IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Vappu"simaa" tänäänSunnuntai 30.04.2006 16:43

Tytti heräsi tuossa vasta vähän aikaa sitten, minä noin tunnin aikasemmin. Ihan hirvee unikeko toi eukko on, jatkuvasti vetelemässä hirsiä. Ehkä minä vaan olen niin tylsää seuraa että on pakko nukkua. :/

Tänään olisi sitten Saaremaa-maistajaiset. Antti ehkä tulee tänään tänne istumaan iltaa. Neeakin saattaa ilmestyä, tai ainakin jotain sellaista perjantaina puhui. Siinähän tulevat, ihan kivahan se on että vieraita tulee ja vappuahan pitää juhlia porukalla, tottakai. Jaska varmaankin menee jonkun tuttunsa bileisiin, niin hän ei sitten tänään pääse tänne. Mutta varmaan kaupungilla nähdään. Ainakin toivottavasti. Anne ei Jaskan mukaan lähde, hän jää kotiin hoitamaan lapsia. Reilua.

Söin tuossa äsken pari karjalanpiirakkaa. Tytti vetäsi muutamat leipäsiivut ja pari donitsia. Ja kahvia tottakai siinä samalla. Voi tosin olla että kohta joutuu taas vessassa hypätä kun kahvia imasi, en olekaan pitkään aikaan kahvia juonut, Virossa viimeksi.

Tytti pisti tuossa energiajuomaa jääkaappiin kylmettymään. Sitä ajattelin viinaksien kanssa litkiä. Lidlistä ostettiin sellainen kuuden pullon päksi, yksi siitä on jo mennyt. Tytti illalla imasi sen kun katsottiin Highlander -leffaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.