IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tein sen!Keskiviikko 10.05.2006 04:20

Noniin, nyt on viimeinkin se ensimmäinen tuotantokausi Ritari Ässää katsottu. Suurimman osan jaksoista muistikin, mutta eipä se menoa haitannut. Nyt vaan pitää odotella aika pitkäänkin ennen kuin toinen tuotantokausi on koneella. No, onneksi minulta ei katsottavat lopu kuitenkaan vähään aikaan. =)

Perhana kun meinais vähän tässä nälättää. Eikä jääkaapissa ole kuin limpparia ja kivennäisvettä ja maitoa. Pitäs varmaan kahvia keitellä jos se vaikka veis nälkää. Mutta se on sitten lopulliset hyvästit yöunille, mutta eipä tässä kai muutenkaan varmaan nukuttua saisi. Varsinkin kun on tämä unirytmi taas ihan päin hevonpersettä.

Tytti tekstaili tänään sieltä lomamatkaltaan, että mitä haluaisin tuliaisiksi. Ois pitänyt sanoa että joku uusi auto vaikka, vaatimattomana minulle olisi kelvannut vaikka Lexus. Vaikea se on oikeasti mitään pyytää, kun ei tiedä yhtään minkälaisia kauppoja siellä on kun ei ole koskaan käynyt. Ja tuskin tuleekaan käymään, sen verran tyyriitä tommoset ulkomaanreissut on. Nyt oon Virossa käynyt niin eiköhän siinä ole ihan tarpeeksi ulkomaita pariksikymmeneksi vuodeksi.

Se siitä. Rakastelkaa toisianne.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.