IRC-Galleria

Hauskat pari päivääSunnuntai 25.02.2007 03:16

On tullut oltua liikenteessä viime illat. Toissapäivänä ja eilen chillailtiin jonin kämpillä Iso-Roballa keskustassa, ja tänään hilattiin TFC:n voimin takapuolemme Malminkartanoon toveri PyrtZin kämpille. Hiiva oli siis tähtäimessä, mutta iltaan kuului tänään myös jotain paljon vaikuttavampaa, nimittäin..

http://en.wikipedia.org/wiki/Habanero

Habanero-chili, yks maailman ärtsyimmistä pippurinturjakkeista. Koomista on, että mun piti mennä PyrtZin perässä syömään lähes puolikas tollanen. Meinas rehellisesti sanoen henki lähteä. Suu paloi ku liekenheittimellä korventais, mutta hieman ikävämmin. Hätäpäissäni isännän ohjeen mukaan koitin vielä saada poltetta hellittämään kulauttamalla kurkusta alas desin ruokaöljyä ja shotin tiukkaa alkoholia, tuloksetta. Viis lasia maitoa, neljä lasia vettä ja paljon pärskimistä + 20 minuuttia myöhemmin selvisin edes siihen kuntoon, että pystyin taas relaamaan muiden kanssa. Aika räväyttävä kokemus siis, ja jää luultavasti elämäni sekä ensimmäiseksi, että viimeiseksi Habanero-maistiaiseksi. :D Syömisestä on nyt kohta 2 tuntia, mutta poltteen jälkikihelmöinti, sekä chilin aiheuttama endorfiinipamaus tuntuvat vieläkin. Piristävää, mutta ei mun juttuni, vaikka tulisen ystävä olenkin.

Chilit ja chillaukset sikseen, kiitti taas kaikille hauskasta illasta! (tai oikeamminkin illoista.. onhan tässä näitä ollut.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.