuntai 28.05.2006 02:34

Oltiin sitten pitkästä aikaa ankkiksessa äijien kanssa (Miikka, Atte ja lopulta myös Lauri) viettelemässä päivää/iltaa Alppilan Ankkiksessa. Illasta tuli kyl melko onnistunut vaikka aluks olikin vähän viileetä ja yleisestikin jäistä.. pienehkön pallonpotkinnan ja uusien tyyppien paikalle ilmestymisen jälkeen meininki otti täysin uutta tuulta siipiensä alle ja loppuillasta laulettiin suomimusan klassikoita ringissä. :D Että ihan hauskaa oli.. ja ajoissa lähdin vielä julkisilla kotiinkin, ettei tarvinnut kävelemään ruveta, hyvä näin.. mutta nyt ei voi enää kirjoittamiseen tuhlata enempää aikaa, nyt on lähdettävä chillaamaan. :) Eli hyvää yötä ja huomenta, palaillaan astioille sitten kun jotain taas tapahtuu.

Loooorrrdddi!Lauantai 27.05.2006 02:26

Oltiinpa tossa Heikin kanssa kauppatorilla kattelemassa muutaman muun ihmisen kanssa hirviöpändiä ja ihmisten takatukkia, valitettavasti lähinnä jälkimmäisiä oli tarjolla näkökentässä.

Lähettelin myös kovasti viestejä joka puolelle, mutta tajusin heti perään ettei varmaan yksikään niistä mennyt koskaan perille koska kenttä oli niin tukossa. Turhauttavaa. :'(

Nojoo, nyt istuksin kotona, kuuntelen LT Unitedin 'We Are The Winnersia' ja syön tulista kebabia. Mukavata. :)

Tänään aikasemmin oli myös oma fudismatsi, ja saatiin puskea kolmen miehen vajauksella vastustajan täysvoimasta miehitystä vastaan, silti taisteltiin niukka 8-3 -tappio. :D No, ei siinä muuta voinu ku kaveri pääsee pyörittämään kahen äijän ylivoimalla, ja tehtiin sentään 3 maalia! Ei huono. :] Revanssikin sovittiin maanantaille, eli päästään reilusti sitten ottamaan miehestä mittaa kun saadaan pelaajat paikalle. Saas nähdä miten käy.

Nojaa, ei muuta tässä, adios.

[Ei aihetta]Torstai 25.05.2006 20:49

Huohhoijaa.. On tässä meneillään juuri jättemukava viiden päivän loma keskellä kahden ja puolen kuukauden lievästi isompaa lomaa edeltävää koeviikkoa, ja ulkona yllättäen.. sataa. Niinpä tietenkin. Onneks kerkesin kaupungille jo aikasemmin tänään paremmalla säällä vähän ulkoilemaan ja vetämään Big Mäkkia ettei menny ihan homehtumiseks koko päivä.. niin, no mut mikäs tässä, kun on lomalla ja elämä on lepposaa..

..paitsi et on aivan järkyttävän tylsää! Mitä hittoa sitä voi ihminen sateella tehdä, kun ei ole rahaa, ei puuhattavaa kotona, eikä edes sateenvarjoa? No, kai vois opetella pelaamaan KSP:tä itseään vastaan tai jotain. Eipä uskois että tälläseen jamaan voi ees joutua, aivan uus tilanne. :D

Jaa, hm.. kai sitä vois lähteä soittelemaan kitarata paremman puutteessa.

Adios.

[Ei aihetta]Tiistai 23.05.2006 00:38

Kuukauden paussi oli sitten tossa.. nyt netit toimii ja laiffi siirtynee takas kuivatelakalle. Tai ehkäpä ei sittenkään. :)

En jaksa kerrata kaikkee mitä tässä on tapahtunu 3vk aikana joten lyhyt summaus:

-Kämppä vihdoin kunnossa! (Älkää kyselkö tupareista prkl! :D Kerron kyl sit.)
-Hauskaa on ollut. Usein. :)
-Koht on kesäloma, mikä pistää fiilikset oikeelle raiteelle..
-Lopetan tähän. Adios.


[Ei aihetta]Maanantai 24.04.2006 02:39

Jaahas, kai sitä vois tänne jotain runoilla tekemisen puutteessa.. tänään aloin täyttelemään ekoja muuttolaatikoita kaikella sillä pikkuroinalla, mitä nyt on tuonne kaapinperukoille viime vuosina kertynyt.. löytyi kaikkea ihme sälää, jota en edes muistanut omistaneeni. :)

Ens viikon loppupuolellahan se kämppä sitten vaihtuu lopullisesti Käpylästä Kruunuhakaan, toisesta kuudenteen kerrokseen, vihreästä edelleen vihreään huoneeseen. (Uusi vihreä on tosin paljon parempi kuin vanha, ihan vain tiedoksi niille joita asia syvästi huolettaa.)

Ihan kivat kaks vuotta on tullu tässäkin kämpässä tosiaan vietettyä, mut ei tuu kyl mitään ongelmia vaihtaa mestaa, sen verran parempi sijainti kuitenkin nyt on vastassa tuon uuden asunnon myötä. :) Erityiset kiitokset pitää jo nyt heittää muutamalle kaverille, jotka ovat tarjoutuneet jelppimään muutossa bonusapureina. Propsit teille, tiiätte keitä ootte!

Muuten on ollu melko normipäivä.. heräilin iltapäivällä liian myöhään ehtiäkseni KäPa-fanijoukon mukaan Brahen kentälle kannattamaan Käpylän sankarit mahdollisimman niukkaan tappioon, en tiedä sitten että oliko siellä loppujenlopuksi edes ketään katsomassa.. :D Alkuillan levyttelin, soittelin ja kokkailin, myöhemmällä auringonlaskun aikaan kävin polkemassa liian pastan aiheuttaman ähkyn pois fillarilla ja kuuntelin samalla hyvää musaa, ja huomasin että se oli jotain mitä voisi harrastaa myöhemminkin ja paljon. Virkistävää, joskin urheilua, mutta hauskaa silti. :)

Paras varmaan painua koisimaan, huomenna takas koulun penkille..

Adios!

---> (Biisi: Stratovarius - Season of Change)

Booyakasha!Lauantai 22.04.2006 06:04

Jeah, tänään käytiin Taistelumurekkeen ja Pelimiehen kanssa vähän leikkimässä Maradonaa tuossa lähikentällä, poijaat tuli yllättäen pyytämään messiin ja olihan se sit lähettävä. Joku 2½-3h ainakin viihdyttiin ja vaikka satokin välillä ikävästi, niin loppujuoksutkin vedettiin kolmeen pekkaan vielä et ei ihan mikään turha reissu!

Tää on nyt näillä näkymin taas niitä sellasia päiviä, joina en osaa mennä oikeastaan koskaan nukkumaan. (klo nyt 2:59, eikä edes pahemmin väsytä) Huomenna nukutaankin sitten iltaan asti ja herätään vasta kattomaan lätkää ja kummastelemaan miks olo on niin harvinaisen homeinen.. :)

---> (Biisi: Leijonamieli & Putkimiehet - Kiire ft. SP)

[Ei aihetta]Keskiviikko 19.04.2006 19:03

Kehno dag tänään. :/ Onneks illalla tulee sentään Arsenal-Villareal telkusta, pelastaa vähäsen.

---> (Biisi: Ei Löydy - Tänään Sellasta)