IRC-Galleria

haaste!Maanantai 30.01.2006 21:31

noni sain tanjalta haasteen, et pitää luetella viis oudointa tapaani. no niitähän riittää.

1) kynsienpielten ja kynsinauhojen pakonomainen riekaleiksi repiminen
niin, ei tää kai ees oo kauheen harvinaista ja tää on se mun kaikkein ärsyttävin tapa minkä kaikki tietää. sormet aina vereslihalla! eipä kai siitä sit sen enempää. sormiin ja kynsiin liittyen mul on myös semmonen ihme tapa et aina ku rupeen esim kirjottaa kokeessa ni painelen kynnenpielet peukalonkynnellä ja painan keskisormia yhteen. (??) :D

2) jalkojen yhteen hierominen peitto välissä
mä saan paremmin unta jos mä sänkyyn mentyäni hieroskelen kevyesti sisempiä jalkapohjanreunoja yhteen lakanan läpi.

3) ikenien kynnellä painelu ja ylähuulen pureksiminen
tää on kausittaista, mut jatkuu yleensä pari viikkoa putkeen, mistä seuraa ylähuulen sisältäpäin rikkoutuminen ja kipeät ja kutisevat ikenet (tosin se paineluki johtuu siitä, en tiiä onko ensin muna vai kana!). tätä tapahtuu onneks yleensä vaan kerran vuodessa tai harvemmin, nyt just kausi päällä, en ois muuten varmaan ees muistanu.

4) siisteyden tarve
mä en pysty joskus nukkumaan jos huone ei ole järjestyksessä (nyt on poikkeustilanne, ku oon kokoajan niin väsyny ja stressissä kirjotuksista). ja kaiken täytyy aina olla siistissä järjestyksessä, mä vihasin sitä ku sisko jätti aina näppiksen vinoon.

5) itekseen mumiseminen
mä saatan helposti yksin ollessani ruveta mumisemaan melkeen ääneti esim. kuvitteellisia tilanteita mitä satun kelailemaan. ja piirtelemään kevyesti ilmaan jotain kuviota sormillani. ei siinä muuten mitään mut noloa esim. bussissa.

mulla on kyllä tosi paljon tommosia erilaisia riittejä niinku toi sormijuttu ja vastaavanlaisia tapoja noin yleensä, kuten esim. isovarpaan ja etuvarpaan yhteen hierominen (en voi sietää kenkiä joissa sitä ei mahdu tekemään), niiden luettelemisessa menis ikuisuus!

ja haasteen saavat:
kaksu
LarryCrane
semisti
lorie
ja lopuks vielä siskoni frug mut ei se varmaan ees lue tätä eli luultavasti aika turha yritys :(
/muokkaus: ja johannes!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.