IRC-Galleria

tigrux

tigrux

KeTo KoNjOo KäPäSä
Joopa taas olis niin ku työpäivä edessä ja silleen...ei kyl nyt ihan innosta mut kaippa se vaan on pakko et sais rahaa ja silleen:)! *Täyttää kahvikupin* noh niin nyt on hyvä jatkaa kirjoittelua ja siemailla kaffee täs samalla=).

Tosiaan niin se joulukin on tulossa ja jos mä nyt ihan totta puhun niin en oikein tykkää koko hässäkästä se on oikeesti menettänyt tarkoituksen siitä mitä se ihan oikeesti on tai siis ainakin kristinuskolaisille pitäis olla. Et kyllä mä siitä jotain hyvää löydän kanssa, (ainakin ne lahjat jotka mä oon ittelleni ostanu...hih) mutta loppujen lopuks se on enään vaan kupallista krääsää ja rauhottuuko kukaan enään aattona...en usko!!!Joko aatto menee niin et juostaan mummollasta mummolaan jne, tai ollaan kotona ja leikitään yhtä suurta hyvää perhettä, tai sitten ennen kuin lapset on avanneet lahjat on poliisit jo hakenut iskän pois tai vähintään käynyt jo kerran rauhottamassa tilannetta sen takia että vanhemmat on kännissä ja tappelee! Miksi ei ihmiset voisi olla vaan ja nauttia siitä kaikesta mitä on saanut sekä rauhasta joka on laskeutunut suureen osaan maailmaa?!

En aina jaksa ymmärtää mikä ihmisiin menee ja miksi stressi laukeaa silloin kun pitäisi olla rauhaisaa??? ARGH...noh onneksi minulla näitä kysymyksiä riittää vaan kun en koskaan välttämättä saa vastauksia kaikkeen!!!!

Taas tuli purkailtuu asiaa eteen päin...heh...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.