IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kippeeks tulossaKeskiviikko 15.02.2006 03:27

Kurkku on kipeenä, ihan hillitön vilukin kaiken lisäksi. Taitaa olla kuume nousemassa. Sitten vähän nokkakin on tukossa ja vuotaa. Mutta eipä se nyt haittaa. Pääasia että Tytti on huomenna tulossa tänne minua hoivaamaan ja hellimään. :) Ikävä kyllä jos en pääse asemalle vastaan tässä kunnossa, mutta eipä sille mitään voi. Ja kyllä Tytti nyt sen verran jo Varkautta osaa että tänne minun kämpälle löytää. Ja varsinkin kun asema ja kämppä on saman kadun varrella, niin aika vaikea on eksyä. :)

Vois melkein tässä jotain elokuvaa katsoa ja mennä pian peiton alle lepäilemään. "Ballistic: Ecks vs. Sever" minulla jäi viime yönä kesken, sen vois melkein katsoa loppuun. Ja olisi tuossa minulla levyillä "Jeeves & Wooster" -sarjaakin, joka Suomessa pyöri nimellä "Kyllä Jeeves hoitaa". Niihin ei tekstityksiä löytynyt mutta eipä tuo haittaa, vaikkakin brittienglannissa on sellaisia sanoja joita ei aina ymmärrä.

Hieman kyllä tässä heikottaa. Toivottavasti edes jossain vaiheessa saan untakin, ettei koko yötä tässä kipeenä mene valvoskellessa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.