IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Karstula-CityLauantai 11.03.2006 19:24

Karstulassa olen tällä hetkellä Tytin kotonakotona. Kävästiin tuossa äsken saunomassa ja nyt Tytin vanhemmat menivät vuorostaan persuksenpesulle. Ja nyt tässä saunaoluen kumoan ja Tytti meni täysistunnolle vessaan. Tuossa jonkin ajan päästä Tytti menossa Kouheroon töihin, sillon joudun jäädä tänne Tytin vanhempien kanssa. O-ou... :)

Eipä tässä kai mitään sen ihmeempää. Viime viikolla torstaina Perhoon mutsille tosiaan mentiin. Ja perjantaina sitten ajeltiin ja käytiin Nivalassa isän ja sen naisystävän luona. Ja samalla reissulla sitten kävästiin Kokkolassa Anttilassa. Ja yllättäen DVD-levyjä siinä sitten tuli kollattua. Lauantaina käytiinkin sitten täällä Karstulassa pikavisiitti, näin jopa paikallista baarikulttuuria. Ja voin sanoa ettei kovinkaan hääppöseltä vaikuttanut Nättijussi -räkälä. :D Ja vetäsinhän minä siellä karaokeakin, Raptorin Debi Gibson sai tiger-tulkintansa. :) Mut ilmeisesti se meni hyvin kun kehuja tuli. :)

Sunnuntaina Tytti sitte lähtikin Perhosta Karstulaan ja jatkoi sitten Seinäjoelle. Olin sitten mutsilla odottelemassa että nyt perjantaina, eli eilen, Tytti käy minut hakemassa tänne Karstulaan. Todennäköisesti sitten sunnuntaina jatkan Varkauteen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.